2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yaaa bende hic bulanti yok.11 haftalik oldu tam cinsiyetini bende cok cok merak ediyorm hatta catlicam.butun belirtilerim kiz yonunde.canim eksi tuzlu istiyor ..kiz
Bebek sag tarafimda kiz...kizimda sag tarafimdaydi
.yuzumde sivilceler cikti
Cintakvimi.rus takvimi.kan yenileme.hepsinin sonucu kiz.
yumurtlama oncesi iliski.kiz...
Yuzuk ileri geri .erkek..
Keseye gore kiz.
Kesenin sekline gore kiz.
Bakalim cok merak ediyorm ama ben erkek istiyoruuuum

KIZLAR merhaba artık kotlarım olmuyor cok sıkıyor.ilk hamılelıgımde oysa 4.aya kadar kullanmıstım sizdede öyle mi? hafif göbek oldu aksamları özellikle asırı şişkinlik oluyor
bnm ilk gebelik ama bugün yazdım daha kızlara göbeğim çıkıp erken diil mi diye çıkanlar var genelde o işk haftalardaki gaz şişkinliği gitti ama göbeğim çıkmaya başladı kotlar benide rahatsız ediyo bu dönem ne giyilir bilemedm taytan hoşlanmıyorum

bide okuduklarımdan etkileniyorum ben oyuzden olumsuz seyleri gormemeye calısıyorum:) ikili testler var daha iste 11 hafta olunca yapılıyormus en erken onlarıda bi atlatsak:) hep stres hep:)
:) okuma canım sal gitsin ben rahatşadım biraz 7. haftada kalp atışını gördm bida gitmedm doktor 1 ay sonra gel dedi bekliyorum diyodum bu 1 ay nasıl geçicek ya bebeğe bişey olursa çok şükür randvuya bi hafta kaldı :)

KIZLAR merhaba artık kotlarım olmuyor cok sıkıyor.ilk hamılelıgımde oysa 4.aya kadar kullanmıstım sizdede öyle mi? hafif göbek oldu aksamları özellikle asırı şişkinlik oluyor
Vallahi ben 60 kiloyum yarısı göbeğimde birikmiş durumda gobisliyim . O yüzden bebek mi yağ mi coZemiyorum

Benim de kızımın adi ZeynepAsya
Erkek olursa uraz istiyorum babasi erim diye bir isim bulmuş te allam ayar ediyor beni niyeyse hep erkek ismi bakıyoruz . Kız olursa uzun sure isimsiz kalıcak galiba :)

keseye göre nasık oluyomuş daha yok muydu bide ben hiç birine bakmadım

Canım ben karnıma yapıyorum. Tam göbek deliği hizasına, üç parmak uzağına. Bir gün sağ tarafına, sonraki gün sol tarafına. çekmek derken neyi kastettigini anlamadım??
Baş parmakla işaret parmağın tırnakları arasına deriyi sıkıştırip iğneyi batır ama enjekte etme. Basma yerini biraz geri çek. Şırınganin içine azıcık hava gelirse vurabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar kahvaltı dışında hiç bişey yiyemiyorum
Sabah kahvaltımı yapıyorum sonrasında yatana kadar ağzıma bişey koyamıyorum acıkma hissi oluyor ama miğdem çok kötü olduğu için yiyemiyorum hiç bi şekilde tiksinme geliyor aynı durumda olan var mı yada öneride bulunabilecek

Kızlar cinsiyeti ultrason dışında öğrenmenin hiçbir yolu yok biliyorsunuz. Hislere de çok kapılmamak lazım. Arkadaşıma herkes "erkek hissediyorum, sana erkek yakışır, bu sene erkek senesiymiş." Dedi. O da erkek hissediyorum dedi dedi. 17. Hafta ultrasonda kız çıktı. Şok oldular, inanamadilar. Şok olmalarının tek sebebi milletin hisleriydi :) :)

Canim benimde yuzumde sivilce ckiyo ama kizimda hic cikmamisti..cin takımınede takilma derim inşAllah sende benimde erkek olur hayirlisiyla..bulantinda hic olmaz ben kizimda hastanede yattim bes ay..bunda daha iyiyim..

Durust olmak gerekirse agir bulantiyla geciriyosan bunun hicbi tedavisi yok bunu ilk hamileliginde bulantidan sadece serumla beslenen ben soyluyorum yinede umarim cabuk atlatirsin insAllah

bende akşam yemeklerini yiyemiyorum et yaptım yok balık yok tavuk yok et türevlerinden komple tiksindim sanırım :) bugün börek yedim onu yiyebildim mesela

Durust olmak gerekirse agir bulantiyla geciriyosan bunun hicbi tedavisi yok bunu ilk hamileliginde bulantidan sadece serumla beslenen ben soyluyorum yinede umarim cabuk atlatirsin insAllah
Bende ondan korkuyorum canım ilk gebeliğim çok rahattı ne bulantı ne bişey ama bu inanılmaz derece ağır geçiyor metpamid vermişti doktorum ama hiç bir etkisi olmuyor maalesef

Bende ondan korkuyorum canım ilk gebeliğim çok rahattı ne bulantı ne bişey ama bu inanılmaz derece ağır geçiyor metpamid vermişti doktorum ama hiç bir etkisi olmuyor maalesef
Bilirim o duyguyu nefes alirken bile zorlanmanin ne demek oldunu kolumda hep serumla gezdim tam bes ay..simdiki hamileligimde zorlaniyorum ama okadar kotu degilim..fiyati 60 tl olan bi ilac kullandim icinde 10 tane var bitek o biraz iyi geliyodu..onuda cok zor gecirenlere veriyolar..adi aklima gelmiyo ama netten baksam tanirim

bende akşam yemeklerini yiyemiyorum et yaptım yok balık yok tavuk yok et türevlerinden komple tiksindim sanırım :) bugün börek yedim onu yiyebildim mesela
Aynı durumdayız canım ben içinde yağ olan hiçbirşeyi yiyemiyorum yağsız yemekte olmuyor hiç bişey yiyemiyorum fırında yağsız yapıp denedim yok yine yiyemiyorum ufak tefek ekşi elma meyvelerle falan geçiştirmeye çalışıyorum en kısa zamanda atlatırız inş
Tahmin edebiliyorum canım kolunu kaldırmaya gücü olmuyorki insanın hiç bişey yiyemeyince bebeğinede üzülüyorsun bu süreçte ya beslenemiyorsa gelişmezse diye 5 ay çok uzun bir zaman hepimiz en kısa zamanda atlatırız inş. Eğer bulabilirsen ilaç isminide almak isterim canım

Zofran canım ilacın adı ben onu kullanıyorum ilk çocuğumda da kullanmıştım. Şimdi de kullanıyorum 4 mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…