2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
günaydın kızlar.dün kontrole gittim.ultrason da CRL 1.76 yazıyor. baş popo uzunluğuymuş sanırım.normal mi sizce. doktora sormadım oda söylemedi.aklıma takıldı. 8+3 deyim.sizinkiler nasıldı
bnm 7+0 da 9.7mm gibi bişeydi normaldir tabi minnacıklar daha senin cm dir tabi

Cnm o kanama alanı büyüklüğü bellimi,küçülmştür belkide.senin de kahverengi mi oluyo? Maşallah bu arada kuzuna:)
Benim ne kanama nede kahverengi lekelenmem var.o yuzden ilaç vermedi.kese buyumuş kanama alanı aynı dedi o buyumemış.
Bi dahakine inşallah gider böyle beklemekte zor.

İnsallah çabucak atlatırız bu günleri.

kızlar bide bakıyorum nete.hep mm cinsinden.benimki 1.76cm.ben anlamadım bu işten.hicbiryerde cm cinsinden yok.sizde ne yazıyor bi zahmet bakabilirmisiniz
yavrum küçük olunca mm oluo 1 cm i geçince cm cinsine dönülüo genelde senin ki mm ye çevirmek istersen illa 17.6mm olur :)

Canim benim tup bebek sebepli sanirim kilo almistim 6. Haftadan beri karnim var
bdnde korktum dedim bu iç karın denen şey bende hiç yok heralde yuvarlanıcam ama sizlerinde varsa hafiften problem yok bide ben hala hamile olduğuma inanamıyorum karnım çıkıp hareketlerini hissedince gerçekten içerde bebek var diyebilcem heralde

çok teşekkür ederim kızlar. şimdi rahatladım.nette bu şekil görmedim. demek ki normal.ben rahat insan ne pımpirkli oldum çıktım vala.dün kalp atışını duyduk ama muhteşem birşey
minnacık olmasına rağmen nasıl güçlüatıyo dimi güm güm gerçekten mucizeler

@loori allah iyiligini versin bana cok erken geldi
gerci bende ilk gebelik herhalde karnimda bisey hissetsemde gazdir gaz der gecerdim
artik daha bir dikkat edicem bakalim vuruyormu yavrusum bana

Benim ne kanama nede kahverengi lekelenmem var.o yuzden ilaç vermedi.kese buyumuş kanama alanı aynı dedi o buyumemış.
Bi dahakine inşallah gider böyle beklemekte zor.

İnsallah çabucak atlatırız bu günleri.
kanama alanları genelde ilerleyen dönemde kayboluyomuş canını sıkma sakın :)

@loori allah iyiligini versin bana cok erken geldi
gerci bende ilk gebelik herhalde karnimda bisey hissetsemde gazdir gaz der gecerdim
artik daha bir dikkat edicem bakalim vuruyormu yavrusum bana
yok canm ilk gebelikler daha geç hissediliyomuş 2. gebelikler daha erken hissediliyomuş hem anne de ne hissedeceğini bildiği için anlıyodur

bnm pek bulantım yok ama akşam yemekleri öldürüyo beni çoğu şeyden tiksinmiş durumdayım hiç biley yiyesim gelmiyo ama gün içinde sıkıntım yok :)
Şu hassasiyetimiz bi geçse 12 haftada geçer diyorlar ama benimki geç döllenme , bebek aslında Şuan 8 haftalık . Daha 4 hafta mı bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…