2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
teyzemin de ikizleri var iki erkek dediler ama biri kız cıktı doğumda
ya sağlıklı olsunlar da Rabbim içimi biliyor iki tane olunca bi kız bi erkek olsun da istiyorsun tabi ama başta sağlıklı inş :)

Öyle seyler oluyor evet :) Allah gönlüne göre versin inşallah .

Bulgur duygusal mi yapıyor :) alla alla bir yaşıma daha girdim . Banada pirinç tüketme bulgura yönel dedi sık sık yaparım cok severiz .

yaa bende eşime diyorum pant sıkıo yenilerini alalım gülüyo bana daha kilo bile almadın neden sıksın diyee

Kizlar sarkuteri urunleri tamamenmi yadakk yaa ben cig olanlardan uzak dur die biliorm mesela pismis sucuktan zarar gelmez dedi doktorum ama bi yazi okudum simdi kafam karisti.... sizler yiyormusunuz
ben yememeye çalışıyorum eşim abartma diyo ama canımda istemiyo açıkcası istese sucuk pişirip yiyebilirim yani salam sosis daha riskli bence

canım bi yumurta haşla kalktığında giyinerken pişer zaten hemen atarsın ağzına bi dilim ekmek ile 5 dk almaz ben de hayatta yapmazdım kahvaltı ama günde bir kez yumurta yiyorum artık kaşar bi de
ayy içim bi tuhaf oldu ben nefret ediyorum kokusuna dayanamıyorum haşlanmış yumurtanın eşim haftasonu zorla yediriyo o da bi tane üstüne baharatlar atarak anca yutuyorum

Hayatimda hiç yemediğim şeyleri yedim. Limon dilimleyip limon yiyorum bulanti icin. Eksi elma yiyorum. Hergun yediğim herseyden tiksindim. Cok enteresan bişi hamilelik süreci bence. Haftalardir karpuz ve yaz meyvalari aseriyorum. Ama hicbirsey de yemek istemiyorum bulantidan. Baya ilginç bir tezatlar demeti. Neyse az kaldi yaza :)

ya bide benim ağzımın içi hep zehir gibi metal tadı mı desem acı mı desem tad bozukluğu oldu bende ne zaman geçer acaba

ben çok severim :) 3 ltden az içmiyodum bi kaç haftaya kdr ama şimdi çok su içinde midem çalkalankyo sanki yine de 2 ltnin altına düşmüyorumdur

İçemiyorum malesef ben başlarda 2l içiyordum şimdi midem braz fazla dolsun kusuyorum dramamin de kaç tane içilebilir gğnde acaba bu sabah bulandı kuscak gibiysim içtim gecti akşam gene bulandı günde 2 tane bişi olur die içmeyim dedim bu seferde kustum

Çok tatlı güle güle kullanın. Huzurla uyusun bebiş içinde inşaAllah
Ben ilk zaman için şöyle birşey istiyorum. 6-7aydan sonra odasına geçer zaten.

Bana da bu mantıklı geliyor acaba arasının açılma riski var mı tekerlekli miacaba ama bambularda çok çekici dimi al beni diolar resmen

Kizlar sarkuteri urunleri tamamenmi yadakk yaa ben cig olanlardan uzak dur die biliorm mesela pismis sucuktan zarar gelmez dedi doktorum ama bi yazi okudum simdi kafam karisti.... sizler yiyormusunuz

Bn yiyorum tostta bilmiyorum yanlış mı yapıyorum

Kızlar biliyorum ki cok erken rabbim hepimizin hevesini sonuna kadar nasip etsin insallah. Ben de asagidakileri begendim bunlari alicaz nasipse.

Bu arada bebek arabasinda butceniz dahilinde maxi cosi stella veya quinny oneriyorum cunku sadece bu iki marka ömür boyu garantili imis. Cogu arkadasim quinny zap xtra kullaniyor ve cok memnunlar. Su an fiyati 799 tl puset haric. Pusette maxi cosi kullaniliyormus o da 500tl. Toplam fiyat quinny zap xtra 1300tl. Maxi cosi stella da pusetle birlikte 2100 tl. Ben quinny düşünüyorum nasipse.

Oda takimini babymll da gordum cok şık çok hosuma gitti.

Darısı başıma ya kusmaktan boğazım yırtıldı ama bnm kan geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…