2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
29 ekim benim doğum tarihim çok güzel bi gün senin bebişin doğumuda öyle gözüküyo :)
Evet canım benim için de çok anlamlı bir gün cumhuriyet bayramımız :) Sen de iyi ki doğmuşsun o zaman :) Daha değişmezse şimdilik 29 ekim :)

bu durum da napıcaz bol bol süt mü içeceğiz canım
Evet canım. Yoğurtta daha çok kalsiyum var bilirsin. Ben iki kutu süt içiyorum, bir kase yoğurt yiyorum. Şimdiden akışkanlik olsun diye başladım, önemli olan 12.haftadan sonrasi

Evet canım benim için de çok anlamlı bir gün cumhuriyet bayramımız :) Sen de iyi ki doğmuşsun o zaman :) Daha değişmezse şimdilik 29 ekim :)
Maşallah :) Benim de bu 29 ekimde yumurtalarım toplanmıştı tüp bebek için. Tam 20 tane :) Hepsini doğurmaya ömrüm yetmez diyordum

Benim bu c.tesi. Korkuyorum kötü birşey duyacağım diye. 9+1 olacağım o gün
Korkularını bir kenara bırak canım gittiğinde ultrasonda görünce rahatlarsın. Ben dün gördüm 8+1 dim ve kafa vücut bebek şeklinde görünce çok heyecanlandım ilk defa hamileyim gibi hissettim. 9+1 de sen kocaman bebiş görürsün inş

Evet canım. Yoğurtta daha çok kalsiyum var bilirsin. Ben iki kutu süt içiyorum, bir kase yoğurt yiyorum. Şimdiden akışkanlik olsun diye başladım, önemli olan 12.haftadan sonrasi
ben 12.haftadan sonra başlayım madem süte feci gaz yapıyor bende yoğurt yiyorum annem sağolsun yapıyo taze

:) illa ki belirtilen günde doğmuyolar ztn ama benim ekim olunca denk gelir mi demiştim gelmedi kardeşimde 20 ekim babam diyo ya kardeşinin ya seninkine gelcek diye dedm bnmki çok geçama bakalım :)

ben 12.haftadan sonra başlayım madem süte feci gaz yapıyor bende yoğurt yiyorum annem sağolsun yapıyo taze
laktozsuzlardan al o zaman canım sindiremiyosun demk ki ztn gebelikte gaz oluyo iice rahatsız etmesin seni doktoruna danış yine ama

öyle ama insanın elinde değil. birde 2 kaybım oldu. sanırım etkisinden kurtulamıyorum
biz bunaldıkça bebeklerde bunalıo yapmayalım :) ben hafta içi çalışıyorum kafam dağılıo bebeği 7+0 da gördük 1 cm daha gitmedim bidaki gittiğimde sağlıklıysa inşallah 11+0 da görmüş olcam ara uzun olunca tedirginlik artıyo sen kalp atışından sonra bi kez dha gitmiş olcaksın dimi bn sadece kalp atışında gördüm

Ben de bir an önce gidip görmek istiyorum ama daha üç hafta var. Şu ana kadar hamilelik hep endişeli geçti. İnsan kötü örnekleri görünce endişe etmeden duramıyor ama kaderde ne varsa onu yaşayacağız sonuçta. Keşke hiç bunları konusmasak. Hep bebislerimiz için planlarimizdan bahsetmek. Hep birlikte karar alıp hep olumlu şeylerden konuşabiliriz bence

Cok begendim. Herhalde bunlardan da bakariz.

Canim cok gecmis olsun. Umarim saglikla atlatirsin.

Ben de kitap okuyorum. Guzel yuruyusler de iyi geliyor.

Cok teşekkür ederim...

İnşallah canım yaaaaa....

Canım okuyoruz biz mealindende fırsat buldukça.... Rabbim kabul etsin hayatımıza geçirmeyi nasip etsin

Ben de bu platformu keyifli seyler paylasalim yararli bilgiler paylasalim diye takip ediyorum. Ama korku ve endise hakim oluyor bazen. Korkunun hicbir faydasi yok cok zarari var. Size komik gelebilir ancak dunyadaki bircok saglik sirketi, ticari firma ve hatta ulke istihbaratlari bu tip forumlari takip ediyor hatta manipule ediyor. Her okudugunuza inanmayin ve her okudugunuza itibar etmeyin. En iyisini dr soyler herzaman. Olumlu bir ruh hali mucizeler yaratıyor. Ben örneğiyim. Benim bebegim bir mucize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…