İcin huzurlu değilse doktora git istersen.Kızlar günaydın dün çok yoğun yaşadığım belirtiler bu sabah hiç bişey olamamış gibi kesildi sabah eşimi işe gönderdim rahat bir şekilde kahvaltı yaptım ama korkmaya başladım karnımın altında dün bir şişlik vardı oda gittibel ağrım var sadece ultrasyon göre 8+3 sat 9+1 ne yapmam lazım lütfen yardım
Gunaydin Teşekkür ederim ama yanlışın var. Bizler 24 saat olumsuzu düşünüp paylaşmiyoruz. Bizlerde olumlu seyler dusunuyoruz. Ama yasanmisi insan unutamaz. Ister istemez aklina gelir tedirgin olur. Dile getirir. Rabbim kimseye yasatmasin siz boyle seyler yasamis olsaydiniz olumlu dusunup burada rahat rahat yazabilimiydiniz. Brn dun gece sabaha kadar rüyamda kontrole gittim. Bebegimin kalbi duydum duymadim diye sabahi ettim. Iste yaşamayan bu psikolojiyi anlamaz.Burada biri olumsuz birsey yazdiginda biz destek oluyoruz sizdende bunu beklerdim. Zaten gruba artık surekli gelmememily07 ozlmlvnt Çok geçmiş olsun kayıplarınız için. Her şey Allah'tan. Allah kimseye birdaha yaşatmasın. Inşallah sağlık ve sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada istemeden bazı kırgınlıklara neden oldum sanırım. Hicbirimiz istemez kötü şeylerden bahsetmeyi. Ama tabi ki bir can taşıdıgımız icin zaman zaman endişelerimiz oluyor ve burada sizlerle paylaşiyoruz. Bu gayet normal. Bilmiyorsan bir bilene sor demişler. En iyi bilen yaşayandır bence. Yorumlarınız için çok teşekkürler. Bundan sonra güzel şeyler düşunür, yaşar ve onları paylaşırız burada tabi. Hepimizin isteği bu.
Canin bende ayni durumdayim doktorum her zaman belirti olacak diye birsey yok dedi. Stres yapma demişti. Ama huzursuzsan doktorunu bir ara rahatlarsinKızlar günaydın dün çok yoğun yaşadığım belirtiler bu sabah hiç bişey olamamış gibi kesildi sabah eşimi işe gönderdim rahat bir şekilde kahvaltı yaptım ama korkmaya başladım karnımın altında dün bir şişlik vardı oda gittibel ağrım var sadece ultrasyon göre 8+3 sat 9+1 ne yapmam lazım lütfen yardım
Gunaydın kızlar,dun aksam cok mıdem agrıdı baya erken uyudum. Haftaya kontrolum var bakalım hayırlısı Allahtan.
İnşallah bir daha yaşatmasın Allah. Çok üzüldüm.Benimde 4 kaybim var bu 5.gebeligim duyduğumuz endise hep yasadiklarimizdan.. insallah saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi hepimiz canim.
@nisandeniz cok sevimli bir yorum yapmis. Ama siz bence tam acilqrin kadini cevabi vermissiniz. Ben 40 yasindayim ozetle bebegim bir mucize. Gecmis sorunlara saplanip surekli aci cekmeyi tercih edebilirsiniz saygi duyarim ama buradaki insanlari bu kadar strese sokmaya hakkiniz yok. Insanlar huzur icinde dogurmak istiyor. Eger cok dertlesmeye ihtiyaciniz olursa ozel mesajla dostluk kurabilirsiniz. Bence cok guzel paylasmak. Ama surekli olumsuzluklardan bu kadar hassas bir donemdeki insanlara bahsetmek bence kötülüktür.Boşuna deme miş atalarımız eşşek den düşenin halinden eşşek den süşen anlar diye. Allah büyük bizde atlatırız inşallah bugünleri
Siz beni tamamen yanlış anladınız. Ben size destek olmaya ve yaşadiklarınızın hiç de kolay atlatılabilir birşey olmadığını söylemeye çalışıyordum. Ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü çevremde çok var bebeklerini kaybeden. Ben de bu yüzden olumsuza odaklanmış durumdayım bu aralar. İnsan nasıl kurtulur bu psikolojiden bilemiyorum. Dua etmekten başka birşey gelmez elimizden.Gunaydin Teşekkür ederim ama yanlışın var. Bizler 24 saat olumsuzu düşünüp paylaşmiyoruz. Bizlerde olumlu seyler dusunuyoruz. Ama yasanmisi insan unutamaz. Ister istemez aklina gelir tedirgin olur. Dile getirir. Rabbim kimseye yasatmasin siz boyle seyler yasamis olsaydiniz olumlu dusunup burada rahat rahat yazabilimiydiniz. Brn dun gece sabaha kadar rüyamda kontrole gittim. Bebegimin kalbi duydum duymadim diye sabahi ettim. Iste yaşamayan bu psikolojiyi anlamaz.Burada biri olumsuz birsey yazdiginda biz destek oluyoruz sizdende bunu beklerdim. Zaten gruba artık surekli gelmem
Çok guzel yazmışsin. Eline sağlık. Düşüncelerime tercüman oldun tam manasıyla. Hamilelik duygusallığı yaşıyoruz hepimiz.Günaydın kızlar..
