2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

biz bu tv işini hiç çözrmedik. annemlerde salon küçük ve tv hep açık. kıvançta teklamları çok izliyor. evde eşim haber kanallarını hiç kapatmıyor. spiker konuşurken onu da izlio ne anlıyosa artık. ama çizgi film fln açsam izlemiyor.

Kendisi çocuklarla avm de sinemaya gitmiş kocası tofaş basketbol maçına gitmiş. Hayır o zaman yeğenime gelcem özledim deme ben de sinirlenmeyim dimi ama :)
Haklısın :) işte özlem anlık görünce geçiyor. Olaya iyi tarafından bakmaya çalış tüm gün evin içinde onlarla uğraşmadın :)

Evet canım geçer hepsi. Aynen bizim bebeler çok benziyor. Yürümeye başladı.mı? O zaman ikizler dicem :)

Gunduz calistigim icin hic emmiyor zaten canim.pipetli bardagi bende deneyeyim cok sagol.
Eowynn_arwn canım bir de yanında giyinmiyorum, sütyenleri falan görmemesi için saklıyorum :)
Bunu da yaoicam sagol canim tekrardan :)

O olablr cnm hatta safra kesesi taşına benzyo:) kolay gelsin Allah yardmcnz olsun cnm bu süreçte
Amin canım cok sagol :))
jenny48 canım hosgeldin :) cok sevindim iyi olmana ..

İyi yapmışsın canım. Onlar gezmeye gelmiş gibiler

Aynen de öyle. Bu sabah da 10 da Oğlu mu uyuturken çıkmışlar eşim teleferiğe bırakmış akşamüstü 4.30 geldiler ben yine kaani Uyutuyordum apar topar terminale götürdü eşim. 17.30 da otobüsleri vardı. Pess dedim yani. Aynı şehirde olmadığımıza şükrediyorum valla . Ne zaman gelse bir olay oluyor:)

Haklısın :) işte özlem anlık görünce geçiyor. Olaya iyi tarafından bakmaya çalış tüm gün evin içinde onlarla uğraşmadın :)

Ay sorma doğru diyorsun. Oldukları saatlerde oğlumun tüm uyku düzeni şaştı. Tam Uyutuyorum çocuğu bir bagris çağrış cocuk uyanıyor ben neyse gittiler muhtemelen hazirana kadar rahatiz :)))

Aynen ilgimi çekmiyor ve ihtiyaç duyamadığım için pek araştırmaya gerek duymadım tahliller ilaçlar vss öğrenemedim :) Bende insan ilişkileri ve psikolojik tabanlı kitaplar okumayı seviyorum.

Ay sorma doğru diyorsun. Oldukları saatlerde oğlumun tüm uyku düzeni şaştı. Tam Uyutuyorum çocuğu bir bagris çağrış cocuk uyanıyor ben neyse gittiler muhtemelen hazirana kadar rahatiz :)))
Evet canım evin içindeki misafir veya misafirliğe gitmek çocuğun tüm düzenini değiştiriyor.
Aman iyi hazirana daha çok var :)))

Yok ateş düştü ama dr verin dedi sanırım dis ağrısı grip ağrısı var diye .
Ateş düşürmek için 6 saatte bir dönüşümlü şayet ateş aşırı yüksek seyrediyorsa maksimum günde 6.
Ancak böyle ağrısı var diye dönüşümlü vermeye gerek yok çocuğun artık durmadığı ağladığı filan durumlarda verebilirsin keyfe keder canım.

Deşarj olurum inşallah. Yolculuk sıkıntı bitek çünkü ipek hala arabaya binince anlamsız biçimde ağlamaya başlıyor :/ Taraklı termal e. Gidiyoruz bakalım coluk çocuk inşallah iyi geçer. Şuan karşıya annemlere geçiyoruz sabah ta tarakliya gecicez.en azından tek seferde harap olmayalım yolda diye:/

:)dışarda bizi görende oyle diyor aa ne güzel 3 u De sizinmi senin dediğin gibi biçir bicir geliyor herkese ama eve gelince bal kabağına dönüyoruz adeta :) büyükte ergenlik halleri başladı bi yandan.minikler desen tazı gibiler yetişemiyorum hallerine..Rabbim hepimizinkine sağlık versin napalım artik:)

Vermeyimmi o zaman? Ben zaten dediği gibi sık vermedim ama arafa verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…