2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
En güzel yerler oralarmış zaten canım. Bebeyi bi sütten kessem annemlere bırakıp gideriz. Çocuğu götürmek istemiyorum ben. Eşim de 2 yaşına kadar kesin emecek diyo takıntı yapmış bu yaz ayırmak istiyodum ben müsade etmiyor adam.

Sevdigi bi kac seyi acip bende denedim canim ama fayda etmedi.cok asabilesti dun aksam
Gündüz vermemeye çalışıyorum ben de resmen sinir küpü oluyo bağırıyo bana bişeyler söylüyo bi azar bi bebekçe hakaretler eliyle de böyle bişeyler yapıyo sinirli sinirli parmak sallıyo mecbur veriyorum. Şuan diş de çıkardıkları için acaba iyi bi zaman değil canım? Biraz daha dayan istersen

Allah kolaylık versin canım sonrasında rahatlarsın uykuları düzene girer inşallah.
Amin canım insallah cok sagol.

yeni okudum. inşallah canım ya elbet alışacak allah kolaylık versin ikinize de
Aynen canım.amin insallah..
Ay evet bizimkide ole .elinin tersiyle ittiriyo benim elimi falan.bi tavirlar. Biz zorlu dislerimizi cikarip tamamladik canim.bi on alt disler kaldi onlarda bas gostermis cikmis yani geliyorlar..bu kadar zorlu iki gun gecirdik geri donmek olmaz simdi..yine de sagol dusuncen icin :)

dişleri tamamlandı mı maşallah

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyosun:) inşallah kolay geçer süreç canım. Dişleri de erken çıkmış maşallah darısı başımıza.

Kızlar 14 şubat perşembe yumurtlamıştım :) tam 14 gün sonra bugün regl oldum. Şükürler olsun. Düşükten sonra düzenim bozulur diye korkuyordum.
Bu arada kızımın hem üst hem alt köpek dişleri damağın içinde bembeyaz görünüyor. Kendime şimdiden acımaya başladım :)

Aklima gelmiyo degil.ama cok kucuk nasil olur diye korktum.hastaliklar kol geziyo bakici olmazsa tabi dusunucem..sen tam gun mu veriyorsun peki ?

Gercekten cok zor canim bakici isi Rabbim gonlumuze gore versin..
Canım tüm gün veriyorum ben. Sabah 10 gibi bırakıyorum akşam 4 buçuk 5 gibi alıyorum. Bakıcıda aklım kalmasındansa kreşe vermek çok iyi oldu. İnşallah sen de Bi çıkar yol bulursun hayırlısıyla.
Diş ateş yapıyor ama anlattığın durum sanki nezle filan gibi virütik birşey kapmış gibi canım, çokk geçmiş olsun bugün nasıl?
Bu 3.gün ve ateş hala devam ediyo ateş maks 38 buçuk oluyo. Ama baya halsiz hiç bişey yemiyo hep memede. Ne öksürüğü ne hapşırığu ne de burun akıntısı var. Dişler acayip şiş alttaki azı da bugün daha Bi sivrilmiş ucu çıkacak. Ne zaman geçecek bu hali tüm azılat çıkana kadar böyle mi devam edecek ya. Doktora gitmem gerekir mi sence. Benim yerimde olsan ne yapardın?

canım ıhlamur verebilirsin,gece başını yüksek tut ki cigerine akmasın. burnunu temizle,nemlendir.odaya bir kaba kaya tuzu koyup üzerine su döküp peteğin üzerine koyabilirsin.geniz akıntısı zor geçiyor.bizim 15gun azalarak devam etti.doktor sekrol vermişti ama bence bir faydası olmadı.

dişleri tamamlandı mı maşallah
Bi on disler jaldi onlar da patladi geliyor canim sagol :)
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyosun:) inşallah kolay geçer süreç canım. Dişleri de erken çıkmış maşallah darısı başımıza.
1 yasina kadar dissiz gezdik.snrasinda arkaya arkaya cikardi xabim hepsini.amin insallah :)
Amin canim insallah.bakici bulamazsam bende kres dusunucem artij.
2

Insallah cabuk alisir
Amin canim insallah..
bu siteye nolmuş böyle ya berbattı daha berbat olmuş
Aynennn oyle cabim.sabahtan beri siteye giris yaomaya calisiyorum.hesabiniz kilitlendi deyip durdu ! Yarisi turkce yarisi ingilizce.berbat otesi bisi olmus.butun yazilar ic ice gozukuyo karman corman bisi olmus.bide mavi renk ne ya !!!

Kızlar benim memeler fena durumda bu arada insallah mastit olmam.ağrım dun geceden beri artti.adacayı iciyorum sut kesilsin diye agri kesici de ictim.baska neler yapabilirim ?
Ben sen bir hafta emzirmedim canım. Göğüsler dolunca rahatlayacağım kadar sağıyordum. Lavaboda sıkıyordum ama ben. Makineyle değil :)

-loyalty Deniziminannesi Polyanna82 Eowynn_arwn liliyaa yesoka90 kızlar idrar testi yaptı dr temiz çıktı, dr bağırsak florası bozulmuş olabilir ilaç kullanmadığı içinde iyileşmemiştir dedi ve maflor damla verdi sabah akşam 5damla kullanıyorum. Pazartesi günü devlet dr gidicem bakalım o dr nasıl yorumlayacak. Dün kusmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…