2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
hiç bir belirti göstermiyor. kontrole gittiğimde kalbi atmıyor dediler. bir hafta öncesinde duymuştum ve herşey normaldi.

Evet ilk gebeliğim
o yüzden bizi yadırgıyorsunuz. bende ilk gebeliğimde senin gibiydim. hep pozitif aklımın ucundan kötü birşey geçmezdi. ama malesef yaşanan acılar bizleri daha temkinli yapıyor ve o korkuyu her an üzerimizden atamıyoruz. bir an pozitifsek bir an negatif olabiliyoruz. yaşadıklarımız aklımıza geliyor. o an sizlerle paylaştığımızda biraz olsun içimiz rahatlıyor. rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba benim ikizimde de vardı sizin mutasyon genler fakat biz bekarken öğrenmiştik böylece hamile kalınca sulandırıcı kullandı ve çocuğunu kucağına aldı çok şükür şimdi ben de 8 haftalık gebeyim ama ben o testi yaptırmadım acaba nasıl ve hangi hastanede yapılıyor ve hamileyken de yapılıyor mu bu testler korkuyorum bende de var mı diye 4 yıl sonra gebe kaldım ben çikolata kistim olduğu için

aha da ben :) çok okuma ben biraz bakındım leke görende var hiç bişey anlamayanda sonuçta kalbi durmuş olsa doktorun yapacağı bişey yok Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıcaz bende 2 hafta önce gitmiştim daha 2 haftam var 25 martta gidicem nasipse

Tabii haklısın. Paylaştın da zaten. Ama bu mesajda tekrar anlatarak tekrar olumsuzluklardan bahsetmiş oldun

Allah kolay lik versin cnm gorevin ne .evde oturmakta kolay degil inannin bende iki yikdir ev hanimi oldum cok zordu meslegimde ama bukadar hic yorulmazdim tek avantaj karisan yok sitres yok ama yorgunluk cok fazla bebekte varsa bitti

Aynı durumdayız tek farkla bnm genelde kanamam oldu

Tabii haklısın. Paylaştın da zaten. Ama bu mesajda tekrar anlatarak tekrar olumsuzluklardan bahsetmiş oldun

Nabalım gruptan mı çıkalım anlamadım hayatınız hep toz pembe mi sizin acsiyla tatlısıyla hayatta da birçok şey yaşanıyor kimileri boşanıyor kimileri çok büyük hastalıklarla sınanıyor onlarada normal hayatımızda sus bahsetme etkileniyorum mu diyelim yanlarında ellerini tutmak zorunda oluyoruzzz

Söylediğim şeyde anlaşılmayacak bir şey yok. Sürekli olumsuzluklardan bahsetmeyelim

verdiği cevaba bende çok kızdım. insanların acılarına karşı hep ben destek oldum. bu tepki hoş değil. o yüzden mümkün olduğunca bu gruba girmeyi düşünmüyorum. burada insanlar kötü ile iyiyi paylaşmak değil sadece toz pembe hayatlarına devam etmek istiyorlar. emin olki benim yerimde o bayan olsaydı ben bu şekilde olmak yerine yanında olur destek olurdum. korkusunu yenmesine yardımcı olurdum. acıyı yaşayan bilir. rabbim yaşatmasın.

bana tüm testler yapıldı. hatta genetik testlerde yapıldı canım. hem bana hem eşime ama birşey çıkmadı. rabbim nasip etmedi diyorum artık. doktorum herkesin başına gelebilir diyor.
Zamanini bekliyor demekki canim. Kendimizi oldukca telkin etmeye calisalim bizi ancak yasayan anlar ates dustugu yeri yakar demisler rabbim dusmanima yasatmasin bazen oyle bi ates oturuyoki icime yutkunamiyorum nefesim kesiliyo. Sonra sakinlestiriyorum kendimi hayirli olani nasip edecek rabbim diyorum. Iyi dusunelim canim dua edelim birbirimize ve burada destek olalim birbirimize.

Ben olumlu şeyler konuşalım dedikçe siz daha da olumsuz hâle geldiniz. Amacım sizi üzmek değil, tam tersi hep birlikte bebeklerimiz için sevinmek

Söylediğim şeyde anlaşılmayacak bir şey yok. Sürekli olumsuzluklardan bahsetmeyelim
. burası gebelik boyunca yaşanan olumsuz yada olmulu yaşadıklarımızı paylaşmak için açılmış. sadece laylaylom için açılmadı. ay şunu aldım ay bunu aldım. midem bulandı karnım açıktımlarla devam etmiyor gebelik

haklısın canım destek çok önemli ama aramızda rahatsız olan var.

haklısın canım destek çok önemli ama aramızda rahatsız olan var.
Olsun canim o da belki surekli iyi konusarak bunun ustesinden gelecegimize inaniyodur maalesef yasamayan bilmez. Biz birbirimize destek olalim. Burda cogu arkadas muayene gunu gelsin diye can atar ama benim muayene gunum yaklastikca icime ates oturuyo. iste bu duygu nedir anca yasayan bilir beni sen bilirsin seni ben.. cunku bu duyguyu anlatmada kelimeler yetersiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…