Günaydın herkese bn yataktan kalkamıyorum uyuyamıyorum da midem çok kötü yendiğimi çıkartıyorum daha bişey yiyemedim hiç bişey yiyemiyorum kendimi çöp kötü bir anne zannediyorum
hamd olsun şükür bugünümüze diyorum rabbim ona göre az da olsa kolaylık sağlıyor.ben hiç mesela aç bırakmıyorum kendimi ac kalınca mideme hemen bişeyler oluyor
Migren agrisi çekenler fotodakini yapabilir.benim de şiddetli agrilarim oluyor ve normal zamanda iğne yemeden geçmiyor.hamilelikte iki defa tuttu forumda bunu gördüm yaptım ve inanamadım geçti şükür.migren berbat bisey çekmeyen bilemez.cekenlerde denesin bana çok iyi geldi
Ben de hamiş çalışan anne olmayı hayal ediyordum ama yine kısmet olmadı. Dün işten ayrıldım. Bir yerden sonra sıkıyor ve ben hantallaşıyorum bitkisel hayatta gibi. Çalışan hamiş olmayı ve hayattan bu kadar uzaklaşmamayı tercih ederdim, kısmet değilmiş
galiba. ama doktor riskli bir durum yok ilişki olabilir demişti ona rağmen 2 hafta daha bekledim. Okuduğum kadarıyla ilşki sonrası olabilirmiş böyle lekeler bakalım doktor ne diyecek.
Ben de idrar tahlili vermiştim. Bol miktarda enfeksiyon çıkmış. Kasık ağrısı dışında bir şikayetim yoktu şaşkınım. Doktor reçete yazacak şimdi asistanın reçete kodunu göndermesini bekliyorum. Şase içecekmişim tek seferlik ve bol su dedi. Haftaya bir daha tekrarlanacak idrar tahlili. Acaba mide bulantısına sebep olmuş olabilir mi bu enfeksiyon. Geçerse belki bulantım da geçer diye hayal kurayım :)
Canim gebeliğimin basinda ben de içmiştim . Ama bulantinin doğrudan onunla bir alakasi olduğunu düşünmüyorum . Benim sukur bu hafta duzeldi . Kokulara hassasiyet dışında daha rahat yemek yiyorum sukur masallah diyim .
Canim gebeliğimin basinda ben de içmiştim . Ama bulantinin doğrudan onunla bir alakasi olduğunu düşünmüyorum . Benim sukur bu hafta duzeldi . Kokulara hassasiyet dışında daha rahat yemek yiyorum sukur masallah diyim .
bende bi bakıyım çevremde hiç yok yeni doğum yapan kuzenim var bi kaç yıl önce doğurdu ama kocaman bi araba almıştı çok kullanışsız sırf gösteriş gibi bişeydi
Günaydın herkese bn yataktan kalkamıyorum uyuyamıyorum da midem çok kötü yendiğimi çıkartıyorum daha bişey yiyemedim hiç bişey yiyemiyorum kendimi çöp kötü bir anne zannediyorum
Bunun kötü annelikle ne alakası var canim üzme kendini böyle düşünüp . Bunlar cok olağan seyler çoğu hamile bu evrelerden geçiyor biliyorsun Zaten . İnan duZene girecek sıkma canını hatirlamiycaksin bile bugünleri ...benim de ilk haftalar cok kötü geçti dr dedi sakın kendini zorlama illa yiyeceğim diye halden düşmemek icin bi kaç lokma yiyordum su bile içemiyordum . Şimdi daha iyiceyim sukur
galiba. ama doktor riskli bir durum yok ilişki olabilir demişti ona rağmen 2 hafta daha bekledim. Okuduğum kadarıyla ilşki sonrası olabilirmiş böyle lekeler bakalım doktor ne diyecek.
beni de etiketlermisin doktorun yorumuna ben hamile kaldığım ay ilişkide kanama şikayetiyle doktora gitmiştim smear verdm hatta adetle polip bakcaktık ama adet gelmedi meğer hamile kalmışım ama bnm kahve leke diil bildiğin kanamaydı hemde tahriş olmadan eşimde bende korkuyoruz şuan eşim takmış durumda 12. haftaya kdr bekleyelim diye hiç ilişki olmadı gebeliği duyduğumuzdan beri doktor bebekle alakalı diil ilişki olabilir dedi ama içimiz rahat etmicek galiba
beni de etiketlermisin doktorun yorumuna ben hamile kaldığım ay ilişkide kanama şikayetiyle doktora gitmiştim smear verdm hatta adetle polip bakcaktık ama adet gelmedi meğer hamile kalmışım ama bnm kahve leke diil bildiğin kanamaydı hemde tahriş olmadan eşimde bende korkuyoruz şuan eşim takmış durumda 12. haftaya kdr bekleyelim diye hiç ilişki olmadı gebeliği duyduğumuzdan beri doktor bebekle alakalı diil ilişki olabilir dedi ama içimiz rahat etmicek galiba
ya ben balık çok severm aslında hamile kaldığımdan beri duymak görmek istemiyorum bu hafta sonu yemek için yedim sırf o da bi levreğin yarısını anca ekşili salatayla zar zor yedm zorlayamıcam kendimi şu mide durumları geçsn o zaman yeriz artık :)