2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
aynı durumdayım, c.tesi kontrolum var. korku içinde bekliyorum. inşallah güzel haberler alırım diye dua ediyorum. daha fazlasını düşünemiyorum şuan.

Ben sizi iyiliğe yöneltmek istedikçe siz kendi kendinizce kin beslemeye başladınız. Allah kolaylık versin
iyilik bu şekilde olmaz arkadaşım. iyi şeyler konuşalım diyerek içimizdeki korku bitmiyor malesef. biz hep kötüyü konuşmuyoruz. içimizden geçeni söylüyoruz sen bundan rahatsız oluyorsan okumazsın. dediğim gibi yaşayan bilir. sen anlamazsın.

Bence de en iyisini yapiyorsun canim.ben de bes yil sonra 10cmlik cikolata kistiyle hamile kaldim.23nisan calismalari asiri yorucu riske atmayim dedim.30gun yazabiliyrm en fazla dedi doktor.ama rapor 11nisan da bitmis oluyor.bi daha alinabilurmiki.sen kac gun aldin

Kalbi durursa lekelenmen yada kanamam olur...hamilelik belirtilerin kaybolur...

aynı durumdayım, c.tesi kontrolum var. korku içinde bekliyorum. inşallah güzel haberler alırım diye dua ediyorum. daha fazlasını düşünemiyorum şuan.
Hayirli haberlerle geleceksin insallah canim senden 3 gun sonra da sali benim muayenem var. Bugun bakiyorum saate aksam 6 ayyy diyorum haftaya bugun bu saatte muayeneden cikmis olucam o ic acisiylami cikicam acaba diyorum keske boyle dusunmesek ben de hep iyi dusunmeye calisiyorum sen de oyle dusun dua edelim sen de ben de buradaki butun arkadaslarim mutlu haberlerle donelim insallah.

Anlaştık o zaman ben sizin mesajlarınızı artık gormeyeyim siz de benimkileri görmeyin. Kişinin profili tıklayıp yapılıyor biliyorsunuz. Hoşça kalın.

Ben bir ay aldım ama heyet raporu bir kez daha oluyor galiba. Yönetmelik bilenlere sormak lazım

Kalbi durursa lekelenmen yada kanamam olur...hamilelik belirtilerin kaybolur...
benim bebeğimin kalbi durdu ne kanamam oldu ne lekelenmem

inşallah sende güzel haberlerle geleceksin canım. 12. haftdan sonra biraz da olsa korkularımızı yeneceğiz.

Canim zamanla bebisin iyi okdujca o korku asiliyor merak etme bende ilkini tedaviyle uzun ugrasla gebe kalmistim bir ay surekli kanamayla 9 haftada kaybettim kurtaj oldum ikinci gebeligimde hep lavaboya gittigimde korktum kan gormekten dr git.ek istemedim uyuyamazdim kontrol gunu ama sukur oglum saglikli kucagima aldim ins sende bunda saglicakla al kucagina sitres cok yapma dua et hep

Boşuna deme miş atalarımız eşşek den düşenin halinden eşşek den süşen anlar diye. Allah büyük bizde atlatırız inşallah bugünleri

Ben sizi iyiliğe yöneltmek istedikçe siz kendi kendinizce kin beslemeye başladınız. Allah kolaylık versin

Ya bu zamana kadar 'beni kıskanıyor' diyen (bebeği var die] kuzenime kin tutmamışım seni tanımam etem neden kn besleyim ama sen bizi anlmaya çalışmak yerine. Yargıladın aramızdan çok ayrılan olucak doğum öncesi bile bu belki bn olucam belki sen ne yapıcaz görmemezlikten mi gelicez

benim bebeğimin kalbi durdu ne kanamam oldu ne lekelenmem

inşallah sende güzel haberlerle geleceksin canım. 12. haftdan sonra biraz da olsa korkularımızı yeneceğiz.
Gunaydin canim insallah. Ben de 12.haftaya odaklandim. Biliyoruzki her zaman her sey olabilir her sey Allahtan. Dr.lara gore ilk uc ay onemli bizde ister istemez etkileniyoruz bu süreden. Senin daha az kaldi insallah biraz daha gun saymaya devam.

emily07 ozlmlvnt Çok geçmiş olsun kayıplarınız için. Her şey Allah'tan. Allah kimseye birdaha yaşatmasın. Inşallah sağlık ve sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada istemeden bazı kırgınlıklara neden oldum sanırım. Hicbirimiz istemez kötü şeylerden bahsetmeyi. Ama tabi ki bir can taşıdıgımız icin zaman zaman endişelerimiz oluyor ve burada sizlerle paylaşiyoruz. Bu gayet normal. Bilmiyorsan bir bilene sor demişler. En iyi bilen yaşayandır bence. Yorumlarınız için çok teşekkürler. Bundan sonra güzel şeyler düşunür, yaşar ve onları paylaşırız burada tabi. Hepimizin isteği bu.

Kızlar günaydın dün çok yoğun yaşadığım belirtiler bu sabah hiç bişey olamamış gibi kesildi sabah eşimi işe gönderdim rahat bir şekilde kahvaltı yaptım ama korkmaya başladım karnımın altında dün bir şişlik vardı oda gitti bel ağrım var sadece ultrasyon göre 8+3 sat 9+1 ne yapmam lazım lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…