2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen canım. Benim oğlum 2 aylık idrar yolu enf. Geçirmişti ona 5 tane antibiyotik iğne yaptılar sonra bağırsak tepkili proktokolit oldu yani alerjik proktokolit. Ben sonradan düşününce antibiyotik lerden olabilir diyorum emin değilim tabi.

Cok uzuldum canım bende.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın

Çok tehlikeli birşey gerçekten. Aslında alerjik tepki verince yapılan bişey varmış ama ihmal de var galiba tam olayı bilmiyorum. Melek oldu gitti yavrucak allah kimseye yaşatmasın

Cok üzücü allah herkesin yavrusunu korusun

Canım seninkilerin arası daha kısa değil mi? Benim dinlediğim yayında 3,5 yaşın öneminden bahsediyordu

Benimkilerin arası 16 ay, düşün ki şu anda kucağında bir minnoş daha olsa :))

Kendine dair süreci en iyi sen bilirsin canım. Ben büyük kızımı 26 yaşım dolmadan doğurdum, o yüzden kendini tartıp senin karar vermen lazım.

Bütün doktorlar sağlıklı bağırsak florasını kesin olarak bozan şeyin antibiyotik olduğunu söylüyor canım, birsürü bilimsel çalışma da destekliyor. O yüzden hiç şaşırmam antibiyotikten olmasına.

Bir süre bekleyip gözlemekte fayda var, bal ve soğan suyu verebilirsin canım.
bal hiç vermedim şimdiye kadar allerjisi olur diye .ıhlamur vermeye çalışıyorum. soğan suyu da vereyim .bu sabah uykusundan uyandı öksürerek, korkuyor oksururken. arada hapşırıyor da.atesini ölçemedim, izin vermiyor ama başında sanki hafif bi ateş var

o gerzek nöbetçi doktora o kdr kızıyorum ki şuan bize antibiyotik serumu taktırdı boğazları kıpkırmızı diip sonra kan testinde crp 0 çıktı. bidahakine akıllandım ama önce test sonra tedavi dicem. kendi doktorumuzda boğazında bişey yok hafif kırmızı dedi mesela. virüs kaynaklı antibiyotik asla vermem dedi. ztn çok ilaçcı bi tip diil.

Evet canım Ankara Başkent ünv göğşen beyde aşılama olmuştum. Kaan hoca size ne teşhis koymuştu?
Canım benim eşime azospermi demişlerdi. Ama sonradan iğne ile çıkış sağlandı.

Canım benimkiler arasında 5 yaş var. Gerçekten bazen diyorum iyi ki böyle oldu. Kızım yardım açısından da, anlayış olarak da bana yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak ilkini de şımarık büyüttüğümüz için arada kıskançlık krizleri tutuyor. İkizleri odasına sokmuyor, arada hırpalıyor. Onlarda alıştı hatta bu durum hoşlarına bile gidiyor olabilir. Çünkü ablaları kızdığında veya vurduğunda hiç ağlama vs yok :))) Şuan ikizler kimseye ihtiyaç duymuyor. İkisi her yerde oynayıp kavga edebiliyorlar :) Ama büyüğü büyütmek bana daha zordu sanki. O yüzden bence tek çocuklarda yaş aralığını fazla uzatmamak gerek..İkisi beraber büyüyüp gider..

@zafrina89 canım çok geçmiş olsun, biran önce toparlanır inşAllah..

Ben de tekrar düşük yaşarsam Kaan Aydosa gideceğiz. O yüzden ikinciyi fazla ertelemek istemiyorum ama kızımı da emzirmek istiyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Öncelikle tekrar düşük yaşama fikrini aklından sil canım öyle olmayacak inşallah. Sizin sebepsiz infertilitemiydi yoksa eşinde problem var mıydı?

Bişey daha öğrendim sayende , dikkat ederiz 2. Çocukta özellikle.. Maşallah sana çok takdir ettim valla şifanı araştırıp bulmuşsun resmen
Çocuk konusunu çok takıntı haline getirmiştim varım yoğum bebekti hamile kalıyorum ama kürtaj oluyorum ve dr ların hiçbiri kayıplarıma sebep bulamıyordu hala neden tek bir dr un bile bu ihtimalden bahsetmediğini anlamış değilim hatta tedaviden sonra biçok kadın doğumcu bu testin daha çok yeni bulunduğunu sebebin o olmadığını söylediler.. oysa kaan hoca 10kere hamile kalsan 10uda düşerdi dedi şunu anladım kadın doğumcuların çoğu kadında sorun arıyor siz birde ürolojiye gidin demiyor..

Kızlar oğlum bugunde dolaptaki kakaolu pudingi tutturmus annem vermis mecburen. Kakaolu pudding tarifi olan varmi bebisler icin? Muhallebi agzina koymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…