2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ben çok severim :) 3 ltden az içmiyodum bi kaç haftaya kdr ama şimdi çok su içinde midem çalkalankyo sanki yine de 2 ltnin altına düşmüyorumdur

c.tesi pazara gitmiştim burada var. istersen kargo ile yollarım canım
Allah razı olsun canım. İstanbuldayız bulması lazım. Baba da bişeyler yapsın istiyorum :) bugün de getiremezse aşeriyorum.netten sipariş edicem

Selam hamişleeer, herkese hayırlı haftalar olsun. Biz de bugün kontrolümüze gittik, 8 mm olmuşuz, gelişimi iyi dedi dr, bir dahaki kontrole 10. haftada gideceğiz. Şu an crionin, hibor ve coraspini günlük, prolutonu haftalık kullanıyorum. Duruma göre inşallah 12. haftadan sonra sadece hiborla devam edeceğim Gece sık sık dönmek dışında bir sıkıntım yok şükür, o da iğnelerden dolayı nereye döneceğimi şaşırıyorum herkese sağlıklı hamişlikler dilerimm

Bu arada bu saat olmuş daha su içmedim. Yazdıklarınızı okumasam aklıma gelmeyecekGünde 1-1.5 lt zor gidiyor bende, maşallah size

Slm kizlar bende neredeyse hic su icmiyorum.... ama sivi tuketimi normal meyvesuyu sut vs gibi....

Kızlar ben pierre cardinden bunu aldımm

Aman sakın benim gazıma gelip siz de almayın. Evden çıkamadığım için hesabımda maaşlarım birikti, hiç harcayamadım. O yüzden almaya başladım. Önümüzdeki ay arabasını, sonraki ay odasını alacağım. Ama dediğim gibi hepsi bir aya sıkışmasın diye başladım ben. Alacaksanız benim yüzümden almayın

canım bizim gelinde de bundan vardı kullandı biraz ama sonra küçük gelebiliyor nasılsa oda yapacaksın zaten

Ama bu çok güzeeelll, bebiş güle güle doğsun da mışıl mışıl uyusun inşallah, nerden aldınız ?

Iyi gunlerde saglkla kullanmasi nasib olsun insallah ama erkencisin baya baya heheheh masallah masallahhhj

bu arada kızlar hafta sonu hiç giremedim çünkü hep alışveriş yaptım ama kendime hamiş pantolanları aldım defactodan dar paça çok güzel pantolonlar var bi sürü tişört aldım kendime baktım

Ha
Hahhaha cok ayip cokkk gule gule giy

canım bizim gelinde de bundan vardı kullandı biraz ama sonra küçük gelebiliyor nasılsa oda yapacaksın zaten
Canım odaya sadece dolap ve şifonyer alacağım. Onları da pierre cardinden beğendim. Bu bir yaşa kadar kullanılıyor. Yani yatak olarak bu duracak odada. Bir yaşına gelince bakarım. Park yatak mı yoksa beşik mi alsam diye

Kızlar bir aydır raporluyum. Evden çıkamadığım için harcayamadım da, maaşım birikmiş. Para çarçur olmadan işe yarasın dedim. Böyle her ay bir şey alıp köşeye koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…