Kızlar, canlar bizim millette hiç su içme alışkanlığı yok. Biz bilinçli insanlarız. Bebeğimiz için buralarda araştırma yapıyoruz. Biz yaşlılar gibi olmayalım. Vücudun susuz kalmasından kaynaklanan o kadar çok hastalık var ki. Birinci sırada da baş ağrısı.
En az iki litre su için. Hem sağlık için hem cildinizin güzelliği için hem de bebeğiniz için
Selam hamişleeer, herkese hayırlı haftalar olsun. Biz de bugün kontrolümüze gittik, 8 mm olmuşuz, gelişimi iyi dedi dr, bir dahaki kontrole 10. haftada gideceğiz. Şu an crionin, hibor ve coraspini günlük, prolutonu haftalık kullanıyorum. Duruma göre inşallah 12. haftadan sonra sadece hiborla devam edeceğim Gece sık sık dönmek dışında bir sıkıntım yok şükür, o da iğnelerden dolayı nereye döneceğimi şaşırıyorum herkese sağlıklı hamişlikler dilerimm
Canım ilk altı ay civarı puset, araba koltuğu olarak kullanılıyor ya. Puseti arabadan sökünce arabanın kalan tekerli kısmı katlanıp küçük bir bagaja bile sığabilir aslında
Kızlar ben pierre cardinden bunu aldımm
Aman sakın benim gazıma gelip siz de almayın. Evden çıkamadığım için hesabımda maaşlarım birikti, hiç harcayamadım. O yüzden almaya başladım. Önümüzdeki ay arabasını, sonraki ay odasını alacağım. Ama dediğim gibi hepsi bir aya sıkışmasın diye başladım ben. Alacaksanız benim yüzümden almayın
Kızlar ben pierre cardinden bunu aldımm Eki Görüntüle 1967035
Aman sakın benim gazıma gelip siz de almayın. Evden çıkamadığım için hesabımda maaşlarım birikti, hiç harcayamadım. O yüzden almaya başladım. Önümüzdeki ay arabasını, sonraki ay odasını alacağım. Ama dediğim gibi hepsi bir aya sıkışmasın diye başladım ben. Alacaksanız benim yüzümden almayın
bu arada kızlar hafta sonu hiç giremedim çünkü hep alışveriş yaptım ama kendime hamiş pantolanları aldım defactodan dar paça çok güzel pantolonlar var bi sürü tişört aldım kendime baktım
bu arada kızlar hafta sonu hiç giremedim çünkü hep alışveriş yaptım ama kendime hamiş pantolanları aldım defactodan dar paça çok güzel pantolonlar var bi sürü tişört aldım kendime baktım
Canım odaya sadece dolap ve şifonyer alacağım. Onları da pierre cardinden beğendim. Bu bir yaşa kadar kullanılıyor. Yani yatak olarak bu duracak odada. Bir yaşına gelince bakarım. Park yatak mı yoksa beşik mi alsam diye
Kızlar bir aydır raporluyum. Evden çıkamadığım için harcayamadım da, maaşım birikmiş. Para çarçur olmadan işe yarasın dedim. Böyle her ay bir şey alıp köşeye koyacağım