2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben de bunu hemşireye sordum. Şöyle dedi: Normalde pankreas size yetecek kadar insülin salgılıyor ama 20.haftadan sonra bebek için de insülin salgılaması gerekiyor çünkü bebeğin pankreası henüz çalışmıyor, bu yüzden hamilelik şekeriortaya çıkıyor. Yani kimde olup olmayacağını belirlemek zor. Sadece şeker yüklemesiyle anlaşılıyormuş.

Benim annem seker hastası . Gebelikte çıkan seker maalesef ileride yüksek ihtimalle şekere yakalanacagimin belirtisiymiş ( bunda da belli olmaz dedi dr . Ama çıkacak gibi geliyor . Ben de normal Doğum istiyorum cok . Umarım çıkmaz pek iyi karşılamıyor drlar tansiyon ve SEKer çıkınca ..

En sağlıklısı nasılsa öyle yapmak lazım canım. İlla normal doğuma odaklanma. Ben de normal isterdim ama açık miyom ameliyatı oldum, artık mümkün değil. Şimdi de korkuyorum son haftalarda suyum gelirse diye. Doğum yapacağım hastane 2saat uzaklıkta. Yani kısmette ne varsa o olacak sonuçta

Aynen kader de ne varsa onu göreceğiz . Hayırlısı bakalım hepimizin hakkında ... en önemlisi sag salım kucağımıza almamız tabi vakti zamanında ..

Tünaydiiinn!
İyi pazarlar herkese .
Şükürler olsun rahatrahat kayvaltimi yaptım . Yemek yiyememek benim icin eziyet gibiydi topaç gibi olucam yakında :)
Tünaydın bende bugün uzun bir atadan sonra rahat bir kahvaltı yaptım çok şükür tabi sabah bulantımı saymassak Allah'tan kahvaltıda rahattım birde nefes nefese kalmasam herşey çok iyi olucak

Benimde evde tansiyon aleti var. Bazen kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor ama tansiyonum hep düşük. Dün akşam 9a 6 idi. Genel de 11e 8 çıkıyor. Yukarısını hiç görmedim. Dodex kan iğnesi vuruluyorum haftada 1

Ya bugün bulaşıkları makinaya atıyım çamaşır yıkıyım dedim nefes nefese kaldım resmen önceden herşeyi bir anda yapar otururdum şimdi hemen nefesim kesiliyor

Ya bugün bulaşıkları makinaya atıyım çamaşır yıkıyım dedim nefes nefese kaldım resmen önceden herşeyi bir anda yapar otururdum şimdi hemen nefesim kesiliyor
Az kaldı canım. 12.haftadan sonra rahatlayacakmışız. Herkes öyle diyor ama inşallah efsane değildir :)

Bana da aynilarini dedi kizlar tam 12 de nasipse diger randevu bulantilarim sabah azaldi ama aksamkiler devam Allah im korusun tum bebisleri

Demekki her hamilelik baska baska canim insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Belkide canim aslinda bunu kafaya takmiyorum ama keske aglamak yerie sebebini sorsaydim diyorum
Haklisin canim ne yapip edip stresten uzak durmaliyiz bi sekilde gececek bu süre.

Kanım sınırda çıkmıştı demir yani.. Önemli değil dedi. Ama ben yıllardır demir hapı b12 kullanırım . kullanmak zorundayım yani yoksa çok düşüyor. Tabi bundan doktora bahsetmedim . Dr.ada pek ısınamadım zaten onla devam etmeyeceğim sanırım..

Şeker çıkar büyük ihtimalle. İlkinde olduysa dediğin gibi dikkat etmek lazım. Ben diaformin kullanıyorum 2 -3 günde bir. Yoksa komalık oluyorum.

Evet bunlar bende de var ama 2 gündür bende olan şey kanım çekiliyo resmen .. Soğuk soğuk ter döküyorum çok garip halledeyim yarın bi Dr. Bulayımda gideyim.

Hamileligin ilk aylarinda vucudun hamilelige alışması zaman alıyormuş. Bebek bizim oksijenimizden besleniyor ilk zamanlar aldigim nefes yetmiyor gibi hissediyordum.
Vücut hamilelik boyunca 2.5 litre fazladan kan uretiyirmus. Hic yorulmayan bir insandan 10 adim atip nefes nefese kalan bir insana dönüştüm. Bu arada hamilelik tansiyonu düşürüyormuş.
Bir de ilac durumu var. Ben estrofem kullanirken cok carpinti yasadim cunku normali 9a6 olan tansiyonumu 14e9a cikarmisti. Uyuyamiyordum bile. Birakinca düştü yine.
Insallah 4. Aydan sonra bhcg dusmeye basladikca enerjimiz artacak ve cok keyifli bir hamilelik donemi baslayacakmis. Nihayet keyfini cikarmaya baslayacagiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…