2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar cuma gunu kontrole gittim.Bebegimin boynunda kordon varmis.Tam dolanma degil dedi doktor atki gibi atmis kordonu.Endiselenecek bir sey yok dedi yuzde 30 40 olurmus ama kafama takildi tabi.Sizde boyle bir sey yasamis olan var mi

Ateş düşürücünün dozunu kilosuna göre veriyor musun canım? Belki o yüzden etki etmiyordur. Geçmiş olsun

Kizlar cuma gunu kontrole gittim.Bebegimin boynunda kordon varmis.Tam dolanma degil dedi doktor atki gibi atmis kordonu.Endiselenecek bir sey yok dedi yuzde 30 40 olurmus ama kafama takildi tabi.Sizde boyle bir sey yasamis olan var mi
Canım arkadaşımın oğlunun boynuna iki kez dolanmıştı. Çok şükür hiçbir şey olmadı. Doğuma kadar açılmazsa sezaryen önerebilirmiş doktor

Canım arkadaşımın oğlunun boynuna iki kez dolanmıştı. Çok şükür hiçbir şey olmadı. Doğuma kadar açılmazsa sezaryen önerebilirmiş doktor
Benim ilki sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak canim.Saglik olsun da doğum sekli sorun değil.Haftamiz cok erken belki de bir hamleyle kurtulur kordondan ama insan korkuyor yine de.Kravat takmak icin baya erken davrandi bizimki :)

Benim ilki sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak canim.Saglik olsun da doğum sekli sorun değil.Haftamiz cok erken belki de bir hamleyle kurtulur kordondan ama insan korkuyor yine de.Kravat takmak icin baya erken davrandi bizimki :)
:) Evet Doğuma kadar çok değişir bence. Sen içini ferah tut

Tehlikeli değil, ateş dışında başka rahatsızlığı var mı?

Ay Allahım doktor diyecek başka şey bulamamış mı... Bu haftalarda zaten hep öyledir niye söyleyip sana dert etmiş. Benim ufaklığın doğumdan bir gün önce kordon boynundaydı, doğumda dolanık olarak doğmadı ki doktorum öyle de olsa normal doğuma engel olmadığını kordon boyunun önemli olduğunu söyledi. Sen normal doğum da düşünmüyorsun hiç stres olma :)

Ben de eşim için çok istiyorum hacamatı ama belli zamanlarda yapılıyormuş sanırım. Yapan bir yere gidip öğrenmem lazım
Çarşamba cuma cumartesi günü yapılmıyor. Hicri takvimin 17-19-21 günleri en çok tavsiye edilen günler. Sabah aç karnına gidiliyor ve yapılmadan bir gün önce hayvansal gıda tüketilmemesi öneriliyor. bende sırt ağrım için istiyorum :)

Şimdi gördüm bu msgı.cnm emziriyosun şuan da zorlar seni hatta yaz ayları tavsye edilir kadınlara.haziran da yaptrdıgım halde 1 hfta üşüdüm ama çok memnun kalmıştım 1 yıllık 70 derde şifa.ben emzirme olaylarından sonra tekrar düşünüyorum kısmetse.

Canım bariz sekilde gorunuyordu doktor soylemese ben soracaktım zaten sanırım o da bu yuzden soyledı.Baya baya boynuna atmıs kordonu beyefendi inşallah bir sonraki kontrolde düzelir. İster istemez aklıma takılıyor

Uyarı için sağol canım ben sırtım çok fena o yüzden istiyorum iyi ki sormuşum yaz sonu yaptırayım o zaman

Direnebldiğin kdr diren yememesi çok normal vücut sindirim için enerji harcamak istemez bu durumda.38 de ilaç vermeyip gözlem altnda tutsan da olur.geçmiş olsun

Eşimin de ensesinde geçmeyen kıl kökü iltihabi var. Her şeyi denedik. Son çare hacamat deneyeceğiz. Ben de sonbaharda yapılır diye duymuştum. Yapan yere gidip sormak lazım

Canım bariz sekilde gorunuyordu doktor soylemese ben soracaktım zaten sanırım o da bu yuzden soyledı.Baya baya boynuna atmıs kordonu beyefendi inşallah bir sonraki kontrolde düzelir. İster istemez aklıma takılıyor
Yok canım ya çok normal bu atraksiyonlar benim bi ara büyüğü eline almış oynuyordu :))

kan testi yaptırdık crp 0.2 drn bile küçük nöbetçi dpktor antibiyotik kullanın aslında viral ama dedi ne mantıkla sçylediyse. kendi doktorumuza attm sonuçları hemograma da baktı tamamen viral bişey geçiriyo antibiyptiğw gerek yok ateş düşürücülerle ateşi kontrol altında tutun dedi. ateş bitip döküntü başlarsa da 6. hastalıktır dedi. hgb si 12 demiri 45 ferritini 42 çıkmış düzgün beslenmediği için bn istemitşim demir tahlilini. nöbetçi doktor ferrosanol yazmış kendi doktorumuz şuan kansızlığı yok ama depoları bitmiş purferro ya da sidefer başlarız önce iileşsin dedi. kuzıma hastanede serum taktılar nekdr çok ağladı damar yolu açılırken

Hay Allah geçmiş olsun nereye gittiniz bebek hemşiresi açsaydı damar yolunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…