2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sagol canim esime kalsa indirimde diye hemen alicak ama ben durduruyorum.

Gittiginde kocamaaaan bi bebis goreceksin insallah annesi. Benim randevum haftaya sali. 7+5 olucam insallah o gün.
Ben de haftaya mecbur gidicem sanırım canım çünkü idrar yollarımda enfeksiyon çıktı doktor tekrar tahlil istedi. Seninki de büyüyor maşallah :) Ben bebeğe göre bugün 7+2 oldum.

düşük riski bendede var ben hiç umursamıyorum doğacaksa herşekilde doğar benim diyer gebeliğimde de vardı kanam vesayre oğlum 22 aylık şimdi

ben piskolojik olarak çok yıpranıyorum yoğun anksyete ve panik ata yaşıyorum içinizde gebe olup bu rahatsızlığı yaşayan varmı şun 9 haftalık gebeliğim var

Cnm çok teşekkür ederim ama çok üzülüyorum bişey yiyemeyip sürekli yatmak aslında bu hafta düzenim bozuldu stres sıkıntıdan dolayı yoksa başa çıkabiliyordum ama şuan resmen kendimi bıraktım çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye

Ben çalışmıyor olmayı okadar çok isterdim ki ohal sebebiyle ne istifa edebiliyorum ne ücretsiz izine ayrılabiliyorum. Alırdım bebegiğimi hava güzelse parklara giderdik top oynardık sallanırdı kayardı koşardı ben onu izlerdim hava kötüyse a.v.m nin oyun alanında bıkana kadar oynatırdım. Sonra eeve giderdik koltuğa uzanır çizgifilm seyrederdik. Sonra evde başka etkinlikler yapardık .. İşin sitresi sıkıntısı eve yansıyor. Çok yoruluyorum. Patlayasıca evde oturmak TV izlemek pasta börek yapmak sokak hayvanlarını beslemek istiyorum. Hatta bir köyde soba için odun toplamak ineklere saman vermek istiyorum.. Benim işim çok ağır maalesef ve hamileyim diye zerre kadar ayrıcalıgım yok. İstifa etmek bile yanlış anlaşılıyor memuriyette şu dönemde...

Boğazların yırtılmasıni en iyi ben anlarım herhalde canım. Günde 7 saat konuşuyorum, öğretmenim. Bazen tutkununca kan tadı geliyor bazen de afedersin sümkürünce.
İnşallah bu günleri bir an önce atlatirsin, hatırlamazsin bile

Canım iyi ki böyle bir fikir verdin. Kendime bir plan yapıp başlayacağım hemen. Latin harfleriyle okumak da hatim sayılıyor. Bir de ben her ayeti Arapça okuduktan sonra Türkçesini de okurum. İnsan o zaman anlıyor Kuranı. Anlamadan okumaktansa huzur doluyor insanın içi. Sana da tavsiye ederim

Üzme canini.. surekli yatmak stres moral bozukluğu oluyor anlayabiliyorum .. ama gecicek. İlk çocuğun mi bilmiyorum ama Hele bir kıpır kıpır içinde hareketlenmeye başlasın nasıl keyif alacaksın . Güzel günleri düşün :) bebeğinede hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle . Dayımın eşi 9 ay kustu dogru düzgün beslenemedi topaç gibi doğurdu

Cok begendim. Herhalde bunlardan da bakariz.

Canim cok gecmis olsun. Umarim saglikla atlatirsin.

Ben de kitap okuyorum. Guzel yuruyusler de iyi geliyor.
Canım bu hafta hava soğuk. Ağrım olur diye evden çıkmıyorum. Yoksa deniz kenarında oturuyoruz. Çok güzel oluyor yürümek baharda. Kuranı hatmetmeye karar verdim, bir de evle ilgili birkaç düzenleme yaparım belki

Ben de haftaya mecbur gidicem sanırım canım çünkü idrar yollarımda enfeksiyon çıktı doktor tekrar tahlil istedi. Seninki de büyüyor maşallah :) Ben bebeğe göre bugün 7+2 oldum.
Gecmisolsun canim bol su ic. Maasallah canim hepimizin bebislerine saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gorucez insallah.

Evet canım ilk çocuğum olucak nasip olursa ya ne güzel moral veriyorsun çok teşekkür ederim inş. Hepimizin o günleri görürüz

29 ekim benim doğum tarihim çok güzel bi gün senin bebişin doğumuda öyle gözüküyo :)

Canim dr hic birsey yemesen bile bebegin beslenir demisti. Endise etme. Su icmek onemli sadece. Cok kotu olunca bulanti ilaci icmek zararli degil.
Evet annemin hamileyken tüm dişleri çürümüş. Yeterli kalsiyum almayınca bebek annenin depolarını kullanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…