Ben de çok üZüldüm kuzenim eşinin dedesi ölmüştü onu yıkamaya gitmişlerdi orda karşılaşmış kendini tutamamış ağlamışlar zaten ben de çok kötü oldum.. bilmiyorum detayları canım, çok dikkat etmek lazım allah yavrularımızı bize bağışlasın
Çocuk konusunu çok takıntı haline getirmiştim varım yoğum bebekti hamile kalıyorum ama kürtaj oluyorum ve dr ların hiçbiri kayıplarıma sebep bulamıyordu hala neden tek bir dr un bile bu ihtimalden bahsetmediğini anlamış değilim hatta tedaviden sonra biçok kadın doğumcu bu testin daha çok yeni bulunduğunu sebebin o olmadığını söylediler.. oysa kaan hoca 10kere hamile kalsan 10uda düşerdi dedi şunu anladım kadın doğumcuların çoğu kadında sorun arıyor siz birde ürolojiye gidin demiyor..
Kizlar geldi mi ustuste gelir boyle dun aksam bakici isi birakti.buyuk kizimin telefonunu karistirip whatsap konismalarimizi okumus !!!
Kizimin bakiciya dair sikayetleri yaziyodu artı yeni bakici bakiyodum bi yandan onlari falan okumus.aksam kizinin istedigi gibi bir bakici bulursunuz dedi.iyi oldu biraktigi ama boyle pat diye degil.kadin kimbilir neleri karistirdi evde daha.cok sinirliyim cookkk.ve su an inanilmaz magdurum
Yüzsüzlükle bak, ne cesaret telefon karıştırıyor çok şaşırdım , senin için zor olmuştur ama iyi ki böyle olmuş canım.. Birde geldi mi hep böyle üst üste geliyor , Allah yardımcın olsun kuzum inşallah gönlüne ferahlık işlerine kolaylık gelir biran önce
hoş buldum:) griptim de şimdi de kızıma bulaştı onla uğraşıyorum:/
kakaolu puding için aklıma yine keçiboynuzu tozu geldi ama.. kakaoda kafein old. için belki zararlı olabilir. şeker yerine de kuru meyve nasıl olur acaba
Keçiboynuzu denedim yemedi muzluda yemedi. Cok az kakao koysam diyorum meyveyi tek olarak yiyor ama biseyin icine koyunca yemiyor. Muhallebi yemiyor. Bende kakaosuz süt, sütlü tatli hic birsey yiyemem. Bana benzemez insallah.
hoş buldum:) griptim de şimdi de kızıma bulaştı onla uğraşıyorum:/
kakaolu puding için aklıma yine keçiboynuzu tozu geldi ama.. kakaoda kafein old. için belki zararlı olabilir. şeker yerine de kuru meyve nasıl olur acaba
Kizlar geldi mi ustuste gelir boyle dun aksam bakici isi birakti.buyuk kizimin telefonunu karistirip whatsap konismalarimizi okumus !!!
Kizimin bakiciya dair sikayetleri yaziyodu artı yeni bakici bakiyodum bi yandan onlari falan okumus.aksam kizinin istedigi gibi bir bakici bulursunuz dedi.iyi oldu biraktigi ama boyle pat diye degil.kadin kimbilir neleri karistirdi evde daha.cok sinirliyim cookkk.ve su an inanilmaz magdurum
Allah yardımcın olsun canim. Bur yandan da hayırlı olmuş telefon karistirmak ne demek teybiyesiz. Dedigin gibi sen evini emanet ediyorsun ona ayip yani.
Canım doktorlar ver antibiyotiği geç kafasındalar malesef... Adamın umrunda mı senin çocuğun bağırsakları bitiyormuş antibiyotikle.. Dediğin gibi böyle şeyler ders oluyor insana.
Ben küçükken cok antibiyotik kullanmislar bana. Surekli bademciklerim.sisiyormus filan derken. Benim bagirsak floram da bozulmusmudur acaba ? Nasil anlaşılır ki. Gorunurde sorun yok
Şekersiz yiyen pek duymadım ama o paketlerde kıvam arttırıcı var canım ille de yiyecekse kendiniz evde şekerle yapın yarı ölçü un yarı ölçü nişasta koyun ayrıca yarım litre suya bir yumurta sarısı o zaman yer.
Bizde benzer döküntüler olmuştu 6.hastalikti.3 gum ates sonrasinda döküntü yapmisti. 1 hafta sonra biseyi kalmamisti. Birde cilt rengi degismisti oglumun. Rengi solmustu resmen.
Benimde öyleydi hamile kalmada sorun yok kese oluşuyor büyüyor ama bebeklerimde kalp atışı olmuyor ve kürtaj olmak zorunda kalıyordum. Mutlaka bahset kaan aydosun sitesi var ordan mesaj atsın. Bizim spermiyogram yani sayı hareket morfoloji vs hepsi normal çıkıyordu o yüzden gittiğim her dr eşimde sorun olmadığını söylüyordu halbuki sorun spermin dna sındaymış.
Bir çay kaşığı ile bala başlayabilirsin artık fazlasıyla ek gıda aldı baldaki sporları rahatlıkla sindirilebilir.
Geniz akıntısı var o zaman muhtemelen hastalık başlıyor geçmiş olsun.
ateş 38.8 oldu,burun akıntısı hapşırık başladı. acile gittik doktor çakıl döven dönüşümlü ver,sabah çocuk doktoruna getir dedi. dönüşümlü ateş düşürücü korkutuyor beni,hiç vermedim şimdiye kadar.9bucukta calpol verdim şimdi 1gibi dolven mı vermeliyim ?dolvenden sonra calpol için 4saat mi gecmeli? prospektüs günde 3-4 defa diyor .panik oldum,ilaçlardan korkuyorum, vermemenin sonuçlarından korkuyorum.esimle tartıştım ağladım diye