2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Acaba onun etkisi mi hala ..
olabilir canım

Ya bn biraz daha geç alırım diye düşünüyorum 7.8 ayda alıyım diyorum ay içinde bebeğimi düşünmesi bile çok güzel aşıya gideriz
7.8 aylar bence geç. erken doğmayacağını bilemeyiz benim kardeşim 8 aylık doğdu. ben 6. aydan itibaren mobilya ve arabasını alırım sanırım. birde eltim son aylar ayaklarım şişti alışverişi bırak yerimden kımıldayamadım dedi. en güzeli ağırlaşmadan tadını çıkarmak. :)

Merhaba kızlar,bnm mide bulantılarım hiç belli olmuyo evde yemek yapma fikri bi tuhaf ediyo beni,etten tiksinir oldm yoğurt ayran istyo cnm.bide ara ara ateş basıyo ara ara üşüyorum ve gerginlik durumu,bi acayibim yani.keyifszlik de var.hayırlısı bakalım.alışverş için bencede erken benm araba puset beşik vs var ztn. N nazlizeynepo paylaştıgın siyah ve mor takım çok güzel bence.ben römer kullandm memnundum.buarada bi heves boşyere birsürü şey alınıyo ilk etapta.gerçi bana da çok dediler alma kullanılmıyo dye dayanamamştım tecrübe etmeden olmuya bazı şeyler:)

Erken alıp hüsrana uğramak istemiyorum açıkçası bakalımm gidişata göre hareket Edicem bn Cnm

Geçmiş olsun canım . Senin ki daha fenaymış . Allah yardımcın olsun inşallah . Hayırlısı ile alalım kucağımıza minnoslari

KIZLAR İKİLİ TESTİ cinsiyet tahmini için yaptıracak olan var mı bn sadece onu sölesin istiyorum
Ben yaptıracağım canım. Bir şey varsa da bilmiş olurum. Kendimi o a göre ayarlarım ama test nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok

Kızlar alma, yapma demeyin bence. Herkes istediği zaman alsın. Ben bir şeyler almaya başladım bile. Tabii her durumu da göz önünde bulunduruyorum.
Ben iki ameliyat, yedi tedavi geçirmişim. Sonunda biraz rahatlamak istiyorum, rahat rahat alıyorum. Allah korusun kötü bir şey olsa da bununla baş edecek yine benim.
Grupta bebek arabaları görmek de çok hoşuma gidiyor :) Mart anneleri grubuna bakıyorum bazen. Biz de onlar gibi doğurdum yazariz inşallah :) :)

Ben yaptıracağım canım. Bir şey varsa da bilmiş olurum. Kendimi o a göre ayarlarım ama test nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok
eşimde bana bıraktı aslında biraz konuştuk bu konuyu büyük ihtimalle yaptıracağız bi problem çıkarsa da bilip kendimizi ona göre ayarlamak istiyoruz testte de ense kalınlığı ölçümü alınıyomuş canım ultrasonda bide anneden bi tüp kan alınıyomuş annenin yaşı kan değerleri bebeğin ense kalınlığı fln hepsini içeren bi denklemle bi olasılık hesaplanıyor

Bir kere baktm oraya çok guzller ama canm sıkıldı br daha girmedim. Önceki gebeligm sonlanmasaydi suan bebegm yanımda olacaktı :) sanırm ondan olsa gerk ki uzak duruyorum o grubtan

herkesin özellikle tecrübeli annelerin bilgilerini paylaşması güzel oluyo tabi ama onlar ilk bebeklerinde heveslerini aldıkları için çoğu malzemeyi gereksiz buluyolar vd uyarıyolar ama biz okdr hevesliyiz ki aynı şekilde bizde evimizi gerekli gereksiz şeylerle doldurucaz :) geçen hafta pusetlere baktık eşimle hiç bişey anlamadk büyük olanlar rahat gözüküyo özellikle yeni doğan için çok destekli ama ağır ve hantal bastonlar kolay kullanımlı hafif duruyo ama yeni doğana uygun değil gibi doğum kışa gelicek araba yaza lazım olur daha çok kafam karışık slingler hakkında ne düşünüyosunuz bu arada :) ay çok yazdım

Erken alıp hüsrana uğramak istemiyorum açıkçası bakalımm gidişata göre hareket Edicem bn Cnm
aynı şeyden bende korkuyorum ama 6 aydan sonra alırım son aylar tadını çıkaramam. şuan zaten erken

Kızlar günlük pedlerde hafif çiçek kokusu oluyor ya. Onun bir zararı var mıdir sizce??
günlük pedi benim doktorum kullanma dedi. ilaç kullandığımız için altımız sürekli nemli mantar oluşumuna uygun ortam hazırlıyor. o yüzden sık sık çamaşır değiştir dedi. ben bolca çamaşır aldım. sadece dışarı çıkarken bazen ped koyuyorum onuda uzun süre tutmuyorum

Evde oturan biri sürekli değiştirsin tabii ama çalışan ne yapacak. Sürekli crinine jel yüzünden ıslaklık var.

Free beta hcg nasıl oluyor o nedemek. Ayrıntılı bakılıo ya cnm 2 lide o da söleniyormş işte
Himm anladm canm öyleyse olabilir ya bu kan testinin içinde fre bhgc varms 50 altiysa erkek usti ise kızmış faln diye okumustm br yerde ama aratrdim fos çıktı yani yanlış bilgi bnde o açıdan belli olur diyorsun diye düşündüm. Bn düşünmüyorum smdilk 2li test ama doktorla gorusmeklazm

Evde oturan biri sürekli değiştirsin tabii ama çalışan ne yapacak. Sürekli crinine jel yüzünden ıslaklık var.
1 saatten fazla tutma altında canım. o jelden dolayı zaten mantar oluşumuna ortam hazırlıyor zaten. yada çamaşırına havlu peçete koy daha sağlıklı

Canım cok saol cevabın için. Bir şey sorucam ateş ölçerle ilgili kulaktan olan mı temassız olanı mı tavsiye edersin? Hangisi daha mantıklı ?
Canim cok para odeme derim ben koltuk altindan olcuyorum az fark zaten ates anlasiloyor allah cokta gerek etmesin benim.isimi gordu cok para odemedim bozulmadida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…