2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
hiç bişey yemio sadexe emio bide dünden beri dilinimi dudağonımı ne emiyo tuhaf bi gareket yapıyor anlamadım. ağzını açmadıpından bakamadm ama muayene eden doktorda bişi demedi
Benim kızlarda benzer hastalık yaşadı hatırlarsan, sürekli ağlama yapıyor mu? Yoksa yılgın yorgun modda mı?

Cok gecmis olsun canım

yesoka90 canım hacamatı bende cok arastirdim bi ara.cok iyi bilen birine yaptirmak lazim.bende kulak ugultum icin istiyorum.kbb gittim kac kez bisi yok deyip geri yolluyorlar.cok faydali oldugu yaziyor ama bi turlu cesaret edemedim bende :) kulaktaki nabiz sesi boyundaki damarlarla da alakali olabiliyomus belki fayda eder hacamat..

Kizlar bosanmaya karar verdim.size yazdigim gunden beri yuzune bakmiyorum.adamin umru degil.nasilsa bosanamaz bu benden diye dusunup hayatina devam ediyo.sabah 5 te 3 te gelmeler.alkole devam etmeler.gecen gece 3.5 ta alkollu eve geldi calistim dedi.snra arkadaslardan ogrendim ki bi gece clubunun acilisina gitmis.adam o kadar cok rahat yalan soyluyor ki.simdo konusunu actim hala duzelticem alkolu birakicam deyip duruyor..kafayi siyirmak uzereyim cok bunalttim sizi de hakkinizi helal edin lutfen

Benim kızlarda benzer hastalık yaşadı hatırlarsan, sürekli ağlama yapıyor mu? Yoksa yılgın yorgun modda mı?
yorgun gibi hali yok. 1 lokma bişey yemiyor uyumuyor. sadece arada meme de sızıyor. neren ağrıo diyorum boğazı ve başını gösteriyor ama bilerek mi gösteriyor şüpheli :)

bunaltmak olur nu dert ortağıyız burda. senin ve kızların için en hayırlısı olsun

Kulaktaki nabız sesinden bende ne cektim cok kötü oluyor o. Vertigo sonrasi olmuştu bende aylarca sürdü sonra kendiliğinden gecti diye hatırlıyorum. Ilac kullandimmi hatırlamıyorum. Burda iyi bir kkb uzmani vardi ona gitmiştim kulak kirlerini filan cekmisti. Ama ilaç verdimi bisey kulandimmi hatırlamıyorum hafizam cok kötü yaaa

En dogru karari vermissin bencede. Kendini böyle bir adam icin harap etmeye degmez hersey gonlunce olsun inşallah canım

Bir kaç madde dısında Dolunay su an tam da bu sekilde :) Bir de ilginç bir huyu var dogdugundan beri. Mesela gece uyandı cok agladı o gece bir turlu dalmadı dalsa da aglayarak uyandı vs. gibi bir durumda sabah yeni bir şey öğrenmiş olarak uyanıyor.Mesela dün gece o kadar zor uyudu ve uyanırken agladı ki sabah bir baktım kahvaltı da catal kullanmaya basladı baya profesyonelce:) Yürüme emekleme ilk konusma zıplama dönmeye baslama vs. hepsinde bir gece önce aglıyor aglıyor sabahına yeni bir özellik yuklenmiş oluyor

Cok ince bir konu. Ne yasadıgını en iyi sen bilirsin hakkınızda hayırlısı olsun canım

yok ya dün kan tahlili yapmadan başka doktor yazmıştı. bugün gittiğimiz nöbetçide viral ama klamoksa devam edin dedi ne akla hizmetse onu anlamadm. takipteki doktorumuz kullanmayın viral dedi kullanmıyoruz ztn.
Canım geçmiş olsun. Bazı doktorlar hazır reçete kullanıyor malesef. Otomatikman aynı ilaçları yazıp postalıyorlar. Bu bebekmiş bu yaşlıymış viralmiş bakteriyelmiş umurlarında olmuyor bazılarının

KIzlar bu gece bbc earth kanalında "bebekler: onların harika dünyaları "dye bi belgesel var saat 22 de veya 24 te.bilim adamları bebeklerin beyin harektlerni inceleyp isteklerni fln anlmya çalışıyolar.digiturk 183.

Çok doğru ,katılıyorum yeni şeyler yüklenirken arızaya geçiyolar upload misali güncelleniyolar:) o süreçte de düzen bozuluyo.

Ben yaptrıp memnun kalanlrdanım:) hurma dyeti yapmştım aynı hfta.çok rahatlattı acılı bişe diil,yapılırken hafifliyosun.
Hakkınızda hayırlısı olsun,bu şekilde gerçkten çok zor.hala işin ciddiyetinin farkında diil ya,yrn bigün anladgndaysa yalnız olucak.

kızlar 3-4 gündür özellikle sabahları oğlumun bağlamını yuttugunu hissediyorum.bazen de öksürük yutuyor.ates yok,halsizlik yok ama acaba doktora görürsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…