2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
inşallah daha erken kesilir canım benim bulantım yok hamile kalmadan önce en korktuğun şeylerden biriydi bulantı doğurana kdr kusan kuzenim var mesela :)

Canim cok aciklayici yazmissin cok sagol. O zaman maxi cosi stella daha on planda mi olsun ya da onerecegin baska marka var mi? Ömür boyu garanti dedi esimi fethetti simdi ne dersem deyim bu iki markadan vazgecmez:)
Maxi cosi kalite olarak çok iyi. Malzeme, kullanılan kumaş, dayanıklılık. Memnun kalırsın. Hem quinny gibi 3tekerlekli olmadığından bebek kilo aldığında denge problemi yaşanmaz. Stella çift yönlü, rüzgarlı havalarda sana dönük kullanmak avantaj olur. Tentesi su geçirmez. Satış sonrası bir sorunda da sıkıntı yaşamazsın. Firma çok iyi o konuda.

bende bi bakıyım çevremde hiç yok yeni doğum yapan kuzenim var bi kaç yıl önce doğurdu ama kocaman bi araba almıştı çok kullanışsız sırf gösteriş gibi bişeydi
Önemli olan hafif olması ve tek başına kapatıp açabilmek. Hantal bir arabayı rahat kaldırıp indiremedikten sonra almanın bir anlamı yok. Zaten öyle arabaları alanlar daha sonra baston pusete dönüyorlar. Maclaren alman markası hem sağlam hem kullanışlı. Biraz pahalı ama halledilir diye düşünüyorum.
inşallah daha erken kesilir canım benim bulantım yok hamile kalmadan önce en korktuğun şeylerden biriydi bulantı doğurana kdr kusan kuzenim var mesela :)
Aman bulanmasın. Gerçekten bulanmaması büyük nimet.

Günaydın kızlar bugün DR kontrolümüz var dualarınızı bekliyorum.İnşallah herşey yolundadır.Haberleri iletirim.Benimki tüp bebek olduğundan Kadın Doğumcuma ilk gidişim ne vitamin ne tahlil daha hiçbişeye başlamadım sadece Folik asit alıyorum.

Kızlar evde çok sıkıldım ben. İnternette izlenmedik amerikan dizisi bırakmadım Ne yapsam

ben kitap okuyorum, bayadır okuyamıyordum güzel fırsat oldu. Tv izleyemiyorum çok fazla, hem programlar çok kötü hem kafam kaldırmıyor yemekti uykuydu kk derken vakit geçiyor. keşke havalar güzelleşse de gönül rahatlığıyla yürüyüşlere de çıkabilsek, o zaman kendimi gerçekten çok sağlıklı bir hamiş olarak hissedeceğim

Kangurular sıfırdan itibaren kullanılabilir tabi ama ben enaz 3aydan önce doğru bulmuyorum ya yazık bebeğe.
Baston pusetlerin tam yatış olanları var tabi. 1000₺ bütçeyle puset ve anakucağını set olarak alabilirsin. Dediğin gibi kışa denk gelecek ve yaklaşık 9ay anakucağı kullanacağız. 9aydan sonra hem çocuk hem araba yük oluyor anneye. İyi kalite bir puset kullanmanın çocuk için hiçbir sakıncası yok. Baktın inceymiş gibi geliyor için rahat etmedi, onlar için tasarlanan iç pedler var. 15₺ falan fiyatı. Tabi çok dandik 200₺ pusetler de var onları kastetmiyorum.
Chicco liteway set modeline ve muadillerine bakabilirsin

Canim piti piti atan kalbini dinlemek çok güzel. Guzel haberlerle gel insallah.

günaydın kızlar dün gece ilk defa tek seferlik kahverengi bir leke gördüm çok telaşlandım tabi bugün doktorum dolu telefonda görüşcem yarına randevu aldım. Kötü birşey yoktur inş.

Dr la son görüşmemizde hafif lekelenmeler olabilir ama adet kanaması gibi yoğun olursa muhakkak gel demişti. Kanamalarda parlak kırmızı renk riskli. İçini ferah tut, dr unu durumdan mutlaka haberdar et ama.

e bebekte görmüştüm bazılarının içinde ek minder gibi ped gibi parçalar var bebek koyma yeri minnacık olmuş bebek büyüyünce söküp kullanıosun heralde öyle takılıp çılkarmalı bişeylerdi çift taraflı kullanmak ve yatar pozisyona gelebilmesş önemli sanırım değil mi

Ben de idrar tahlili vermiştim. Bol miktarda enfeksiyon çıkmış. Kasık ağrısı dışında bir şikayetim yoktu şaşkınım. Doktor reçete yazacak şimdi asistanın reçete kodunu göndermesini bekliyorum. Şase içecekmişim tek seferlik ve bol su dedi. Haftaya bir daha tekrarlanacak idrar tahlili. Acaba mide bulantısına sebep olmuş olabilir mi bu enfeksiyon. Geçerse belki bulantım da geçer diye hayal kurayım :)

Dr la son görüşmemizde hafif lekelenmeler olabilir ama adet kanaması gibi yoğun olursa muhakkak gel demişti. Kanamalarda parlak kırmızı renk riskli. İçini ferah tut, dr unu durumdan mutlaka haberdar et ama.

dün gece bir sefer gördüm kahvrengi tekrarı olmadı. ama beni korkutmaya yetti. bir gün önce ilişki olmuştu sanırım o tetikledi.

günaydın kızlar ve çalışan anne adayları hem çalışıp hem hamilelik nasıl gidiyor ?

Günaydın herkese bn yataktan kalkamıyorum uyuyamıyorum da midem çok kötü yendiğimi çıkartıyorum daha bişey yiyemedim hiç bişey yiyemiyorum kendimi çöp kötü bir anne zannediyorum

İ
Aynen ama Pusetlerde çift taraflı yok. Bu kişinin kullanımına göre değişir. Mesela benim arabayla gezeceğim uzun mesafe çok biryer yok o yüzden arabaya binmişken de çocuk dışarıyı görsün derim ve çift taraflıyı gerek görmem. Ama uzun saatler gezecek bir anne için çift taraflı avantaj olur, bebek uyuduğunda yada rüzgarlı, tozlu ortam falan varsa kendine çevirir. Mağazaya gidersen Kraft twisti incelemeni tavsiye ederim. Özellik bakımından hayran bırakır. Ama ağırdır.
Arkadaşın dediği maclaren iç hacmi diğer pusetlere göre çok daha geniştir, zaten pusetlerde en iyisi o. Ben sadece örnek veriyorum. Yanlış olmasın. En iyiyi mağazada inceleyerek bulursunuz. İşi bırakalı 2yıl oldu. Yalnız isteklerinizi derleyip satış görevlisine anlatmanız yararınıza olur, çok fazla model incelemek kafa karıştırır, aylarca mağazaya gelip karar veremeyen çok gördüm :)

Günaydın herkese bn yataktan kalkamıyorum uyuyamıyorum da midem çok kötü yendiğimi çıkartıyorum daha bişey yiyemedim hiç bişey yiyemiyorum kendimi çöp kötü bir anne zannediyorum
Canim dr hic birsey yemesen bile bebegin beslenir demisti. Endise etme. Su icmek onemli sadece. Cok kotu olunca bulanti ilaci icmek zararli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…