2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bende 30 kilo aldım ilkinde ..20 gitti 10 kaldı. Şimdi 10 kilo fazlayla devam ediyorum. Kilo değil de ödem olayı çok zor poğaça gibi oluyosun:)))

Gunaydinnnn kizlar

ayyyy canim bunu okudum nasil sevindim allah saglikla kucagina almayida nasip etsin
benim randevumda 24unde ilk echografi olucak bakalim insallah bizimkide gosterir kendini
ya ben yine ilk basta oldugum duruma dustum diyordumya bu tarihi son adetten (31/12) hesap ediyor siteler,ben fransada yasiyorum benim doktorum normal hamile kalma tarihimle dogru gidiyor diyor gebelik ama iste son adetten 2 hafta sonra (14/01) tabi dogal olarak oda bana 14 ekim gibi dogurursun diyor
senin son adet neydi cnm ona gore bende kendimce kafamda hesap ediyim 24une kadar cinsiyet belli olurmu diye

offf kizlar kilo mevzusu acilmis bende cok imreniyom arkadas nasil 8kg fln aliniyor sadece diye
ben zaten kiloluyum 8kg nedirki arkadas diyorum 2 hafta cok yesem okadar zaten alirim ben bunye meselesi

offf kizlar kilo mevzusu acilmis bende cok imreniyom arkadas nasil 8kg fln aliniyor sadece diye
ben zaten kiloluyum 8kg nedirki arkadas diyorum 2 hafta cok yesem okadar zaten alirim ben bunye meselesi
ayy canim cok iyi dedin vala. bende 2 hafta yesem 8 kilo alırım vala kaç kilo ile hamile kaldın.boyun kaç. benim boy 167 kilo 66. ama kilo vermişim

Kahvaltida ekmek ye akşam yemeğinde yeme o zaman . Bende ekmeksiz doymayanlardanim maalesef ..sağlıkla gelsin bebisler kilolar verilir sıkıntı yapma . Tabi tedbiride elden bırakama salma

Bende 30 kilo aldım ilkinde ..20 gitti 10 kaldı. Şimdi 10 kilo fazlayla devam ediyorum. Kilo değil de ödem olayı çok zor poğaça gibi oluyosun:)))
Sen ne zmn doğum yapmştın cnm? Ödem çk fena gerçkten yaza denk geliyorz bide,38 no ayaklarım 40 a çıkar artk :) 50 kilo alanı duydum hem de kadın doğumda hemşire,ama 40 la hamile kalmş metabolk bi rahatszlğı varmş.

günlük almamız gereken doz 400 microgram ztn bende imom kullanıyorum içinde 400 mqg var diye ilave folik almıyorum

ben şimdiye kdr sindirim boşaltımda hiç problwm yaşadığjmı bilmem ama karnım balon gibi şişiyo resmen bende kayısı yiyorum :)

bnm sat 31 aralık ama 20. gün yumurtlutorum bebek beklenen tarihten bi hafta geriden geliyo sata göre bugün 10+4 üm ultrasona göre 9+4 :)

genelde tontik anneler daha az kilo alırmış bn evlendiğimde 54 kiloydum boyum 168 4 yıl içinde 69 oldum 69la hanile kaldm bakalım kaça kdr gidicez

2015 haziranda .. Kışın daha çok alınıyor olabilir tecrübe edecez artık .. Bahar aylarında yürüyüş çokça yapmak lazım sanırım ... Benim arkadaşımda 45 kilo aldı .. Ama balon gibide söndü valla...çocuk daha 7 aylık ama o eskisinden daha zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…