2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Amin canım , epipen iğnesi var anafilaksi geçirenlere anında uygulanıp hayat kurtarıyor aklıma o geldi ama vade dolunca herşey hikaye tabi

Gerçekten de öyle canım varsa bir sıkıntı iki koldan aynı anda hem ürolog hem kadın doğumcu izlese vakit kaybetmemiş olur çiftler

Yüzsüzlükle bak, ne cesaret telefon karıştırıyor çok şaşırdım , senin için zor olmuştur ama iyi ki böyle olmuş canım.. Birde geldi mi hep böyle üst üste geliyor , Allah yardımcın olsun kuzum inşallah gönlüne ferahlık işlerine kolaylık gelir biran önce

Keçiboynuzu denedim yemedi muzluda yemedi. Cok az kakao koysam diyorum meyveyi tek olarak yiyor ama biseyin icine koyunca yemiyor. Muhallebi yemiyor. Bende kakaosuz süt, sütlü tatli hic birsey yiyemem. Bana benzemez insallah.

Cok.gecmis.olsun bu arada canım bir an once iyileşir inşallah. Onlarin hastalığı daha zor oluyor

Allah yardımcın olsun canim. Bur yandan da hayırlı olmuş telefon karistirmak ne demek teybiyesiz. Dedigin gibi sen evini emanet ediyorsun ona ayip yani.

Canım doktorlar ver antibiyotiği geç kafasındalar malesef... Adamın umrunda mı senin çocuğun bağırsakları bitiyormuş antibiyotikle.. Dediğin gibi böyle şeyler ders oluyor insana.

Ben küçükken cok antibiyotik kullanmislar bana. Surekli bademciklerim.sisiyormus filan derken. Benim bagirsak floram da bozulmusmudur acaba ? Nasil anlaşılır ki. Gorunurde sorun yok

Su mu sütmu?yarim ölçü dedigin yarim bardakmi?

kızkar oğlumda bçyle isilik gibi sık sık küçük küçük döküntület var.annem gündğz olmadığını söylğyo ilaçlar mı ağır geldi yoksa 6. hastalık mı

Bizde benzer döküntüler olmuştu 6.hastalikti.3 gum ates sonrasinda döküntü yapmisti. 1 hafta sonra biseyi kalmamisti. Birde cilt rengi degismisti oglumun. Rengi solmustu resmen.

İnşaallah şifa kapısı oluruz canım bilgiler için çok teşekkür ederim.

Bir çay kaşığı ile bala başlayabilirsin artık fazlasıyla ek gıda aldı baldaki sporları rahatlıkla sindirilebilir.
Geniz akıntısı var o zaman muhtemelen hastalık başlıyor geçmiş olsun.
ateş 38.8 oldu,burun akıntısı hapşırık başladı. acile gittik doktor çakıl döven dönüşümlü ver,sabah çocuk doktoruna getir dedi. dönüşümlü ateş düşürücü korkutuyor beni,hiç vermedim şimdiye kadar.9bucukta calpol verdim şimdi 1gibi dolven mı vermeliyim ?dolvenden sonra calpol için 4saat mi gecmeli? prospektüs günde 3-4 defa diyor .panik oldum,ilaçlardan korkuyorum, vermemenin sonuçlarından korkuyorum.esimle tartıştım ağladım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…