2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Mavikelebek0134 sen bilgilisin yardımcı olur musun bana da etrafımda yakınlarda doğum yapmış kimse de yok tecrübelerini alayım

baston pusetler kullanımı kolay gibi duruyo ama çok mu dik yatanları var mı yeni doğana uygun diil gibi sanki uygun olanları var mı
diğer büyük arabalarda kaldırıp kondurmak zor bide doğum ekimin ikinci yarısına gelicek kışa denk geliyoruz ben hiç anlayamadm napacağımı

kanguru ya da sling tarzı şeyler işe yarar şeyler midir

Maclaren techno xt ya da xlr almayı düşünüyorum ben. Yeni doğan için uyumlu. Arkadaşlarım kullandılar memnunlar.

Son düzenleme:
Sağol canım. Hiç geçmiyor bu bulantı 7/24 devam ediyor, uyku uyuyamıyorum
bulantı da kötü yaa zencefil çayı iyi geliyomuş canım saraçoğlunun tarifi varmış bi bak istersen beyoğlu zencefilli gazoz var onuda söylüyolardı ama o asitli sonuçta kraker fln kesmez heralde bukdr yoğunsa bulantın başka topilte arkadaşlardanda çok yoğun gçirenler oldu 12de hafifleyip 16da sofırlandı bulantıları genelde

Maclaren techno xt ya da xlr almayı düşünüyorum ben. Yeni doğan için uyumlu. Arkadaşlarım kullandılar memnunlar.
bende bi bakıyım çevremde hiç yok yeni doğum yapan kuzenim var bi kaç yıl önce doğurdu ama kocaman bi araba almıştı çok kullanışsız sırf gösteriş gibi bişeydi

okeanoss00 insallah hafifler canim. Ben de bulanti yok sadece balık adi aklima gelince bile igreniyorum. Ne zaman dr randevun?
ya ben balık çok severm aslında hamile kaldığımdan beri duymak görmek istemiyorum bu hafta sonu yemek için yedim sırf o da bi levreğin yarısını anca ekşili salatayla zar zor yedm zorlayamıcam kendimi şu mide durumları geçsn o zaman yeriz artık :)

Kraker anlık rahatlama sağlıyor canım geçirmiyor. Kusmuyorum ama sersem gibiyim çok rahatsız edici bütün yaşam kalitem düştü. Bebeğim iyi olsun da çekeceğiz mecbur. Bakarım o tarife canım sağolasın. 12 haftaya bile daha çok var 16. hafta gelmek bilmez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…