2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ne kadar yiyecek ki.. çookk çookk yese haklısın
Öyle canim ben bildiğimi paylaştım sadece . Benim ilk hamileliğimde balık fazla olmadığı icin Dardanelton filetolardan salataya koyuyordum mecburen ara sıra tabi .

Midem bulaniyo ve balik yemem lazım belki oyle rahat yerim diye dusunmustum. Cok severim normalde ton balikli pizzayi :)
Bende cok seviyorum baligin her türlüsünü ama acaip tiksinti geldi . Daha da bulanmasın kiz. Ben yazınca bile bulandim

Canım bende sadece kalp atışını duydum bir daha görmedim. Doktorum sıkıntılarımı bildiği için kontrol aralığını 12. Haftaya kadar uzun tutmayacak. İki haftada bir çağırıyor. Haklısın ara uzun olunca tedirginlik artıyor. Rabbim bebeklerimize sağlık versin.

İnşallah canım.

Bende cok seviyorum baligin her türlüsünü ama acaip tiksinti geldi . Daha da bulanmasın kiz. Ben yazınca bile bulandim
Bu bulantılar ne zaman geçecek ya.. bir de koku hassasiyeti .. ben mutfağa bile girmek istemiyorum.. soğanın yağda soldurulması esnasındaki kokuyu çok severdim şimdi tiksiniyorum

Kesinlikle katiliyorum endiselenmemek elde olmasada...

Çok haklısın... Ama kayıplara olanların her zaman olumlu olması beklenemez kendi adıma konusayım bazn pozitif bazen negatif olmam gayet normal 2 kaybım var sonucta

Canım inşallah bu sefer nasip olsun sana kucagına almak. Kaçıncı haftalarda bitti öncekiler bunda kaçıncı haftandasın
Amin hepimize saglikla bebegimizi kucagimiza almak nasip olsun insallah canim benim. Digerlerinde kalp atisi olmamasindan bos gebelik teshisiyle kurtaj oldum. Gecen hafta 5+6da kalp atisi goruldu Allahima bin şükür. Bugun 6+5im canim.

Kızlar daha evvel yasayanlar bilirler. Kalp atışının durması doktora gitmeden once anlaşılır mı? Nasil bi belirti gösterir ya da gösterir mi? Kontrole gitmeme 2 hafta var. Allah korusun birsey olur diye endişeleniyorum.

Bu bulantılar ne zaman geçecek ya.. bir de koku hassasiyeti .. ben mutfağa bile girmek istemiyorum.. soğanın yağda soldurulması esnasındaki kokuyu çok severdim şimdi tiksiniyorum
12. Haftadan sonra aZalma oluyor genelde .. 10. Haftadanin içindeyim ben sukur daha iyi bu hafta . Koku hassasiyeti az biraz devam . Sabır canim ..

Çok haklısın... Ama kayıplara olanların her zaman olumlu olması beklenemez kendi adıma konusayım bazn pozitif bazen negatif olmam gayet normal 2 kaybım var sonucta
evet kaybı olmayan bilemez o acıyı. insan sürekli pozitif olamıyor. çok pembe sorunsuz düşününcede yaşanan olumsuzlukta insan hayal kırıklığına uğruyor acımız ikiye katlanıyor. benimde iki kaybım var. ikisindede hiçbir sıkıntım ve kanamam olmadı. güle oynaya kontrole gittiğimde öğrendim kaybettiğimi ve aynı gün kürtaj. o yüzden kontrolum yaklaştığımda ister istemez korku sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…