2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Idrar yolunda sorun olan arkadaslar, tuvaletinizi hergun dezenfekte edin, baska tuvalet kullanmayin, esinizle iliskiniz varsa o da ilac alirsa iyi olur. Bol su icin, üşümeyin. Aslinda sicak tedavisi ama bebege zararli. Hergun yeni pamuklu camasir kullanin. Mumkunse hep hava aldirin. Nemli ortamda artiyormus.

Bu arada tum hamile arkadaslar idrar yaparken one dogru egilirseniz idrar yolunuz tam bosaliyormus. Gece ozellikle sik idrara kalkanlar icin rahatlama sagliyor.

günaydın millet hayırlı cumalar bi topicte okuyodumda chicco lite way plus bebek arabasından çok memnun kalmışlar dr brown biberon demişler bi araştırsak mı ne düşünüosunuz
Biberonu ben bebeğim gazliydi onu kullandim tavsiye ederim ama inşallah binerona gerek olmaz emzirirsiniz.
Biberonu simdiden düşünmeyin eger sıkıntı olur emziremezseniz düşünürsünüzz:))

Bende de enfeksiyon çıktı hiçbir belirtim de yoktu oysaki. Tek kullanımlık şase verdi doktor haftaya tahlili tekrarlayacağım umarım geçmiştir.

Biz kiz olursa Selin koyacagiz. Erkek ben Arel istiyorum ( oz turkcede temiz dürüst insan demekmis)Eşim Volkan. Ama volkanlar da yaramaz oluyor. Bilmiyorum o kesin degil.

Kadin dogumcun gerek gormese vermez.bakteri önemli sakın ilacını ihmal etme.ilk hamileliğimde bende birkaç defa kullandım.

Biz kiz olursa Selin koyacagiz. Erkek ben Arel istiyorum ( oz turkcede temiz dürüst insan demekmis)Eşim Volkan. Ama volkanlar da yaramaz oluyor. Bilmiyorum o kesin degil.
Bız hıc dusunmedık,zor ısım konusu Oglumun adı Ege bakalım,bu ne olucak

D
Apartmandaki komsumuz disarida oynayan kizina Eylüül diye seslendikçe içim eriyo:) saglikla gelsinler insallah canim
Darısı bize canm bakalm bnm haftaya cumartesi kontrol var belki br tahmin yapar cinsiyet konusunda :) 12+0 oluyorz. Hayirlisi artk ya gelsn bebisler de :)

canım bişey soracağım ismin Kuran da geçmesi mi güzel anlamlı mı olması caiz? Bu konuda net bilgin varsa paylaşır mısın çünkü ben sırf bu niyetle koyacağım ismi inş.mesela kız olursa mira istiyordum ben Kuranda geçiyor ama anlamı karşı çıkmak kötü manalı?

eşim bekarkenden beri kız olursa Eylül diyordu ben istemiyorum ama aşırı eylül ismi var
Evet Eylül koyan çok benm çok küçüklk hayalimdi aslında esiminde öyleymis . Bn hümeyra veya azra diyordm eşim defne baktk olmuyo ikimiznde gönlü olsn Eylül olsn dedik :) bizm etrafta Eylül hiç yok yani hc duymadım uzak akraba ve tanidklarda bile yok :) kk da var epey koyack :)

o zaman hiç düşünme bile koy canım kız olursa.Benim etrafım Eylül doluuu benim de erkek olursa hayalim Yusuf idi ama yakın arkadaşım koydu o yüzden onu da istemiyorum çift isim yorar diye düşünüyorum tek ve anlamlı isim istiyorum ama zor seçmek yaa :)

Canmm bu isim konusunu araştırdım bn epey kuran da geçmesi degl anlamı guzl olması gerekmiş. Kezban da kuranda geçiyor ama manası yalancı . Sonra Samed ismi Allah in isimlerinden ve manasi Kimseye ve hiçbir şeye muhtaç olmayan demk ve bu Allah a mahsus olduğu için sakıncalı bir isim . Bizde ikinci isim olarak kaynanamn adını vereceğiz bedia adı ama manası eşi benzeri olmayan olduğu için ve herkeste mediha dediği için Eylül mediha koyacağız. Gostermrlk yani ikinci isim olarak :)

İsim işi sıkıntı ya :) Allah yardımcın olsun bizmki hazır artk düşünmem :) Yusuf ismi de çok güzel ama

:) napıcaksın yarım elma gönül alma. çift isimde genelde baştaki isim kullanılır zaten okul hayatında felan sen de eylülü kullanırsın. ya kafam karışıyor işte hem Kuranda geçip hem güzel anlamlı mı olması gerekiyor dinimize göre

Bulursun inşallah kız ismi çok zor gerçekten erkek kolay şak diye koydk Serkan diye ama kız düsndk bu zamana kadr hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…