2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yok canım Felsefe öğretmeniyim. Ama derslik sistemi var bizde. Haftasonu kaloriferleri kapatıyorlar. Pazartesi bi türlü ısınamadım. Şifayı kaptım
Ay canım kusura bakma. Konuşmuştuk ama sınıf deyince kafam karıştı. Ben de okulda koridorda nöbetçiyken donmuştum. Soğuktan nereye kaçacağımi şaşırmıştım, sonra eve gelince de ısınamayip ağlamaya başlamıştım o an anladım. Kesin hamileyim de hormonlar yüzünden ağlıyorum diye Gittik, kan verdim. HCG 496 çıktı :)

Normal cnm.ben kalp atisi icin gittigimde kan idrar testi verdi 3. Aya kadar yaptirabilirsin demişti.gitmisken yaptirmiştim ben.
Bi dahaki gitmende ister sendende tahlilleri

Normal cnm.ben kalp atisi icin gittigimde kan idrar testi verdi 3. Aya kadar yaptirabilirsin demişti.gitmisken yaptirmiştim ben.
Bi dahaki gitmende ister sendende tahlilleri
12+3te gideceğim. Aklıma takılan tüm soruları yazacağım canım yoksa unutuluyor

Ne kadar sakınsakta bi yerden kapıyoruz işte canım :) Boğaz agrın falanda olursa boğaz pastilini dene bal zencefil limonlu eczanelerde var çok faydaaı oluyor hemde ilaç değil hemencecik atlatırsın inş.

Hamilelik oluştuktan sonrada yaptırabilirsin canım bende burdan öğrendim testleri 2. Çocuğum birde benim ilk bebeğimde yaptırmamıştım burdan öğrenince sağlık ocağına gidip yaptırdım testlerimi ücretsiz

Maalesef benim sağlık ocağı yapmıyor. Kendi doktoruma soracağım mutlaka

Kızlar şimdi wc ye gdnce gördüm kahverengi leke gelmş çamurmsu gbi.stres oldum ya,yrn gidicem sanırım doktra inş bidaa olmaz gece uyuyablrmyim acaba.bu saatte kadın doğumcu bulmkta zor

Kızlar şimdi wc ye gdnce gördüm kahverengi leke gelmş çamurmsu gbi.stres oldum ya,yrn gidicem sanırım doktra inş bidaa olmaz gece uyuyablrmyim acaba.bu saatte kadın doğumcu bulmkta zor
Canım İstanbul da oturuyorsan özel hastanelerde olabilir kadın dogumcu. Arayıp sormak lazim.

Canım İstanbul da oturuyorsan özel hastanelerde olabilir kadın dogumcu. Arayıp sormak lazim.
Yok cnm Ankaradyım içimi ferah tutmya çalışıp yrn gidicem herlde,pimpiriklenmeyim diyorum da sürekli kontrol etcm herlde.kahverengiden ziyade kırmızı pek iyi diildi sanırm.

Ne kadar sakınsakta bi yerden kapıyoruz işte canım :) Boğaz agrın falanda olursa boğaz pastilini dene bal zencefil limonlu eczanelerde var çok faydaaı oluyor hemde ilaç değil hemencecik atlatırsın inş.
Evet boğaz yanması olarak başladı zaten. Inşallah gribe cevirmez. C vitaminine yüklendim bakalım.

Canım korkma bende başından beri oluyor. Kırmızı olursa ara dedi dr

Canan hoca bazen abartıyor. Mantıklı gelmiyor kimi zaman. Gebeler hergün 10tane yumurta yesin demiş. Biz 1taneyi yesek şükrediyoruz. Zulüm geliyor bana.

Kızlar dünden beri benim de kahverengi akıntım var.sevinmistim gecti diye yine hortladı ve dünden beri geçmiyor.apar topar doktora gittim bebek sağ ve sağlıklı haftasına uyumlu hareket ediyor dedi.gorunce rahatladım ama hala devam etmesi moralimi bozuyor ara ara da bel agrim var
Çok zor süreçler dun görmeme rağmen korkuyorum önceki yaşadıklarımdan ötürü
Rabbim bizi bebeklerimizle imtihan etmesin inş.korku elde değil ve çok zor

Ne guzel canim gittiginde 13+0 olucaksin nasipse belki cinsiyeti bile ogrenip gelirsin hem ilk 3 ay stresi de bitmis olacak insallah o tarihte ne guzel:)

Canim okudugum kadariyla kahve akinti bicok kiside oluyor. Hem gormussun cok şükür bebegini Allah korusun en ufak riskli bi durum olsa dr gozetim altina alirdi yuregini ferah tut canim seni anliyorum ben de yasadiklarimdan dolayi cogu zaman korkularima yenik dusuyorum

Öncelikle geçmiş olsun. Canım. Ben başından beri kahverengi akıntıyla gebelik geçiriyorum üstelik 2kaybım var ne ameliyatlar ne tedaviler gördüm bak bide arkadaşlar anlamıolar bn nabayım tedirgin olmayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…