merhaba kızlar yardiminiza ihtiyacim var calisan bi anneyim gelince ilgilenmek oyun oynamak istiyorum ancak ben oyun oynamak isterken odaklanmiyor ogretmeye calistigim biseyi dinlemiyor oyuncak aliyoruz nasil oynandigini ogretmeye calisiyorum o kendi istedigi gibi oynayip birakiyor dediklerimizi kendi istedigi zaman yapiyor surekli ayakta biseyleri karistiriyor. birde tv acik oldugunda kendini tvye cok odakliyor sizinkiler nasil bu konuda[/QıUOTE]
aynı
kaç aylık? bizde playskool ilk arabam var mesela ters çevirip vidalarıyla gln oynuo tekerlerini çevirio. ama canı istetse de üstüne biniyo. kitapları seviyo. bn işten geç geliyorum 7.30 civatı evde olmui oluyoruz ztn 9 9.30da uyuyor. o 1.5 2 saatte de eğitici bir aktivite yapamıyoruz çünkü uyku bastırmış oluyor. hem bizle oynamak istediği için uykuyu reddediyo hem de çok uykusu geliyo. bnmki de çok hareketli bi çocuk. oturarak oynamayı sevmiyor. bizde ona göre davrannaya çalışıyoruz. mesela şimdi renk öğretiyoruz. oturup öğrenmeyeceği için eşim salonun bi ucuna legolar ve ben diğer ucuna oturuyoruz. eşim orda seslenio oğlumm sarıyı getir bnm ki koia koşa götürüo. sonra bidaha gelio eşim seslenio yeşili getir. koşa koia götürüo :) mor yeşil sarı krmızı mavi yi öğrendi.