2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Biraz da bahsedeyim kendimden, bu 2. gebeliğim, ilkinde 14+1' de bir düşük yaşadım ama o gebeliğim bence hep sorunluydu, en iyi zamanlarımda bile günaşırı kanamam oluyordu. Bu iki yıl önceydi. Sonra ara verdik ve 2 yıl kadar bekledik eşimle. O arada pıhtılaşma testi de yaptırdık ve pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendik. Ben de her gün hiboculardanım. Bir de haftada bir progestan depot ve günde iki kere crinoin jel kullanıyorum. Gebeliğimi öğrendiğimin ertesi sabaha işe gittim, bayağı yoğun bir işyeri ve lekelenmem oldu, doktorumuz hemen yatak istirahati verdi ve bugün yatak istirahatimin son günü işten ayrılma kararı aldım. Ve işte o lekelenmemden beri de bir sıkıntım olmadı çok şükür. Ha şeyi unutmayalım, bir kere karnım ağrıdı geçen hafta, koşarak gittik hastaneye, doktorum gülerek kovaladı beni

Neyse çok uzattım, daha çooook konuşuruz canlar, görüşmek üzere...

Ya kizlar belirtiler gitti diyenlere bende endiselenmeyin hep olacak degil yazmistim ama bendende gitti aynen endiselendim ne tuhaf bu analik ya rahme dusunce endise basliyor rabbim hepimizin kucagona sag salim almayi nasip etsin dr giden varsa yakin zamanda sorsun bizede yqzsin bu konuyu lütfen benim bir ay sonra

bende 2 gündür yeniden başladı. midem bulanıyor midem yanıyor. çok uyuyorum bitkinim kasık ve bel ağrım oluyor

tuhaf dimi eşim diyo bebişimiz kendini göstermiş mi ne dedim daha erken tartıda kilo almamışım ama pantolanlar sıkıo yoksa çabuk acıkmayla sık idrar dışında pek bi problemim yok benimde olmasında ztn bnm randevum 2 hafta sonra 25 martta

benimde pantolonlar rahatsızlık veriyor. c.tesi günü kontrolum var. bir sıkıntı çıkmazsa birşeyler almayı düşünüyorum. eşofman giyiyorum sıkmasın beli diye. 1 kilo almışım ama ilaçlardan şişkinlikde olabilir

bende 2 gündür yeniden başladı. midem bulanıyor midem yanıyor. çok uyuyorum bitkinim kasık ve bel ağrım oluyor
Ya aynen dün çok rahattım bitti herhalde dedim tabi içten içe korkuda oldu ama bu sabah yine bulantım başladı akşama doğru şiddetlendi geçmiycek herhalde bnm

Çok sağol drumu aradım dramamin yazdı şimdilik bakalım çok zor cok iyi anlıyorum seni az ve sık yiyır musun bn artık huy edindim 3 ~4 saate bğr yiyorum az az

Evet yiyorum yemezsem iptal zaten direk kusmaya başlıyorum. Allah yardımcımız olsun

Benim bugün biraz kanamam oldu kızlar wc 'ye gidince peçete ye kadar pazar olunca hemen acile gittik doktorun la iletişime geçtiler iğne fitil yaptılar ilaç yazdı birde tekrar olursa hemen gel dediler
dediler
Korkulacak birşey değil ama endişelendim ilk gebeliğim çok rahat geçmişti çünkü sorun olmaz insalah

sizde ne güzel belirtiler var,artık şükür mü diyeyim ne diyeyim; ben de hiçbir belirti yok :/
2 ay önce neyse şimdi de o. sadece doktor dedi diye devamlı yatıyorum

Bnde düşünmüyordum hiç bi arkadasım sadece cinsiyet için yaptırdım deyince aklım karıştı

Ben sordum canım belirti her zaman olacak değil demişti drum

Kızlar gunaydın cınsıyet ıcın karbonat testı varmıs denıyen varmı aramızda?

Kızlar gunaydın cınsıyet ıcın karbonat testı varmıs denıyen varmı aramızda?
Gunaydin canım. Nub teorisi diye bir teori ile tahmin edenler var tup bebek annelerinde. Eger istersen etiketleyeyim ultrason resmini paylas baksınlar

Gunaydin canım. Nub teorisi diye bir teori ile tahmin edenler var tup bebek annelerinde. Eger istersen etiketleyeyim ultrason resmini paylas baksınlar
22 sınde gıdıcem dra canım. O zamankı ultrason fotosu daha net olur onu paylasırım :) ınsan merak edıyo ya :)

Canım ben 2 gün önce doktora gittim. Sürekli uyku halimin dışında bir belirtim yok. Bu normal mi diye sordum. O bile bi belirtidir. Endişelenecek birşey yok. İlle miden bulancak diye birsey yok. Iyi ya işte daha ne istiyorsun dedi. İçim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…