2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kafama göre bir yardımcı bulursam olur gibi geliyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Öncelikle tekrar düşük yaşama fikrini aklından sil canım öyle olmayacak inşallah. Sizin sebepsiz infertilitemiydi yoksa eşinde problem var mıydı?
Canım eşim varikosel ameliyatı oldu ve değerleri düzeldi. Çok yüksek değil ama tüm değerleri sınırların üstünde. İnşallah canım

Kizlar geldi mi ustuste gelir boyle dun aksam bakici isi birakti.buyuk kizimin telefonunu karistirip whatsap konismalarimizi okumus !!!
Kizimin bakiciya dair sikayetleri yaziyodu artı yeni bakici bakiyodum bi yandan onlari falan okumus.aksam kizinin istedigi gibi bir bakici bulursunuz dedi.iyi oldu biraktigi ama boyle pat diye degil.kadin kimbilir neleri karistirdi evde daha.cok sinirliyim cookkk.ve su an inanilmaz magdurum

saolun kızlar hepinizi etiketleyemedim. oğlumun ateşi bugün nispeten daha ii ama hiç bişey yemiyomuş ztn zayıftı iice süzüldü dün tarttılar 9.8 kg çıktı. bisürü çeşit şey sunuyoruz hepsini reddedio tadına bile bakmıyor. doktora aft mı var acaba diince iice baktı bişey yok dedi. dişle hastalık üstüstemi geldi noldu anlamadm sizlerde dikkat edin çok çocuk vardı ateşli. influenza salgını varmış. gerekmedikçe hastaneye gitmeyin.

Geçmiş olsun iştahsız çocuk çok zor çok büyük oğlum bebekken çok iştahsızdi her gören ne kadar zayıf hasta mı falan diye beni tüketiyordu bende ezerek yedirmeye alıştırdım yeter ki yesin diye yedi de çocuk baya toparladı ama sonra taneli yemeye çok zor alıştı boşver sağlıklı olsun da zayıf olsun heryerde hastalık geziyor korkuyorum bende, oğlum okulda eşim yollarda hastalık evimize girmez inşallah diyorum yaz gelsin artık bu sene kışı hiç sevemedim.

ay inanmıyorum hadsize terbiyesize bak nasık karıştırır telefonu! demedin mi nasıl yaparsın diye?

Bir çay kaşığı ile bala başlayabilirsin artık fazlasıyla ek gıda aldı baldaki sporları rahatlıkla sindirilebilir.
Geniz akıntısı var o zaman muhtemelen hastalık başlıyor geçmiş olsun.

Canım doktorlar ver antibiyotiği geç kafasındalar malesef... Adamın umrunda mı senin çocuğun bağırsakları bitiyormuş antibiyotikle.. Dediğin gibi böyle şeyler ders oluyor insana.

Tecrübe konuşmuş :))) her ikisinin de bahsettiğin gibi olumlu ve olumsuz tarafları oluyor canım. Benim ablamla 6 yaş kardeşimle 5 yaş var aramda annemde babamda çok memnunlar bu durumdan hep çevrelerine böyle tavsiye ediyorlar. Ama şimdi sen her ikisini de tatmış oldun(hem ikiz hem yaş farkı) sen böyle diyorsan o zaman bende iyiki ufaklık gelmiş bizi beklemeden diyorum :)

Nasıl kadınmıs bu ya pes

Kızlar oğlum bugunde dolaptaki kakaolu pudingi tutturmus annem vermis mecburen. Kakaolu pudding tarifi olan varmi bebisler icin? Muhallebi agzina koymuyor
Şekersiz yiyen pek duymadım ama o paketlerde kıvam arttırıcı var canım ille de yiyecekse kendiniz evde şekerle yapın yarı ölçü un yarı ölçü nişasta koyun ayrıca yarım litre suya bir yumurta sarısı o zaman yer.

Canım Allah yardımcın olsun, gerçekten üst üste geliyor

Canım eşim varikosel ameliyatı oldu ve değerleri düzeldi. Çok yüksek değil ama tüm değerleri sınırların üstünde. İnşallah canım
Canım inşallah ikinci bebeğine hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalırsın
Hasar testi spermle mi yapılıyor kanla mı canım?

Allah dermansız dert vermesin ne güzel siz sorunu halletmişsiniz.
canım spermle bakılıyor normal spermiyogram gibi 3 günlük cinsel perhizle test veriliyor ama sonuçlar 3 hafta civarı çıkıyor

Çok sağol canım eşimin amcasının oğlumda şöyle bir sorun var eşi hamile kalıyor ancak 8-9. Haftaya kadar maksimum kalıyor bebeğin kalbi atmıyor ya da düşüyor vs. Sen böyle yazınca acaba dedim. Onlara söyleyeceğim.

Benimde öyleydi hamile kalmada sorun yok kese oluşuyor büyüyor ama bebeklerimde kalp atışı olmuyor ve kürtaj olmak zorunda kalıyordum. Mutlaka bahset kaan aydosun sitesi var ordan mesaj atsın. Bizim spermiyogram yani sayı hareket morfoloji vs hepsi normal çıkıyordu o yüzden gittiğim her dr eşimde sorun olmadığını söylüyordu halbuki sorun spermin dna sındaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…