2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hamilelikten önce yaptırılması , eğer çıkarsa tedavi edilip hamile kalınması gerekiyor dedi.

tamam oyledir mutlaka ama enazindan oyle 1000de 1de yinede o durumdaysan enazindan ne yapip ne yapmaman gerektigi konusunda bilgilendirir sende ona gore onlemini alirsin, nasil doktor o oyle anlamadim
bana yapilan ilk kan testleri rubeol ve toxoydu bende bilmiyordum ne olduklarini arastirdim enazindan ikiside temiz cikinca
bu ay yine verdigi kan tahlilinde yine toxoyu yazmis nasilsa kan aliyorlar baksinlar nolcak sanki

Canım ben de bunları ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bulantim yok. Ama çok ilaç almak da mideyi karıştırıyor olabilir

@nisandeniz seninkilere ek olarak haftada 1 proluton deputum var. Doktorun ne zamana kadar kullanacağını söyledi mi? Benimki duruma göre 12. haftadan sonra sadece sulandırıcı iğneye devam edeceksin dedi.
Bir de iğneyi kendin mi yapıyorsun? Ben hibor 5000 kullanıyorum günde 1 kere, sanırım iğneyi yavaş soktuğum için morarmalar oluyor, hastanede yaptırdıklarımda sıkıntı yok çünkü sen nasıl yapıyorsun?

Kızlar biliyorumki henüz çok erken ama hem motive olalim hem de hayal kurup yüzümüz gülsün diye aklımızda olan isimleri paylasalim mi? Ilk ben baslayim. Kimimizin isimler daha bekarliktan vardir ya aklimizda bu kız icin biz de Eylül ama erkek icin net bir sey yok. Rabbim hepimize o gunleri gostersin insallah.

Kız: Eylül
Erkek: Göktuna - Çağan - Eralp

Biz erkek olursa Batuhan Yakup düşünüyoruz

biz o kadar net düşünmedik ama belki kız olursa doğa mı koysak diye bir aklımızdan geçti erkek olursa bilmiyorum erkek olma ihtimalini bile düşünemiyorum ki daha isim düşüneyim

İlaçlar 12. Haftada bırakılıyor diye biliyorum ama söylemedi. 12+3'te gideceğim. İnşallah bebeğim sağlıklıdır da bıraktırir artık.
Ben hibor 3500 kullanıyorum. İğneyi batirdiktan sonra ilacı enjekte etmeden basma yerini biraz geri çek, eğer hava gelirse morarmaz ama kan gelirse damara denk gelmiş demektir, morarir. Kan gelirse başka bir yerde dene. Deriyi iki tirnanigin arasında sıkıştırıyorsun di mi

Ben değişik bir isim hiç istemiyorum. Söylemesi kolay olsun istiyorum.
Ela, efe, Mete, kerem, Ece gibi. İçinde e harfi olan isimler kolay söyleniyor. Ama ü, ö, o harflerini hiç sevmiyorum

kendim yaparsam sağ kol- sağ bacak-sol bacak-sol kol diye her gün farklı yere yapıyorum. Dediğin gibi sıkıştırıyorum da amaa bana kesinlikle havayı çekme dediler, yani batır iğneni yap dediler. hatta geçen gün sağlık ocağındaki hemşire şırıngayı çekip karnıma yaptı, onda da beze oluştu sende iğne yaptığın yerde iğnenin morarıklığı dahi olmuyorsa bravo, senin yöntemi denemek isterim. yoksa yazın ne şort ne kısa kollu hiçbir şey giyemeyeceğim

inşallah dediğin gibi bir sıkıntımız olmaz da bırakırız ilaçlarımızı

Bende 28 martta doktora gidicem muhtemelen ikili testtide yapicak ama ben nedense suan acaba kalbi atiyomudur diye dusunuyorum bana kalsa erken gidicem de alakasiz olucak

Eylul benimde esimde yillarca ki halada aklimizda kafamiza yatmis tek isimdir
ama niyeyse erkek hissediyoruz ya esimde bende (beni oda etkilemis olabilir bilmiyom :S)
oda onun aklinda isimler varda benim daha kafama yatmadi sadece iki isim hic sevmesemde Berf ismini dusunuyor oda kisa hos oldugu icin belki ikinci ismi oglumun Berf'i isterim ilk isim yok hala kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…