2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok tatlı güle güle kullanın. Huzurla uyusun bebiş içinde inşaAllah
Ben ilk zaman için şöyle birşey istiyorum. 6-7aydan sonra odasına geçer zaten.

Eklentiler

• IMG_0311.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 59
aynen mantıklı canım. benim babam mobilyacı o yüzden hazır bilemiyorum canım.sen hangi siteden almıştın

Slm bende bir kac gundur yoktum yeni dondum ... mide bulantisi disinda gayet guzel sen nasilsin
bnde iyiyim şimdilik b12 düşük çıkınca elevit verdi doktorum çok zor içiyorum midem bulanıyor kokusundan filan ama mecbur içiyorum acaba o ilacın saatini mi değiştirsem

Çok tatlı güle güle kullanın. Huzurla uyusun bebiş içinde inşaAllah
Ben ilk zaman için şöyle birşey istiyorum. 6-7aydan sonra odasına geçer zaten.
Buna da bayıldım.Aranın açılması çok kullanışlı. Ama uyurken arayı kapatmak lazım. Uykuda dönerken kol çarpabilir bebeğe

Yaa sorma sabah sabah yine sirke yedim. Yedim diyorum çünkü domates dogradım biraz zeytin yagı bolca sirke midem agrımasın diye biraz ekmekle hüplettim. Oohhh missss:))))))
Afiyet olsun cnm ben sok ya evi sildim sirkeyle actim camlari nasi bi kokudur ya zaten asla yiyemem ben temizlik malzemesi olarak kullaniyorum

Kizlar sarkuteri urunleri tamamenmi yadakk yaa ben cig olanlardan uzak dur die biliorm mesela pismis sucuktan zarar gelmez dedi doktorum ama bi yazi okudum simdi kafam karisti.... sizler yiyormusunuz

Kizlar sarkuteri urunleri tamamenmi yadakk yaa ben cig olanlardan uzak dur die biliorm mesela pismis sucuktan zarar gelmez dedi doktorum ama bi yazi okudum simdi kafam karisti.... sizler yiyormusunuz
Canım bir sitede şunu buldum:
Sucuk, salam ve sosis gibi besinler oldukça lezzetliler ve bu tür besinlere karşı istek hamilelik döneminde artabiliyor. Ancak bu ürünlerin hazırlanma aşamasında eklenen nitrit-nitrat adındaki gıda katkı maddeleri kanserojendir ve bebeğiniz için toksik olabiliyor.
Doğrusu: Sucuk, sosis, salam gibi şarküteri ürünlerinden mutlaka uzak durun. Eğer canınız çok çektiyse bildiğiniz ve güvendiğiniz bir kasaptan aldığınız sucuğu yakmadan pişmesine dikkat ederek ayda 1-2 kez yiyebilirsiniz.

Ben hiç yemiyorum da canın çok çekerse kıymanın içine bol baharat katıp yumurtalı yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…