Ne guzel canim gittiginde 13+0 olucaksin nasipse belki cinsiyeti bile ogrenip gelirsin hem ilk 3 ay stresi de bitmis olacak insallah o tarihte ne guzel:)
Bana da öncesinde yapılıyor dedi? Ben hâlâ tüp bebek doktoruma gittiğim için hiç ayrıntılı bir şey anlatmıyor. Çoğu şeyi grupta duyup soruyorum.
Özel hastanede kadın doğumcuya gitsem ne yapmam gerektiğini anlatır. Hâlâ tüp bebek ilaçlarını kullandığım için bunu bırakamıyorum da. 4nisanda randevum var. İnşallah artık beni azat eder de kendime iyi bir kadım doğumcu bulurum :) :)
BEN DE İNŞ UNUTMAZSAM PZTESİ SORACAĞIM RANDEVUMDA BURADA PAYLAŞIRIM CANIM.AMA TÜP BEBEK OLDUĞU İÇİN FARKLI SEYR EDERMİ DURUMUN BİLMİYORUM CANIM ONU DA :)
Canim bebek hareketi miydi bilmiyorum ama dun bir filme gittik cok gurultu vardi bebek stres yapti sanirim sağ tarafmda bir titreme ve sanci oldu. Bizimki hafif sanci yolluyor bazen hareketli oluyor sanirim ve hemen karnimda yanma ve aclik gibi bir duygu oluyor. Bizim haftamizda plasentada yuzmeye ve kol bacak hareketlerne basladi.
Canim bebek hareketi miydi bilmiyorum ama dun bir filme gittik cok gurultu vardi bebek stres yapti sanirim sağ tarafmda bir titreme ve sanci oldu. Bizimki hafif sanci yolluyor bazen hareketli oluyor sanirim ve hemen karnimda yanma ve aclik gibi bir duygu oluyor. Bizim haftamizda plasentada yuzmeye ve kol bacak hareketlerne basladi.
Raporlu oldugun iyi canim evde zaman gecirmek zor olsada daha once dusuk yasayanlar icin ilk 3 ay disarisi riskli istirahat onemli. Ben de tv ile örgüyle zaman geciriyorum.
canım ben baş ağrısını çok sık çekiyorum ve elimden hiç bişey gelmiyor evdeysem eger başıma yani gözlerimin üzerine sıkıca başörtü bağlıyorum o şekilde biraz uyuyorum geçiyor inşaallah
canım biz dha küçüğüz ama bende ara sıra karnımda sancı gibi bişey hissediyorum özellikle uzun süre aynı pozisyonda yatınca o hareket mi bilmiyorum ama ilk gebeliğim tecrübesizlik var :)
canım bende dün gittim doktora pazartesi gecesi kahverengi leke görünce çok şükür bir sıkıntı yok herşey yolunda olabilir ara sıra böyle durumlar dedi doktor ama gelerek iyi yapmışsın ilaç kullaman gerekebilirdi dedi. Kesinlikle görün yani en ufak bir risk görürse ilaç yada iğne verir. Sakin ol eğer leke devam etmiyorsa hiç birşey yoktur.
canım biz dha küçüğüz ama bende ara sıra karnımda sancı gibi bişey hissediyorum özellikle uzun süre aynı pozisyonda yatınca o hareket mi bilmiyorum ama ilk gebeliğim tecrübesizlik var :)
günaydın kızlar doktordan geldim usg de kanama alanı gördü ilaç verdi riskli dye.cnm çok sıkıldı bide ben olumlu bişeler duymk istedkçe hçbir lekelnme normal değildr dedi.hftya trkrar çağırdı inşallah kesilir kanaması lekelenmesi olan herkesin çk tuhaf hüzünlü stresli bi durummuş.bu progestan ın uyku dışında yan etksi var mı?
canım bende dün gittim doktora pazartesi gecesi kahverengi leke görünce çok şükür bir sıkıntı yok herşey yolunda olabilir ara sıra böyle durumlar dedi doktor ama gelerek iyi yapmışsın ilaç kullaman gerekebilirdi dedi. Kesinlikle görün yani en ufak bir risk görürse ilaç yada iğne verir. Sakin ol eğer leke devam etmiyorsa hiç birşey yoktur.
günaydın kızlar doktordan geldim usg de kanama alanı gördü ilaç verdi riskli dye.cnm çok sıkıldı bide ben olumlu bişeler duymk istedkçe hçbir lekelnme normal değildr dedi.hftya trkrar çağırdı inşallah kesilir kanaması lekelenmesi olan herkesin çk tuhaf hüzünlü stresli bi durummuş.bu progestan ın uyku dışında yan etksi var mı?
Bol bol dinlen ve bol bol su iç, bendede kanama alanı görüldü o hafta hep yattım, bol bol su tükettim bir hafta sonraki kontrolde herşey normaldi, rahim kanı emiyor , ilaçlarınıda düzenli kullan , Allahın izniyle atlatırsın.
Uyku dışında ben başka yan etkisini görmedim.