2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bendede cok oldu ayakkabi olmuyordu parmaklarim ayaklarim fenaydi dogumdan baya bjr sure sonra indi sicakta tetikledi ben temmuz da dogum yapmistim

kızlar benim çok uykum geliyor ya masa başımda uyuyup kalcam resmen çalışan bi hamişim bu konuda ne yapabilrm

Az once bi arkadasimla konuştum 25kg alip 30 kg vermis sadece emzirme ve bebek pesinde hareket sayesinde 1 senede.

G GK117 zafrina89 kizlar tontis montisi birakin siz daha nesinizki
ben 100u gordum gecen sene tovbe bismillah diyip hemen diyete basladim 15-17 kg gibi bisey verdim. boyda 175ti en son ama 177de olabilir oyle bisey.
iste yilbasindada cocuk diyince birden oyle attim kendimi maceraya insallah cok cok kilo almam diyom ama cokta yiyorum

bnm sat 31 aralık ama 20. gün yumurtlutorum bebek beklenen tarihten bi hafta geriden geliyo sata göre bugün 10+4 üm ultrasona göre 9+4 :)

cnm sende benimle ayni tarihtin hatirliyorum dogru
doktor banada 15/10 olur dedi dogum
ya gecikmeyle alakasi oldugunuda dusunmuyorum zaten 31/12 sati olan insan 14-15/01 gibi yumurtlama tarihi (ki benimde tam olarak hamile kaldigim tarih bu)
yani 9ay10gunu gectim 9ay olsa bile 15/10de dogum olmali 08/10 ne alaka demistim ta en basindan bana ekim ortalari daha mantikli geliyor

Yine akşam oluyo ve yine ne yemek yapsam stresi,midem bulanıyo bu düşünceden de ama mecbur yapıyorum bişeler bide ev ahali yemek seçiyo.karar veremeyip ne yapacağıma doğaçlama bişeler oluşuyo.ben mi çok abartıyorum sizi de çok geriyo mu yemek faslı?

Bu beklenen doğum tarihi çok nadiren aynı günde olur Allah izin verirse bu tarihten öncki son 10 günde oluckmış gibi hesaplayın.hele de sezaryene karar verilmşse son 2 hfta içinde alıyolar günü beklemeden

Aynen öyle tatlım hepimizin dileği bu yönde

inşallah öyle olur canım

Ya biz sürekli mi bahsediyoruz 40 yaşında olabilirsin yaşanmışlık başka bişey.... Ben. Bebeğime aldıgım kıyafetleri bile paylaştım bende olumlu şeyler yazıyorum aynı fikirdedeğiliz saygı duyuyorum en ii fikir görmemezlikten gelmek okey

Çok tatlısın yaaa maşallah işte pozitif yaklaşımmmm. Limonlu ballı ılıksu

Çekmeceleri, buz dolabını açıyorum elime ne gelirse onu yapıyorum resmen eşim pek yemek. Seçnezdi bu ara yemke bulduna şükreder oldu yapamıyorum çünkü mutfakta duramıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…