arkadaşlar birşey yazmiyimm diyorum kırıcı olmaktan korkuyorum . Biliyorsunuz kı net ortamında normal reel hayatımızdaki gibi tepkilerimiz karşı tarafa tam manasıyla geçemiyor maalesef.. hepimiz anne adayıyız .. ve suan hepimiz kritik dönemdeyiz lutfen elimizden geldiğince kelimelerimizi dikkatlice seçip aktaralım .. yanlis anlasilmalar olabilir ama kalp kirmayalim ... tabi ki hayat toz pembe değil .. bazılarımız cok sıkıntılar yasayip bebeklerini bekliyorlar hassasiyetinizi anlayabiliyorum . Kimsenin art niyetle birşey yazacağını düşünmüyorum burada . Ben de burda olumsuz yazılar görünce etkilenmiyor değilim . Ama tabi hayatın gerçeklerini de görmezden gelemeyiz o da bi gerçek . Kimse kimsenin gerçek niyetini bu tarz platformlardan anlayamaz . Dediğim gibi kelimelerimizi seçerek kullanırsak DAha güzel olucak . Allah korusunbu tarz sebeplerden üzülüp ters bir durum yaşayabilir stres yapabilir..Belki sen takmazsın ama karşındaki hassastır takar
umarım Rabbim hepimize bu yolculuğun sonunu hayırlı bir şekilde göstermeyi nasip eder..sevgiler ...
Ben 40 yasindayim bebegim mucize derken bunu kastettim ben de coooook kayiplar yasadim. Bebegim cok saglikli binlerce sukurler olsun.Çok haklısın... Ama kayıplara olanların her zaman olumlu olması beklenemez kendi adıma konusayım bazn pozitif bazen negatif olmam gayet normal 2 kaybım var sonucta
cvp hiç bişey :) lekelenmen fln yoksa sakin kalmaya çalış bende sata göre 10+4 son ultrasona göre 9+4 belirtilerde kayboldu gitti endişeli bekleyişim sürüyo ama sakin olmaya çalışıyorum randevum 25 martta gerilerek vakit geçmiyoKızlar günaydın dün çok yoğun yaşadığım belirtiler bu sabah hiç bişey olamamış gibi kesildi sabah eşimi işe gönderdim rahat bir şekilde kahvaltı yaptım ama korkmaya başladım karnımın altında dün bir şişlik vardı oda gittibel ağrım var sadece ultrasyon göre 8+3 sat 9+1 ne yapmam lazım lütfen yardım
Rica ederim . Ben cok hassas bir insanım İnan'ın . Ne kadar sosyal medya ortamıda olsa etkilenip takıyorum maalesef .. iyi niyetli yaklaşımlara karşı biraz olurundan fazla yüklenilince haksızlığa gelemiyorum . Dediğim gibi kimse kimsenin kalbini bilemez bu kadar olumsuza odaklanıp eleştirel olmayalım dimiÇok guzel yazmışsin. Eline sağlık. Düşüncelerime tercüman oldun tam manasıyla. Hamilelik duygusallığı yaşıyoruz hepimiz.
