2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hadi inşallah isimleriyle gelsin kuzular 2 isim uzun karışık geliyo bana.okulda evde karışıyo hep.ama tabi herkesin kendi fikri.buarada hamileyken hatim indirmekte de fayda var.3 hatim derler hatta.anne karnında tesir ediyo.

Günaydın. Bende sıksık bakıyorum tansiyona. Bazen kolumu kaldıracak halim olmuyor çünkü. Çok bitkinim. 9a6 çıkıyor o durumlarda. İyiyken 11e8 çıkıyor. Yüksek tansiyon çok riskliymiş ama bayılma hali olursa doktora bildirmek gerekirmiş.

bende bulantı ve baş ağrısı çok oluyor canm
Geçen gün benimde çok fena başım ağrıdı. Beynim darbe yemiş gibi ağrıyordu çok fena. 18saat çektim. Dayanamayıp duşa girdim başımı ellerimle sertçe masaj yaparak 7fatiha 7felak 7nas okudum. O dk Şak diye kesildi. İnanamadım.

kızlar hamilelik
kesinlikle denycem canmm

Ege oglumun İsmi canım aynı bir seviyorum o yuzden.

Kızlar, canlar bizim millette hiç su içme alışkanlığı yok. Biz bilinçli insanlarız. Bebeğimiz için buralarda araştırma yapıyoruz. Biz yaşlılar gibi olmayalım. Vücudun susuz kalmasından kaynaklanan o kadar çok hastalık var ki. Birinci sırada da baş ağrısı.
En az iki litre su için. Hem sağlık için hem cildinizin güzelliği için hem de bebeğiniz için

Günaydın kızlar. Ben simit aşeriyorum yaa. Geçen gün gittik, aldık ama yine istiyorum. Rüyamda simit yiyordum. Çok ucuz aşerdim yaa . Bir liralık aşerdim
Bende ruyamda kestane alıyodum gordum. Hanı dısarıda soba gıbı bıseyın ustunde yapıyolar ya

Bende ruyamda kestane alıyodum gordum. Hanı dısarıda soba gıbı bıseyın ustunde yapıyolar ya
Allah'tan garip şeyler istemiyorum. Dün akşam limonu dilim dilim kesip yedim. Normalde hiç ekşi yiyemem. Bebiş bizi çok beklettiği için eziyet etmiyor diyorum eşime :)

Benim günlerdir canım üzüm istiyor ama geçicidir diye çok üstünde durmadım şimdi uykuya daldığım an rüyalarımda. Dün eşim baktı ama bulamamış
Bugün makro diye biryer var oraya gidecek. İnşaAllah bulur. Uyutmaz oldu beni

c.tesi pazara gitmiştim burada var. istersen kargo ile yollarım canım

İnşallah canım migren belasını bilen bilir Allah kimseye göstermesin hele de hamileyken

Evet canım bende şimdi sordum burdakli doktorumuza gebelikte normalmiş normalde düşük seyredermiş, doktorlar genelde düşük tanbsiyondan değil yüksek tansiyondan korkarmış, yarın kendi doktoruma randevum var bakalım hayırlısı inşallah ne diyecek.Bu arada sol kulağım ve boğazım ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum.O kadar koruyorum kendimi ama yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…