2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bebege zarar gelmesinde ben sismeye raziyim ins. Daha dikkat edecegim.... calisirkende bu kahvalti olayi sorun yaaa ne guzel tostumu yiyoodummm simdi onuda yiyemicemmm ne yicemmm bennnn pofffff
canım bi yumurta haşla kalktığında giyinerken pişer zaten hemen atarsın ağzına bi dilim ekmek ile 5 dk almaz ben de hayatta yapmazdım kahvaltı ama günde bir kez yumurta yiyorum artık kaşar bi de

canım bi yumurta haşla kalktığında giyinerken pişer zaten hemen atarsın ağzına bi dilim ekmek ile 5 dk almaz ben de hayatta yapmazdım kahvaltı ama günde bir kez yumurta yiyorum artık kaşar bi de
Sorun peynir ve cesitlerini asla yiyemiyorum 3 yasimdan beri o yuzdende sarkuteri urunlerine agirlik veriyorum ezelden berj evdeyken yumurta zeytin vs de ilave ediyorum ama is yerinde iste malesef olmuyor.... ama bunu ogrendim bile bile lades diyemem azalticam en azindan

sabahları ben hiç kahvaltı yapamıyorum ya hiç bişey yiyemiyorum günlerdir yumurta bile yemiyorum

Benim ilk hamileliğimde kendini geç gösterdi oğlum.18.haftada öğrendik cinsiyetini.

Kızlar süt ürünü içemeyen varsa kefirde aklinizda olsun oda saglıklı.

beşik konusu çocuga gore değişiyor.benim oğlum gece cok donuyor mumkun degil tahta beşikte yatamaz kafasını carpar mutlaka o yuzden park yatak aldim ben.ilk 6 ay sepet beşik kullanmıştımm.

önceden 1 düşüğüm oldu, pıhtılaşma olduğunu ögrendik. bu gebeliği de kanamayla öğrenince doktor da aldık soluğu, sağolsun doktorumuz da pimpirikli o yüzden ilaç verip takip etti bu 2 haftada. sonraki kontrolümüz 3 hafta sonra

Beşik benim odama bi tane aldık. Bir de salon için ana dizi aldık. İnceleyin derim yaklaşık 8-9 ay da kullandım salonda. Pikniğe falan da götürebiliyordum. İkinciye de kullanırım nasipse. Daha yepyeni

Canim cok guzelmis. Allah icine sindirsin. Mutlulukla kullanin.

valla battım bi maaşımı yedim resmen bebeğin cinsiyetleri belli olmadan bişeyler almak istemiyorum
Iyi etmişsin ben de o siddette olmasa da bisiler aldim

Ben su yatagi almayi planliyorum ilk yil icin.

Eklentiler

• Screenshot_20170313-174847.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu arada kızlar dr um bana, sucuk ve türevlerini yasaklamıştı. Ekmeği de. Kahvaltıda bile dikkat et demişti. Vişne ve kiraz yasak.hatta kiraz yaprağı ( Malatya da yemeği yapılır)bile yasak. Kanı sulandırdığı için haberim olmadan yeme demişti. Ben defalarca yemiştim ama. Eşimden ve dr dan gizli. Ve çok garip bir bilgi daha çok bulgur yeme bebeğin çok duygusal olur demişti. Doğu da bulgur kültürü çok, duygusallık ordan geliyo demişti.

Kizlar sarkuteri urunleri tamamenmi yadakk yaa ben cig olanlardan uzak dur die biliorm mesela pismis sucuktan zarar gelmez dedi doktorum ama bi yazi okudum simdi kafam karisti.... sizler yiyormusunuz
Ben salam, sucuk ve sosisi cıkardım hayatimdan. İslenmis et tehlikeli olabilir diyorlar.

y
Bugün bende gömlek ve tayt aldım. Ç.tesi kontrolüm var bir aksilıik olmazsa bebeğim sağlıklıysa bir kaç parça daha alacağım kendime. İyi günlerde kullan

bnde iyiyim şimdilik b12 düşük çıkınca elevit verdi doktorum çok zor içiyorum midem bulanıyor kokusundan filan ama mecbur içiyorum acaba o ilacın saatini mi değiştirsem
Benim doktorum elevit mide bulandırır dedi vinalac verdi. Tavsiye ederim

Oturma odası ve diğer yerler içinde bu ana kucağını düşünüyorum. Arkadaşım kullandı çok memnun. Hem oturak oluyor mama yedirirken çok rahat . Yatınca Beşik oluyor. Müzik çalıyor çok amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…