2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Benimde termale çok ihtiyacım var her yerim agriyor. Üstümden tir geçmiş gibi?

Valla iyi geliyor diyorlar bakicaz artık :)bende öyle canım sabah dayak yemiş gibi kalkiyorum yataktan
Ben yaa ben :)) Geceler yetmiyor dinlenmeye gündüzler yetmiyor koşmaya :) Neden geçerken beni de almadın bende sizinle gelsem iyiydi :) Yarın sabah gidecektin iyi olmuş bu akşamdan Kadıköye geçtiğiniz yolu yarılamış oldunuz :))

Yok ateş düştü ama dr verin dedi sanırım dis ağrısı grip ağrısı var diye .
Yesoka nın dediği gbi ateş yoksa çok ağrısı huzurszluğu olursa calpol ver cnm baska bsye gerek yok.her bebekte farklı oluyo diş çıkarma kimisi hafif atlatıyo kimisi de bnm kızım gbi olay olay olay..

Yine iyi çıkıosunuz cnm tatile gitmeler fln daha nolsun maşallah biz bi süredr açık alana hep beraber çıkmıoruz çnkü ortalık karışıyo savaşta gbyiz ayrı ayrı götrüyorum bgn kızı babasına bırakıp oğlumu sirke götrdüm misal

Kızlar bu akşam kanamam başladı. Acile gittik, kese yok. Hcg değeri de 45’e düşmüş. Bebeğimi kaybettim
Kese için hiç gtmemiştin diil mi öncesinde? Çok geçmiş olsun ya inşallah Rabbim hayırlı zmnda yine nasip eder.hcg nin sıfırlanmasını takip etceksiniz o zmn.dış gebelikte olablr.

Kese için hiç gtmemiştin diil mi öncesinde? Çok geçmiş olsun ya inşallah Rabbim hayırlı zmnda yine nasip eder.hcg nin sıfırlanmasını takip etceksiniz o zmn.dış gebelikte olablr.
Salı günü gidecektik canım. Belki kalbini de görürüz diyorduk, olmadı doktor da sıfırlanmasını takip edin dedi. Coraspin kullandığım için emzirmeyi bırakmıştım. Dün akşamdan beri coraspin içmedim. Sence ne zaman emzirmeye başlayabilirim ?

Çok hızlı düşmüş hcg muhtemel kimyasal gebelik oluşmuş kese oluşmadan sonlanmış gibi, herşey bizler için ışte kadın olmak gerçekten zor.

Çok hızlı düşmüş hcg muhtemel kimyasal gebelik oluşmuş kese oluşmadan sonlanmış gibi, herşey bizler için ışte kadın olmak gerçekten zor.
Geçen pazar 407 idi. Bu pazar 45 olmuş. Bu öyle mi yorumlanır canım? İnşallah dış gebelik olmasın da

Geçen pazar 407 idi. Bu pazar 45 olmuş. Bu öyle mi yorumlanır canım? İnşallah dış gebelik olmasın da
Ben iki tane boş gebelik yaşadım üst üste ve kısa aralıklarla hcg çok yavaş düşmüştü ancak kimyasal gebelik buna sebep olur ve hcg düştüğü için adet olmaya başlarsın bence kese oluşmamıştır zaten görünmediğine göre insallah da kimyasaldir adetle parça gelecek mi onu kontrol et boş yere kürtaj olmaya gerek kalmaz inşallah.

Doktor da kürtaja gerek yok ama iki günde bir kan ver dedi. Sana da geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın

Kimyasal gebelik 7. Haftaya kadar gelir mi? 6 hafta bitmişti, kanama başladı

Doktor da kürtaja gerek yok ama iki günde bir kan ver dedi. Sana da geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın
Dış gebelik ve boş gebeliklerde maalesef ki kürtaj gerekiyor ancak kimyasal gebelik ise oluşum başlamadığı için kendinden kanamayla atılıyor benim ikisinde de kese vardı ancak haftalarca bekledim embriyo oluşmadı kürtaj olmak zorunda kaldım, ameliyathaneye inerken çok ağladım, bir sene sonra küçük oğluma sağlıkla hamileydim. .Mevlâm neylerse güzel eyler..Herseyde bir hayır vardır inşallah hemen geçer gider bu günler.

Kimyasal gebelik 7. Haftaya kadar gelir mi? 6 hafta bitmişti, kanama başladı
Geç dollenmelerde 2 haftaya kadar oynama olabiliyor. .407 hcg bana da kimyasal için biraz fazla geldi ama öyle olmasını diledim, kese görünmemesinin başka açıklaması ne olabilir adetle parça geldi mi? Karından mı muayene etti vajinal mi?

Karından ultrasonla baktı canım. Kanama yeni başladı, henüz parça yok. Bebeğin tüpte falan olmasından korkuyorum. Orada büyürse sıkıntı oluşturur

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ben de kilo verip hamile kalmayı isterdim. Belki de Allah onun için bir yol açtı bana.

Karından ultrasonla baktı canım. Kanama yeni başladı, henüz parça yok. Bebeğin tüpte falan olmasından korkuyorum. Orada büyürse sıkıntı oluşturur
Karından ultrasonla kese görünmeyebilir belki de kese var bilemeyiz hcg yi takip etmekten başka yapacak bişey yok kadın doğum dr gidebiliyorsan git yarın vajinal muayene eder bence tüpte olması dış gebelik inşallah değildir hcg dış gebelikde de normal artıyor düşmüyor diye biliyorum yani bebek herhangi bir yerde büyüyor olsaydı hcg düşmez artardı ama onu yaşamadım emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…