2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim benimde yuzumde sivilce ckiyo ama kizimda hic cikmamisti..cin takımınede takilma derim inşAllah sende benimde erkek olur hayirlisiyla..bulantinda hic olmaz ben kizimda hastanede yattim bes ay..bunda daha iyiyim..
Valla benim yuzum fena oglumdada aynisi oldu hamilelik boyu surdu yine basladi ben inanmiyorim o yeme icme cirkinlesme cinsiyet alakasi yok

Zofran canım ilacın adı ben onu kullanıyorum ilk çocuğumda da kullanmıştım. Şimdi de kullanıyorum 4 mi.
Teşekkür ederim canım sonraki randevum ayın 31 inde doktoruma danışacağım umarım banada önerir. Faydası oluyor mu memnun musun?çok kötü bir durum yaşayan bilir yemek yemeye korkar hale geldim hamilelik döneminde çoğu hanım kilo alır ben aksine kilo veriyorumkendimi hep rahatlatmaya çalışıyorum demekki bebeğim iyi bulantım var en azından benimle diye bunlarda geçicek rabbimin izniyle

Valla benim yuzum fena oglumdada aynisi oldu hamilelik boyu surdu yine basladi ben inanmiyorim o yeme icme cirkinlesme cinsiyet alakasi yok
Bencede alakasi yok..her hamilelik degisik olabiliyo..Allah herkese icinde ne varsa onu nasip etsin..

bende akşam yemeklerini yiyemiyorum et yaptım yok balık yok tavuk yok et türevlerinden komple tiksindim sanırım :) bugün börek yedim onu yiyebildim mesela
Bende yumurtma delisiydim simdi gormek istemiyorum..kahvaltilik yiyorum o iyi geliyo..amamutlaka balik et tuketmeliyiz bebek gelisimi icin

TSK ederim canim.zaten birbirimizin halinden anlamamız ve paylaşmak rahatlatıyor insanı

Sağol canım.benimde önceden dort kaybım var biri Tup bebek.yasamayandan anlamasını beklemek zor.rabbim bu sıkıntılarımızı alsın inş ama o kadar zor kı iki gündür ağzımda bile yara çıktı stresten

Canım benim kıyamam ya aynıyız işte sabredicez beklicez Rabbim bu sefer gönlümüzdekini hayra cevirsin inşallah

kızlar iyi geceler
idrar tahlili yaptırdım bakterı çıktı yuksek miktarda dıkkat etmeme ragmen kasıkta çok sızı yapıyor doktorum AKSEF 500 mg ANTIBIYOTİK verdi korkuyorum içmeye ya bişey olursa bebeğime kullanan varmı aranızdA YARDIMMMM...

Canım idrar yolu enfeksiyonu mu? Hamilelerin kullanabileceği suya karıştırılan tek kullanımlık bir ilaç var. Gece yatarken içiyorsun, sabaha kadar enfeksiyonu temizliyor. Onu bir dene istersen ama antibiyotiği doktoruna sormadan içme

Geçmiş olsun canım ama içmezsen daha büyük zararı var, o antibiyotik hamilelere göre verilen birşey. Tedavi edilmezse daha büyük sıkıntılar oluşur diye biliyorum. İhmal etme bence

Bizim topign hepsi Eylül koycak sanırım :)

Bizde kız olursa Eylül
Erkek olursa Serkan

Kiz olursa Ayse dusunuyoruz ama ben yanina Rehnuma da koymak istiyorum Ayse Rehnuma erkek olursa Muhammed yanina baska koyar miyiz bilmiyorum Selman ismi de hosuma gidiyor sahabelerden birinin ismi..Peygamberimiz sallallahu aleyhi vesellem efendimizin bir hadisi serifinde "Siz kiyamet gunu kendi isimleriniz ve babalarinizin isimleriyle cagrilacaksiniz,oyle ise isimlerinizi guzel kilin" buyurmus ve anlami kotu olan isimleri degistirmistir..minnaklarimizi saglikla kucagimiza aliriz inseallah :)

günaydın millet hayırlı cumalar bi topicte okuyodumda chicco lite way plus bebek arabasından çok memnun kalmışlar dr brown biberon demişler bi araştırsak mı ne düşünüosunuz

günaydın millet hayırlı cumalar bi topicte okuyodumda chicco lite way plus bebek arabasından çok memnun kalmışlar dr brown biberon demişler bi araştırsak mı ne düşünüosunuz
Biberon ıcın dr brown yada aventın alın kızlar ben cok memnun kaldım. Kolık onleyıcı ozellıgı var. Hava almıyo.

Ben de kızım olursa EYLÜL
Oğlum olursa MUSTAFA ÇINAR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…