2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sali aksam randevum canim 7+5 olucam o gün nasipse

Bidaki salı ii ne güzel görcen yakında yavrunu bizim dr abla 9+0 dayken git bida bir ay sonra gel dedi başlarda sık çağıdı kalp atışı 7+1duyulduktan sonra 1 ayda bir çağırıomuş bana kıyamadı 2 hafta sonra cağırdı ama bu sefer 1 ay dedi 2 hafta zor geçti 31 martta randevumuz

Ben bu hafta mutfagi kapattim. Cunku en agir bulanti haftasi buymus cidden. Haftaya azalmasini dort gozle bekliyorum.

İyi akşamlar kızlar. Grupta toksoplazma, rubella (adlarını da tam bilmiyorum) gibi testlerden bahsedilince doktora gittim. Doktor bu testlerin hamilelik öncesi yapıldığını söyledi. 10.haftadayım, hâlâ bana hiçbir test yapılmadı. Sizce normal mi?

Ayy dr bana testleri yapalım dedi. Ben de sağlık ocağında halleden sonuçları getiririm size dedim. Daha yaptırmadım. Dr randevuma gitmiyorum o yüzden. Bir aydan fazla oldu en son gideli. Ben iğneden korkuyorum oldum olalı. (Bu halle de normal doğum yaptım) bakalım hele.

CANIM BANA DA YAPILMADI BU TESTLER GEREK Mİ GÖRMEDİ Kİ ACABA Bİ SÜRÜ TEST YAPTI AMA BUNLARI YAPMADI

CANIM BANA DA YAPILMADI BU TESTLER GEREK Mİ GÖRMEDİ Kİ ACABA Bİ SÜRÜ TEST YAPTI AMA BUNLARI YAPMADI
Bana da öncesinde yapılıyor dedi? Ben hâlâ tüp bebek doktoruma gittiğim için hiç ayrıntılı bir şey anlatmıyor. Çoğu şeyi grupta duyup soruyorum.
Özel hastanede kadın doğumcuya gitsem ne yapmam gerektiğini anlatır. Hâlâ tüp bebek ilaçlarını kullandığım için bunu bırakamıyorum da. 4nisanda randevum var. İnşallah artık beni azat eder de kendime iyi bir kadım doğumcu bulurum :) :)

:) ya bende çok yemekten diilde sağlıksız beslenmekten tatlı çok severim hamurişi bayılırım ekmeksiz doymam yandık ki ne yandık

Bana da ilk gebeliğimde yapılmadı.bahsetmedi bile... 2./de başka doktora gittim teklif etti istemiyorum dedim.

Dua edelim canlar Allah yar ve yardımcımız olsun ..

Canım rubella sarılık yada kızamık içindi sanırım bağışıklığın varmı yok mu ona bakılıyor. Doktor haklı gebelik öncesi yapılan bişey. İğne yapılıyor ve 6ay hamile kalma diyorlar. Gebelikte dikkat etmekten başka yapacak bir şey yok. Kreşe okula gidin çocuklara dikkat et önlem olarak.

Toxoplazma ise hayvanlardan, iyi yıkanmamış sebze meyveden, çiğ et ve türevlerinden iyi pişmemiş yumurtadan geçen birşey. Ben de test yaptırmadım ama bunlara dikkat ediyorum. Ete eldivenle dokunuyorum ve iyice pişiriyorum. yumurtayı iyice haşlıyorum. Sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum. Meyveleri de kabuklarını sormadan yemiyorum. Gerisi Rabbime kalmış

Ben de dini acidan sorun olmadini biliyorum zaten canim... Sadece acaba doktora danistinmi dedim kiminin bunyesi hem hemileligi hem emzirmeyi kaldirmiyo oyuzden canim

Tamam canım. Çok teşekkürler bilgi verdiğin için. Canan Karatay yumurtayı çok pişirmeyin diyor. Tava da bile az pişirin yoksa vitamini kalmaz diyor. Boyle bir risk de var sonuçta. Ben artık iyi pişireyim o zaman.

Benimde başımda aynısı şuan 1 haftadır çekiyorum nerdeyse bol bol sıvı tüket canım taze portakal suyu iç
O kadar dikkat ettim halbuki. Griplilerden uzak durdum ama pazartesi sınıfım çok soğuktu. O gun şifayı kaptım. Şimdi ılık suya limon sıktım, 1 kaşık da bal koydum içtim. Teşekkür ederim tavsiyen icin. Içeceğim şimdi.

Sınıf öğretmeni misin canım? Ben de Türkçe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…