Ay canım kusura bakma. Konuşmuştuk ama sınıf deyince kafam karıştı. Ben de okulda koridorda nöbetçiyken donmuştum. Soğuktan nereye kaçacağımi şaşırmıştım, sonra eve gelince de ısınamayip ağlamaya başlamıştım o an anladım. Kesin hamileyim de hormonlar yüzünden ağlıyorum diye Gittik, kan verdim. HCG 496 çıktı :)
İyi akşamlar kızlar. Grupta toksoplazma, rubella (adlarını da tam bilmiyorum) gibi testlerden bahsedilince doktora gittim. Doktor bu testlerin hamilelik öncesi yapıldığını söyledi. 10.haftadayım, hâlâ bana hiçbir test yapılmadı. Sizce normal mi?
Normal cnm.ben kalp atisi icin gittigimde kan idrar testi verdi 3. Aya kadar yaptirabilirsin demişti.gitmisken yaptirmiştim ben.
Bi dahaki gitmende ister sendende tahlilleri
Normal cnm.ben kalp atisi icin gittigimde kan idrar testi verdi 3. Aya kadar yaptirabilirsin demişti.gitmisken yaptirmiştim ben.
Bi dahaki gitmende ister sendende tahlilleri
O kadar dikkat ettim halbuki. Griplilerden uzak durdum ama pazartesi sınıfım çok soğuktu. O gun şifayı kaptım. Şimdi ılık suya limon sıktım, 1 kaşık da bal koydum içtim. Teşekkür ederim tavsiyen icin. Içeceğim şimdi.
Ne kadar sakınsakta bi yerden kapıyoruz işte canım :) Boğaz agrın falanda olursa boğaz pastilini dene bal zencefil limonlu eczanelerde var çok faydaaı oluyor hemde ilaç değil hemencecik atlatırsın inş.
İyi akşamlar kızlar. Grupta toksoplazma, rubella (adlarını da tam bilmiyorum) gibi testlerden bahsedilince doktora gittim. Doktor bu testlerin hamilelik öncesi yapıldığını söyledi. 10.haftadayım, hâlâ bana hiçbir test yapılmadı. Sizce normal mi?
Yok cnm Ankaradyım içimi ferah tutmya çalışıp yrn gidicem herlde,pimpiriklenmeyim diyorum da sürekli kontrol etcm herlde.kahverengiden ziyade kırmızı pek iyi diildi sanırm.
Ne kadar sakınsakta bi yerden kapıyoruz işte canım :) Boğaz agrın falanda olursa boğaz pastilini dene bal zencefil limonlu eczanelerde var çok faydaaı oluyor hemde ilaç değil hemencecik atlatırsın inş.
Tamam canım. Çok teşekkürler bilgi verdiğin için. Canan Karatay yumurtayı çok pişirmeyin diyor. Tava da bile az pişirin yoksa vitamini kalmaz diyor. Boyle bir risk de var sonuçta. Ben artık iyi pişireyim o zaman.
Kızlar dünden beri benim de kahverengi akıntım var.sevinmistim gecti diye yine hortladı ve dünden beri geçmiyor.apar topar doktora gittim bebek sağ ve sağlıklı haftasına uyumlu hareket ediyor dedi.gorunce rahatladım ama hala devam etmesi moralimi bozuyor ara ara da bel agrim var
Çok zor süreçler dun görmeme rağmen korkuyorum önceki yaşadıklarımdan ötürü
Rabbim bizi bebeklerimizle imtihan etmesin inş.korku elde değil ve çok zor
Bidaki salı ii ne güzel görcen yakında yavrunu bizim dr abla 9+0 dayken git bida bir ay sonra gel dedi başlarda sık çağıdı kalp atışı 7+1duyulduktan sonra 1 ayda bir çağırıomuş bana kıyamadı 2 hafta sonra cağırdı ama bu sefer 1 ay dedi 2 hafta zor geçti 31 martta randevumuz
Ne guzel canim gittiginde 13+0 olucaksin nasipse belki cinsiyeti bile ogrenip gelirsin hem ilk 3 ay stresi de bitmis olacak insallah o tarihte ne guzel:)
Kızlar dünden beri benim de kahverengi akıntım var.sevinmistim gecti diye yine hortladı ve dünden beri geçmiyor.apar topar doktora gittim bebek sağ ve sağlıklı haftasına uyumlu hareket ediyor dedi.gorunce rahatladım ama hala devam etmesi moralimi bozuyor ara ara da bel agrim var
Canim okudugum kadariyla kahve akinti bicok kiside oluyor. Hem gormussun cok şükür bebegini Allah korusun en ufak riskli bi durum olsa dr gozetim altina alirdi yuregini ferah tut canim seni anliyorum ben de yasadiklarimdan dolayi cogu zaman korkularima yenik dusuyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Canım. Ben başından beri kahverengi akıntıyla gebelik geçiriyorum üstelik 2kaybım var ne ameliyatlar ne tedaviler gördüm bak bide arkadaşlar anlamıolar bn nabayım tedirgin olmayım da