2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ballı zencefil ye canm bende hastaydım anca öyle atlattım çok geçmiş olsunn

Aynen ben de 1 buçuk yil sonra hamile kaldım. Polikistik over sendromu var. Yumurtalarim büyümuyomuş. Yumurta buyütucu ve catlaticı ignelerle hamile kaldım çok şükür.

Canim aktarda oksurük tozu diye karişımlar var. Onu balla karistirip icebilirsin.

Günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı, çok şükür herşey yolundaymış tombil tombik büyüyormuş benimki,biraz edepsiz dedi doktorum Açıp duruyor bacaklarını daha çok erken olmasına rağmen bir tahminde bulundu doktorum bakalım doğru çıkacakmı dedi ileriki haftalarda tam belli olur ama erkek gibi düşünüyorum dedi.Allah sağlıkla versinde ne olursa olsun. Birkaç kanve idrar testi istedi benden birde multivitamin versi içinde 400 mq Folik asit var yazıyor ekstra kendi folik asitimi kullanmama gerek yok diye düşünüyorum artık sormayı unuttum ama. Birde ikili test 2 hafta sonra dedi Acıbadem de 750 tl istediler özel sigortaya tabi cok uçuk kendi hastanemde de yapılıyormuş ben burda yaptırıcam.Herkese hayırlı haberler ve güzel günler diliyorum hepinizi öpüyorum

Herkesin hayatında olumsuzluklar vardır mutlaka. İmtihan dünyası. Birbirinize haksızlık etmişsiniz arkadaşlar. Ben de 5kez rahimden ameliyat geçirdim 1tane de kayıp yaşadım. Ama ben de güzel şeyler duymak istiyorum. Çünkü kaygılı şeyler okuyunca kasıklarıma ağrı giriyor.
@nisandeniz de yanlış hatırlamıyorsam bu hamilelik için ameliyatlar tedaviler geçirmişti. Laylaylom gebelik geçiren de zaten bu platformda olmuyor. Hepimiz dertleşmekle beraber umut bulmak için burdayız. Kucağımıza alsak ta kaygımız olucak. Annelik bu.
Rabbim hepimize kolay hamilelik ve doğum nasip etsin, hayırla sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı İnşaAllah

canım senin adına çok sevindimm :)

MaşaAllah bebeşine:)) ne güzel yazmışsın.
Folik asiti ekstradan alma. Başka topikte olumuştum, doktoru diğerini kes mutlaka demiş. Fazlası zararlıymış. Zaten folic asit 9.haftadan sonra lüzumsuzmuş. Bazı doktorlar kesiyormuş.
Sağlıkla kucakla inşaAllah

yerim tombiki. Cok sevindim. Darisi haftaya basima :)

Amin canım çok sağol Allah hayılı güzel sağlıklı nasip etsin hamileleiğimizi de yavrularımızı da inşallah

canim benimde bulantı var ama çok şükür hiç çıkarmadım.normalde yerdim ama 8+3 deyim öğrendiğim den beri dikkat ediyorum. zaten mide bulantım herşeye izin vermiyor.başlangıçtan beri 2 kg verdim.her sabah aç karina folik asit ve 2 tane kayısı yiyorum bol suyla.düzenli tuvalete çıkarıyor tavsiye ederim kızlar. ve kuru kayısı folik asit deposuymuş.akşam 7den sonra da birşey yememeye çalışıyorum

ayy ne güzel yaa. darısı bizim de başımıza.hamur işi yememeye çalışıyorum ama kahvalti da ekmeksiz olmuyor yaaa.bide kilo almaya çok müsait bir yapım var.8 aylık evliyim ve evlendiğimden beri 8 kg aldım. bide üzerine gebelikneyse bebiş ler sağlıklı olsun da

GÜNaydın kızlar,bu saatte günaydın dediğime bakmayın 6.30 da kalkıyorum.sbhları midem ve vücut ısım brz daha norml oluyo.bende üşüme yada ateş basması oluyo arada.öksürük için keçiboynuzu özü tavsye ederm oğluma da kullanıyorm balgam söktrcü.kilo işine gelirsek bombayı patlatıyorumm ilk hamileliğimde 30 kilo aldm yemesemde alıyodm son aylrda,ilk 3 ay ztn 5 kilo almştım sigarayı bırakmamda etkledi.doğumdan sonra verdm hepsni çk şükür şimdi daha temkinlyim.bu 9-10 kilo alanlra helal dyorum inş bu sefer bende o kdr alırm

maşallah yaa çok iyi vermişsin.inşallah bizde az kiloyla kapatırız.bende 30u falan bulurum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…