2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim benZerinden bende de vardı . 6 ay zor kullandık :) bizimki biraZcik uzun boyluydu belki ondandır . Güle güle kullan inşallah

Yaa hatunlar biz bi cinsiyeti kacinci haftada ögrenıyorduk unuttuunuttum valla ıcıñızde henuz öğrenen yoktur heralde

Yaa hatunlar biz bi cinsiyeti kacinci haftada ögrenıyorduk unuttuunuttum valla ıcıñızde henuz öğrenen yoktur heralde
12. Haftada erkek ise yüksek ihtimal gözüküyor . Ama benim cimcime kızım gibi ise ısınız zor :) bekle dur :)) neredeyse Doğuma yakın kıza benziyor demişti drlar .. nolur nolmaz diye çantaya ara renk hastahane çıkışı koymuşum :))

Maşallah sana buz tekıne zor dayanırken sen ıkısıne nasıl dayanıyon gulum bulantıların kusmaların gecti mı Rabbim yardimcin olsun
Canım şükür şuan idare ediyorum aşırı olmuyor hamd olsun rabbim demekki ona göre güç veriyor bi de çalışıyorum erkenden kalkıp işe gidiyorum.

Kizlar sarkuteri urunleri tamamenmi yadakk yaa ben cig olanlardan uzak dur die biliorm mesela pismis sucuktan zarar gelmez dedi doktorum ama bi yazi okudum simdi kafam karisti.... sizler yiyormusunuz
Ben pişmiş yiyorum hepsinden geçen cok canım çekti çiğ pastırma yedim. Belki hafiften oda pişirilse iyi olur...

Canim benZerinden bende de vardı . 6 ay zor kullandık :) bizimki biraZcik uzun boyluydu belki ondandır . Güle güle kullan inşallah
Canım bu her odaya taşınır diye aldım. Gece yanımızda yatar, gündüz oturduğumuz odada yanımızda uyur.
Küçük olduğunu biliyorum tabii. Bebiş biraz büyüyünce yanlardaki koruyucuları çıkarırım, iç hacmi biraz daha büyür. Artık kaçıncı ayda ihtiyaç olursa o zaman karar vereceğim park yatak mı yoksa beşik mi alacağıma. Şimdi karar veremedim.
Park yatak çok kullanışlı görünüyor. Hatta yanında fermuar olanlar var. Çocuk biraz büyüyünce kendi girip çıkıyor rahatlıkla. Ama odada o duracaksa bayağı kaliteli bir şey almam lazım. Üç yüz, beş yüz liralık bir şey odaya yakışmaz. O konuda henüz kararsızım yani

Ben napım biri gösterse biri göstermezse ama merak etmiuorum değil yani ilk gebeliğim sonuçta

Kızlar ben ilk gebeliğimde sucuk asermistim neredeyse her sabah sucuklu tost yiyordum . 7. Ay da falandım dr sigara ve tuzlu yiyecekler mi tüketiyorsun dedi. Yooo dedim tuzlu hayatta yemem sigara kullanmam. Sonra bir düşündüm kı sucukkkk :)) bir de çok salçalı yapıyordum yemekleri o da tetiklemis..
plesanta yaşlanması(miladının dolması) olmustu bende erken Doğum riskim vardı o yüzden . Dikkat edin tuz olaylarına konu açılmışken söyleyeyim dedim .

Aynen duruma göre hareket edersin. Ben de ilk aldığımda dedim 1 yasa kadar kullanırım. Ama seninki açılıyormuş kenarı, belki daha kullanışlıdır . Park yatağa gelince ondan aldım sığmayınca . Ama hiç rahat etmedi çocuk içinde . Büyüyünceye belim büküldü al emzir yatır. Cok memnun kalanlarda var bilemiyorum denemeden bilemiyor insan ( not: bizim bebe cok huysuzdu gerçi nereye yatsa diken batar gibi ağlıyordu beni baz alma )

Hadi yaaa bende neredeyse her sabah sucuk yiyorum ayrica resmen tuz da as eriyorum herseye bol miktarda tuz atiyorum ki ilerde sorun olacagini biliyorum ama engellleyemiyorum istegimi

İyi ki söyledin canım. Yiyorum ama bir şey olmuyor, sananlar var. Teknoloji ve bilim gelişti,nimetlerinden faydalanmak lazım. Yıllarca yapılan araştırmaların sonucunda yeme diyorlar bize

Maşallah sana buz tekıne zor dayanırken sen ıkısıne nasıl dayanıyon gulum bulantıların kusmaların gecti mı Rabbim yardimcin olsun
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Benim bulantılar bitti denecek kadar az çok şükür canım. Üstelik çok fazla yordu beni. Tiksindiğim bazı şeyleri hala yiyemiyorum ama karnım tok geziyorum artık. Böyle olunca çok keyifli gebelik

Hadi yaaa bende neredeyse her sabah sucuk yiyorum ayrica resmen tuz da as eriyorum herseye bol miktarda tuz atiyorum ki ilerde sorun olacagini biliyorum ama engellleyemiyorum istegimi
Ama dikkat kuzum. Tuz herhalukarda zararlı . Azaltmaya çalış . Son aylar davul gibi sisiyor insan odemden

Ama dikkat kuzum. Tuz herhalukarda zararlı . Azaltmaya çalış . Son aylar davul gibi sisiyor insan odemden
Bebege zarar gelmesinde ben sismeye raziyim ins. Daha dikkat edecegim.... calisirkende bu kahvalti olayi sorun yaaa ne guzel tostumu yiyoodummm simdi onuda yiyemicemmm ne yicemmm bennnn pofffff

Bebege zarar gelmesinde ben sismeye raziyim ins. Daha dikkat edecegim.... calisirkende bu kahvalti olayi sorun yaaa ne guzel tostumu yiyoodummm simdi onuda yiyemicemmm ne yicemmm bennnn pofffff
Ya ince ince az miktarda koy yine arada ye o kadarsa kısıtlama kendini . Dengeyi güzel kurduktan sonra sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle ...

canım ben hayatta tuzsuz yiyemezdim ve cok seviyorum ama olabildiğince kıstım tuzu

MerAk etme annesi anla biri göstermezse kesin kız o
teyzemin de ikizleri var iki erkek dediler ama biri kız cıktı doğumda
ya sağlıklı olsunlar da Rabbim içimi biliyor iki tane olunca bi kız bi erkek olsun da istiyorsun tabi ama başta sağlıklı inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…