2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Cnm sen bi kere mi gördün? Progestana mı basladın şuan ne durumda? Çok sordum ama merak ettm

bir sefer gördüm canım oda çok hafifti ama ben telaşlandım tabi. Hiç bir sorun yok dedi doktor. İlaca falanda başlatmadı. tekrar görürsen gel o zaman ilaca başlatalım dedi. İnşAllah tekrar görmem çok moral bozucu bişey.

kanama mı kahverengi leke mi canım. devam ediyor mu birde? bozma moralini evet sinir bozucu ama çoğu kişi yaşıyor lekelenme sen dinlenmeye çalış olabildiğince.

Progestani fitil olarak verirse yan etkisi daha az oluyorr

İnşallah canım bnm de kaybolur kanama alanı. teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza

kanama mı kahverengi leke mi canım. devam ediyor mu birde? bozma moralini evet sinir bozucu ama çoğu kişi yaşıyor lekelenme sen dinlenmeye çalış olabildiğince.
Kahverengi çamurumsu gbi geldi,inş gelmz bidaha,öğretmenim evime çok uzak okulum gitmedim.saol canım

Gunaydin hatunlarr.
Doktordan geldim.kesenin etrafındaki kanama duruyor ama kese buyumuş dedi.ilaç vermiyecegim eger kanama filan olursa başlarız dedi.sadece eşle beraberlik yokk.

9+2 haftalıgız.valla boy kilosunu sormadım çünkü daha ufak sadece haftasina gore normalmi diye sordum oda evet dedi.

Iki haftada 2 kilo almısım. Tahmin etmıştım hamur işlerine çok dayanmıştım yemek yiyemeyince.dikkat et dedii.iki hafta sonra ikili test için çağırdı.

Cnm o kanama alanı büyüklüğü bellimi,küçülmştür belkide.senin de kahverengi mi oluyo? Maşallah bu arada kuzuna:)

Bebişe maşallah , Sanada maşallah canım iki haftada 2 kilo :)) bebişler sağlıklı olsun en önemli o, kilolar verilir canım.

Evt öyleymiş ama oral verdi.aslında bu progestanın etkinliği kanıtlanmamış plasebo oluyo belkide.şuan da araştrp duruyorum bi yandan:)

Sanırım verdiği progestan hem oral hemde fitil şeklinde kullanabiliyorsun, oral alırsan sersem gibi yapar seni.Bu arada benim kanamam bildiğiniz kırmızı renkteydi sizdeki kahverengi endişelenmeyin bence çok lekelenmelerle hamilelik geçirenler var , stres yok :))

günaydın kızlar.dün kontrole gittim.ultrason da CRL 1.76 yazıyor. baş popo uzunluğuymuş sanırım.normal mi sizce. doktora sormadım oda söylemedi.aklıma takıldı. 8+3 deyim.sizinkiler nasıldı

günaydın kızlar.dün kontrole gittim.ultrason da CRL 1.76 yazıyor. baş popo uzunluğuymuş sanırım.normal mi sizce. doktora sormadım oda söylemedi.aklıma takıldı. 8+3 deyim.sizinkiler nasıldı
kızlar bide bakıyorum nete.hep mm cinsinden.benimki 1.76cm.ben anlamadım bu işten.hicbiryerde cm cinsinden yok.sizde ne yazıyor bi zahmet bakabilirmisiniz

çok teşekkür ederim kızlar. şimdi rahatladım.nette bu şekil görmedim. demek ki normal.ben rahat insan ne pımpirkli oldum çıktım vala.dün kalp atışını duyduk ama muhteşem birşey

Gunaydin annislerrr

çok teşekkür ederim kızlar. şimdi rahatladım.nette bu şekil görmedim. demek ki normal.ben rahat insan ne pımpirkli oldum çıktım vala.dün kalp atışını duyduk ama muhteşem birşey

kiz annesi niye oyle diyon ne mm'si artik cm oldu bebisler aldi basini gidiyorlar ask olsun yani ufakliklar alinicak
benimde ozamanlar belki biraz daha ilerisi ama 8.haftalar gibi 2cm'ydi cnm gayet normal yani buyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…