2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bana da bu mantıklı geliyor acaba arasının açılma riski var mı tekerlekli miacaba ama bambularda çok çekici dimi al beni diolar resmen
Yok açılmaz ben bayaa inceledim. Yatakla baza arasına bağlantısı var. İstersen seyahatte yanına da al götür. Ben çok üşengecim nekadar yakınımda olursa okadar iyi. Birde sıksık memlekete gidiyorum götürürüm diye düşündüm.
Ama mesela şöyle bir şey var. Anne uyanınca kendine gelemiyorsa sıkıntı olabilir. Ben evde mobilya genleşip çıt sesi çıkarsa hemen uyanır bilimcim açılır. Deli yatan biri de değilim. Kafaya koydum alacağım ilk şey bu olucak :)

Darısı başıma ya kusmaktan boğazım yırtıldı ama bnm kan geliyor artık
Allah yardımcın olsun inşaallah. Kardeşimin eşi de öyleydi yeni doğum yaptı. Kusmaktan kan geliyo derdi hep. Dr a sormuş. O da kusan annenin bebeği gelişim olarak iyiymiş,demiş. Artık rahatlatmak için mi bilmiyorum.

Oda takımı çok güzel, dolabı özellikle.
Ana kucağı da öyle. Çok rahat edersin canım. Quinny zap üst oturağı çıkartılınca minicik bişey oluyor. Yaklaşık 30cm*15*10 gibi. Bu da otomobil bagajı dar olanlar için avantaj. Yalnız arabayı açmayı ben hiç sevmiyordum. Yani annenin tek başına biryere gidecek olması durumunda sıkıntı. 3hamle var artı oturağı koyacaksın. Bir de yatış pozisyonunda çocuğun bacakları havada kalıyor. Dümdüz olmuyor. Kalite olarak 10numara ama annenin rahatlığı da önemli. Tercih sizin tabi.
Beni yanlış anlama bizzat üreticilerinden ürün ve kullanım eğitimleri aldım ve yıllarca satışı üzerine çalıştım.
Bir de maxi cosi anakucağının bağlantı aparatını temin etmen gerekir. 2yıl evvel 150 liraydı şuan fiyatını bilmiyorum

Canım Pierre Cardin Danielle İki Yönlü Hafif Travel Sistem bebek arabası hakkında ne düşünüyorsun?

Migren agrisi çekenler fotodakini yapabilir.benim de şiddetli agrilarim oluyor ve normal zamanda iğne yemeden geçmiyor.hamilelikte iki defa tuttu forumda bunu gördüm yaptım ve inanamadım geçti şükür.migren berbat bisey çekmeyen bilemez.cekenlerde denesin bana çok iyi geldi

Eklentiler

• IMG_6634.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar evde çok sıkıldım ben. İnternette izlenmedik amerikan dizisi bırakmadım Ne yapsam

Canım Pierre Cardin Danielle İki Yönlü Hafif Travel Sistem bebek arabası hakkında ne düşünüyorsun?
Çalıştığım yer Pierre Cardin getirtmiyordu. Bir dönem servis kısmında sıkıntı yaşamışlar.
O yüzden o marka için bilgim yok canım. Sadece fiyatlarının özellikleriyle kıyaslandığında uygun olduğunu biliyorum, çok soran müşteriler vardı

Ah canım bal falan yesen iyi gelir belki boğazların yumuşar. Allah yardımcın olsun

Sana kustuktan sonraki boğazın yırtılma hissini anlatamam sanki birisi boğazımı yakmış ve kesmiş gibi neyse ki geceyse sabaha kadar sabahsa akşama kadar geciyor o his ama çok zor gerçekten. Su bile yakıo değil bal yemek.... Ama bn genede seviniyorum bebeğim orda inşallah bna hissettirio kendini

Bende öle bildiğim için önceki düşüklerimde de yaşamadığım için seviniyorum

Kızlar evde çok sıkıldım ben. İnternette izlenmedik amerikan dizisi bırakmadım Ne yapsam

Ben gecenki hamileliğimdd tığla battaniye başlamıstım calıatığım için bu hamileliğe anca yetişti... Ben hatim başladım gebelik boyunca okuyacagım inşallah sende arapcasını bilio san arapça bilmiyorsan meal drn acıp okuyabilirsin bebeğinin ilerde ahlaki yönden gelişimine katkıda bulunacaktr

Canim cok aciklayici yazmissin cok sagol. O zaman maxi cosi stella daha on planda mi olsun ya da onerecegin baska marka var mi? Ömür boyu garanti dedi esimi fethetti simdi ne dersem deyim bu iki markadan vazgecmez:)

günaydın kızlar dün gece ilk defa tek seferlik kahverengi bir leke gördüm çok telaşlandım tabi bugün doktorum dolu telefonda görüşcem yarına randevu aldım. Kötü birşey yoktur inş.

Cok begendim. Herhalde bunlardan da bakariz.
Darısı başıma ya kusmaktan boğazım yırtıldı ama bnm kan geliyor artık
Canim cok gecmis olsun. Umarim saglikla atlatirsin.
Ben de kitap okuyorum. Guzel yuruyusler de iyi geliyor.

günaydın kızlar dün gece ilk defa tek seferlik kahverengi bir leke gördüm çok telaşlandım tabi bugün doktorum dolu telefonda görüşcem yarına randevu aldım. Kötü birşey yoktur inş.
korkma canım doktorunu ara sor gerekirse gidersin ya da içini ferah tut .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…