ben evdeki tartıda tartılıyorum zannediyorum ki ne aldım ne verdim ztn bulantımda yok hiç kusmadım çok şükür sabah peynir öğlen akşam yoğurt bi bardakta süt içiyorum badem ceviz yiyorum folik asidi atlamıyorum meyveyle pek aram yok ama yeneye çalışıyorum et desen bütün türevlerinden bi tiksinti geldi nasıl çözücem bilemiyorum ilk gebeliğim istanbuldan katılıyorum başarılar dilerimgünaydın kızlarşimdiye kadar kilo alan veya veren oldu mu. benim ilk gebeliğim. tecrübesi olanlar ne yenilir ne içilir nasıl dikkat edebilir yazarsa aydınlanırz 2. veya 3. gebeliğini yaşayan bayanlar yorumlarınızı bekliyoruz. kaç kg aldınız. ne kadarını verdiniz. ne kadar kaldı
Canım bir çoğumuzda belirti kalmadı. Bu sebepten kim doktora gittiyse de herşeyin yolunda olduğunu duyup mutlu geldi hamdolsun. Vücut yavaş yavaş alışıyor. Bende de 3haftadır belirti yok, geçen hafta doktordaydım. dün bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım korktum ama takvime göre adet günümmüş. Endişe etme balayı dönemin başlıyor yakında.Kızlar günaydın dün çok yoğun yaşadığım belirtiler bu sabah hiç bişey olamamış gibi kesildi sabah eşimi işe gönderdim rahat bir şekilde kahvaltı yaptım ama korkmaya başladım karnımın altında dün bir şişlik vardı oda gittibel ağrım var sadece ultrasyon göre 8+3 sat 9+1 ne yapmam lazım lütfen yardım
Arkadasım ne yenir değilde ne yenmez diyim sana hamur işinden uzak dur (duramıyorum :]) gece geç vakit yeme (yiyorum:]) ya biraz metabolizma ile alakalı . Dr larin tavsiyesi sık sık az azgünaydın kızlarşimdiye kadar kilo alan veya veren oldu mu. benim ilk gebeliğim. tecrübesi olanlar ne yenilir ne içilir nasıl dikkat edebilir yazarsa aydınlanırz 2. veya 3. gebeliğini yaşayan bayanlar yorumlarınızı bekliyoruz. kaç kg aldınız. ne kadarını verdiniz. ne kadar kaldı
sakin olun tatlım çok gerildiniz hepimiz biliyoruz ki stres en büyğk düşmanımız ben kötü bi tecrübe yaşamadığım halde gerginim çünkü 2 yıl sonra ilk defa gebe kalabildim Rabbim geç verdin elimden alma sağlıkla doğsun diye dua ediyorum hep sizin gibi kötü anıları olanları elbette anlıyorum çok kötü aşması yaşaması zor şeyler Allah korusun hepimizin bebişlerini ruhumuza da huzur versin inşallahGunaydin Teşekkür ederim ama yanlışın var. Bizler 24 saat olumsuzu düşünüp paylaşmiyoruz. Bizlerde olumlu seyler dusunuyoruz. Ama yasanmisi insan unutamaz. Ister istemez aklina gelir tedirgin olur. Dile getirir. Rabbim kimseye yasatmasin siz boyle seyler yasamis olsaydiniz olumlu dusunup burada rahat rahat yazabilimiydiniz. Brn dun gece sabaha kadar rüyamda kontrole gittim. Bebegimin kalbi duydum duymadim diye sabahi ettim. Iste yaşamayan bu psikolojiyi anlamaz.Burada biri olumsuz birsey yazdiginda biz destek oluyoruz sizdende bunu beklerdim. Zaten gruba artık surekli gelmem
benim ilk gebeliğim geçen hafta içinde 3 kilo vermiştimgünaydın kızlarşimdiye kadar kilo alan veya veren oldu mu. benim ilk gebeliğim. tecrübesi olanlar ne yenilir ne içilir nasıl dikkat edebilir yazarsa aydınlanırz 2. veya 3. gebeliğini yaşayan bayanlar yorumlarınızı bekliyoruz. kaç kg aldınız. ne kadarını verdiniz. ne kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?