2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim bi oğlum var Yusuf eren adı.
Eğer kız olursa zeynep
Erkek olursa hiç bilmiyorummm :))

Zeynep Zeyno bu isimlerede bayilirim ama iste en yakin arkadaslarimdan birinin adi bu simarmasin diye koymam boyle isim
ayse eylul yagmur toprak doga bu isimleride cok severim

oğlum olursa Ege Çınar
kızım olursa Eşim bekarlığımızdan beri Beren diyor. Belki yanına bende eklerim ikinci bir isim

Ya ben buzdolabı kokusunu aldığım anda çıkarıyorum , onu napcam bilmiyom
Canım bi tane vanilya paketini boşalt bi kaseye dolabın içine koy. Kokusu tamamen değişiyor. Ben temizlediğim halde kokusu bi garip geliyo bana. Sadece benim dolabım. Geçen arkadaşa gittim. Ayy senin evde kahvaltı ne güzel,dolabının kokusu ne güzel vb. diyorum. Gülüyorlar.

KIZLAR merhaba artık kotlarım olmuyor cok sıkıyor.ilk hamılelıgımde oysa 4.aya kadar kullanmıstım sizdede öyle mi? hafif göbek oldu aksamları özellikle asırı şişkinlik oluyor

biz o kadar net düşünmedik ama belki kız olursa doğa mı koysak diye bir aklımızdan geçti erkek olursa bilmiyorum erkek olma ihtimalini bile düşünemiyorum ki daha isim düşüneyim
o bizde de var daha evlenmeden kız diyoduk evlendik kız dedik bebek okdu kız dedik duyanlarda bizim psikolojimizdenmidir nedir kız diyo erkek olursa bu yanlış olmuş bizim diildi dicez diye korkuyorum isimse hiç belli diil hiç düşünmedm ben eşim kız isimleri bulup bulup geliyo ilke ye takmış en son

Bende 28 martta doktora gidicem muhtemelen ikili testtide yapicak ama ben nedense suan acaba kalbi atiyomudur diye dusunuyorum bana kalsa erken gidicem de alakasiz olucak
aynı benn daha hamile moduna bile giremedim bu kontrolüde atlatsak biraz rahatlıcam gibi 25inde benimde 11 tam olucaz nasipse

aynı benn daha hamile moduna bile giremedim bu kontrolüde atlatsak biraz rahatlıcam gibi 25inde benimde 11 tam olucaz nasipse
bide okuduklarımdan etkileniyorum ben oyuzden olumsuz seyleri gormemeye calısıyorum:) ikili testler var daha iste 11 hafta olunca yapılıyormus en erken onlarıda bi atlatsak:) hep stres hep:)

Ben kız için Simay düşünüyorum

Bende 28 martta doktora gidicem muhtemelen ikili testtide yapicak ama ben nedense suan acaba kalbi atiyomudur diye dusunuyorum bana kalsa erken gidicem de alakasiz olucak

Canım çoğumuz aynı durumdayız bnde öleyim 11+0 olduk bgn hiç bi sıkıntı olmasada kahverengi lerde baya yok dencek kadar azaldı genede tedirgnm inşallah randevularımız gelince bitecek sıkıntımız

Canım çoğumuz aynı durumdayız bnde öleyim 11+0 olduk bgn hiç bi sıkıntı olmasada kahverengi lerde baya yok dencek kadar azaldı genede tedirgnm inşallah randevularımız gelince bitecek sıkıntımız
lekelenme yasadınmı sende ben de iki hafta once yasamıstım 3-4 gun surdu gecti

Bi tane kizim var adi dicle efsa... Oglum olsa muhammed vedat koyacagim kiz olursa karar vermedim ama echer ebrar tuanna..arasinda kararsizim ben ahiretlik isimler tercih ediyorum..

Iyi aksamlar 9 zuncu haftaya dogru ilerliyoruz ac kalmaya dayanmiyan ama yedikten sonrada rahatsiz olan bi mideyle bas etmeye calisiyorum...arabamizi sattik otobusle bi yere gidince posetle gidiyorum cunku midede ne var ne yok gidiyo..tursu ve limonla rahatliyorum ...sizlerde bulanti nasil..gunler nasil geciyo

kiz olursa arya, alya, rima, acelya isimleri var aklimda
erkek ise hic düşünmedim

zaman cabuk gecsede cinsiyetlerini ögrensek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…