2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ne guzel canim gittiginde 13+0 olucaksin nasipse belki cinsiyeti bile ogrenip gelirsin hem ilk 3 ay stresi de bitmis olacak insallah o tarihte ne guzel:)

Ah canım inşallah günler geçmek bilmiyor raporluyum çalışmıyorum ailelerimizde memlekette o yüzden çok sıkılıyorum kimseyi tanımıyorum koca şehirde

BEN DE İNŞ UNUTMAZSAM PZTESİ SORACAĞIM RANDEVUMDA BURADA PAYLAŞIRIM CANIM.AMA TÜP BEBEK OLDUĞU İÇİN FARKLI SEYR EDERMİ DURUMUN BİLMİYORUM CANIM ONU DA :)

Gunaydın kızlar benım haftalarımda olup bebek hareketlerı hısseden varmı? Ben hıssedıyorum ara ara..
Canim bebek hareketi miydi bilmiyorum ama dun bir filme gittik cok gurultu vardi bebek stres yapti sanirim sağ tarafmda bir titreme ve sanci oldu. Bizimki hafif sanci yolluyor bazen hareketli oluyor sanirim ve hemen karnimda yanma ve aclik gibi bir duygu oluyor. Bizim haftamizda plasentada yuzmeye ve kol bacak hareketlerne basladi.

Bebislerde hareketlenmeye basladı,sıradaki

Ah canım inşallah günler geçmek bilmiyor raporluyum çalışmıyorum ailelerimizde memlekette o yüzden çok sıkılıyorum kimseyi tanımıyorum koca şehirde
Raporlu oldugun iyi canim evde zaman gecirmek zor olsada daha once dusuk yasayanlar icin ilk 3 ay disarisi riskli istirahat onemli. Ben de tv ile örgüyle zaman geciriyorum.

Kızlar baş ağrısı çeken varmı neler yapıyorsunuz geçmesi için
canım ben baş ağrısını çok sık çekiyorum ve elimden hiç bişey gelmiyor evdeysem eger başıma yani gözlerimin üzerine sıkıca başörtü bağlıyorum o şekilde biraz uyuyorum geçiyor inşaallah

Gunaydın kızlar benım haftalarımda olup bebek hareketlerı hısseden varmı? Ben hıssedıyorum ara ara..
canım biz dha küçüğüz ama bende ara sıra karnımda sancı gibi bişey hissediyorum özellikle uzun süre aynı pozisyonda yatınca o hareket mi bilmiyorum ama ilk gebeliğim tecrübesizlik var :)

Kızlar şimdi wc ye gdnce gördüm kahverengi leke gelmş çamurmsu gbi.stres oldum ya,yrn gidicem sanırım doktra inş bidaa olmaz gece uyuyablrmyim acaba.bu saatte kadın doğumcu bulmkta zor

canım bende dün gittim doktora pazartesi gecesi kahverengi leke görünce çok şükür bir sıkıntı yok herşey yolunda olabilir ara sıra böyle durumlar dedi doktor ama gelerek iyi yapmışsın ilaç kullaman gerekebilirdi dedi. Kesinlikle görün yani en ufak bir risk görürse ilaç yada iğne verir. Sakin ol eğer leke devam etmiyorsa hiç birşey yoktur.

canım biz dha küçüğüz ama bende ara sıra karnımda sancı gibi bişey hissediyorum özellikle uzun süre aynı pozisyonda yatınca o hareket mi bilmiyorum ama ilk gebeliğim tecrübesizlik var :)
Canım ılk gebelıgımde 17-18 haftamda hıssetmıs,ılk oldugu ıcın henuz hıssedemezsin :)

günaydın kızlar doktordan geldim usg de kanama alanı gördü ilaç verdi riskli dye.cnm çok sıkıldı bide ben olumlu bişeler duymk istedkçe hçbir lekelnme normal değildr dedi.hftya trkrar çağırdı inşallah kesilir kanaması lekelenmesi olan herkesin çk tuhaf hüzünlü stresli bi durummuş.bu progestan ın uyku dışında yan etksi var mı?

kızlar karnı çıkan var mı bn daha 9+5 im ama karnım çıktı sanki o şişkinlik hali geçti de

Cnm sen bi kere mi gördün? Progestana mı basladın şuan ne durumda? Çok sordum ama merak ettm

Bol bol dinlen ve bol bol su iç, bendede kanama alanı görüldü o hafta hep yattım, bol bol su tükettim bir hafta sonraki kontrolde herşey normaldi, rahim kanı emiyor , ilaçlarınıda düzenli kullan , Allahın izniyle atlatırsın.
Uyku dışında ben başka yan etkisini görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…