2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
Coraspin, folik asit ve crinone kullanmadim dün ve bulantim cok hafifti. Bugun aldim yine koku hassasiyetim ve bulantim var. Demekki ilac kullanmiyor olsam bulantim hafiflemis.
 
Ya kızlar şu 8 +4 deyine neden takip programlarında 9 deniyor yada 9 Dokuzdaysak neden 10 bn 8 mi 9 mu haftadayım
 
Mrb canm . Benmde aynı gidiyor bulantı yok koku duyunca kusuyorum o kadr çok şükür yemem iyi bn pazartesiden beri banliydim canm dün akşam girdm daha ama yazmadm hc .. nasılsınız sizler :)
 
Buradayım canım. Sayfayı okuyordum.
Biraz önce -ayıptır söylemesi- bir poğaça aldım, deniz kenarında bankta yiyeyim dedim. Poğaça kıymalıydı. Köpeğin biri kokusunu almış, önüme atladı. Kapişonum da kapalıydı, yaklaştığını hiç görmemişim. Çok fena korktum, içim hop etti. Bebeğe bir şey olmamıştır di mi?
 
Coraspin, folik asit ve crinone kullanmadim dün ve bulantim cok hafifti. Bugun aldim yine koku hassasiyetim ve bulantim var. Demekki ilac kullanmiyor olsam bulantim hafiflemis.
Canım ben de bunları ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bulantim yok. Ama çok ilaç almak da mideyi karıştırıyor olabilir
 
Canım Doğum günlerimiz aynı. Ben de bugün doktora gittim. Ultrasonda kanama alanı gördü bende de. Ama hamileliğimin başından beri olan lekelenmelerim geçen hafta son bir eski pıhtı düşürerek geçmişti. Şuanda da yok şükür ama doktor istirahata devam et dedi. İçerdeki kanamayı rahim yok da edebilir dışarı da atabilir dedi. Progestan 200 mg hapa devam. Adet döngümdeyim ben ona bağladım. Hiç moral bozma, iyi düşünelim iyi olsun.
 
Mrb canm . Benmde aynı gidiyor bulantı yok koku duyunca kusuyorum o kadr çok şükür yemem iyi bn pazartesiden beri banliydim canm dün akşam girdm daha ama yazmadm hc .. nasılsınız sizler :)
Dedim bende nerede bu kız :) gecicek inşallah canim az daha sabır . Güzel günler bizi beklerrr


Ay Allah korusun ben çok korkuyorum ya sokak köpeklerinden hayvanlar zaten soğuklarda aç geziyorlar ..birsey olmaz Allah'ın izniyle canim ben ayak gölgemden bile korkuyorum ilk gebeliğimde hele 3-4 ay herşeyden korkuyorum eşim aniden karşımda belirirdi bazen bir bağırış bende sanki sanırsın hırsızla göz goze gelmişim
 
Saol cnm moral oldu yazdıkların,inşallah kalmasın lekeler kanama alanları.çok şükür daha iyiyim senin de güzel geçsin hamileliğin inşallah
 
Canim bana verdi yaptir diye halen yaptiramadim haftaya yaptircam hamilelik basi olunca noluyo onuda anlamadim ki
 
İnslhhh. Su rahat 2.trimester e bir geleydik iyiydi :)) en rahat zamanı diyolla :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…