2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet canım büyüme ayaklarından sonra hep birkaç beceri kazanıyorlar. Kızım da bir haftadır sürekli konuşuyor. Hiç susmuyor. Tabii bebekçe konuşuyor. Sürekli “ abiji babacu” deyip duruyor :) :)

Kızlar oyun hamuru almaya gittim. Çok pahalıydı ya. En küçüğü 40 liradan başlıyordu. Zaten daha oynayamaz diye almadım. Onun yerine, tren selefon vb. Bir sürü oyuncak aldım yine dayanamadım
Kızım oyuncakçıyı oyun merkezi sandı galiba
Hep arabalara, bisikletlere falan bindi

Canım Allah en hayırlısını versin. İnşallah yolunu açık etsin.
Kim evde kalacak, kim gidecek, mal varlığı nasıl bölüşülecek vb. Konularda Bir plan yapıp eşine anlat. Anlaşmalı boşanalım de. Yoksa üç yılı buluyor boşanmak. Ama konuşmadan önce maddi olarak planını yap.

Yani eşin olmaz deyip işi yokuşa sürerse bir süre kendini ve kızlarını geçindirecek paraya ihtiyacın var. Diyelim ki evden çıktı gitti. Bir süre maddi desteği olmayacak. Hatta boşanıp nafaka bağlanana kadar olmayabilir.

Böyle sorunlar yaşayan bir arkadaşım oldu, bireysel emekliliğini bozup geçinmişti.

Evet canım büyüme ayaklarından sonra hep birkaç beceri kazanıyorlar. Kızım da bir haftadır sürekli konuşuyor. Hiç susmuyor. Tabii bebekçe konuşuyor. Sürekli “ abiji babacu” deyip duruyor :) :)
Haha aynen ya ne tatlı oluyorlar dimi konuşucam diye o dudakları şekil şekil yapıyor yiyesim geliyor benim zor tutuyorum :)

Çok doğru ,katılıyorum yeni şeyler yüklenirken arızaya geçiyolar upload misali güncelleniyolar:) o süreçte de düzen bozuluyo.
Oyle valla canım. Kızım 2 saatte anca uykuya dalıyor. Gozler gıdıyor esnemekten agzı ayrılıyor ama dalmıyor. Su an diş de cıkardıgı için iyice uzadı bu süre. Dün gece saat 9 dan 12 ye kadar uyutmaya calıstım daha dogrusu o da uyumaya çalıstı ara ara aglamalar oldu tabi. Uyuyamadıkca sınır oldu galıba:) Pişik de vardı o düzeldi az bir şey kaldı. Ama sanırım bu diş yuzunden duzen bozuldu

Evet canım Ankara Başkent ünv göğşen beyde aşılama olmuştum. Kaan hoca size ne teşhis koymuştu?
Ben de tekrar düşük yaşarsam Kaan Aydosa gideceğiz. O yüzden ikinciyi fazla ertelemek istemiyorum ama kızımı da emzirmek istiyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Bende araştırayım bir , sağolasın canım

Benim annem yaptırdı çok faydasını gördü canım o el ayak bileklerine yaptırdı. İnşaallah sana da fayda eder. Bende yaza yaptıracam inşallah.

İnşaallah hakkında hayırlısı olsun.. Estağfurullah canım.. Keşke elden birşey gelse

yorgun gibi hali yok. 1 lokma bişey yemiyor uyumuyor. sadece arada meme de sızıyor. neren ağrıo diyorum boğazı ve başını gösteriyor ama bilerek mi gösteriyor şüpheli :)
O zaman 6. Haftalık veya başka viral birşey olabilir. El ayak ağız olsa bitik oluyor.

Lets marka tavsiye ederim içerik olarak en temizi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…