2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar bnm göğüsler kocaman okdu zaten büyüklerdi bugün eşim gördü adam şok geçirdi nolmuş bunlara diyo dedim büyüyolar daha erken diil mi kocaman olmuşlar sen bi doktora sor diyo

gözünaydın canım çok sevindim. maşallah herşey yolunda. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

11+1 olacağım o zaman ben. biraz daha büyümüş olur. merak ediyorum.
Ben simdiden merak ediyorum nasilda özleniyo rabbimin mucizesi Allahim her isteyene yasatsin gözlerim dolu dolu mutluluktan rabbim daim kilsin hepimizinkini. Sen kocaman gorceksin bebisini annesi yeterki saglikli olsunlar.

Ben simdiden merak ediyorum nasilda özleniyo rabbimin mucizesi Allahim her isteyene yasatsin gözlerim dolu dolu mutluluktan rabbim daim kilsin hepimizinkini. Sen kocaman gorceksin bebisini annesi yeterki saglikli olsunlar.
mucize içimizde bir can var. yatakda dönerken korkuyorum zarar vereceğim diye. annelik başka bir duyguymuş. doğduğunda kimbilir neler yapacağız. seninde ilk değilmi

mucize içimizde bir can var. yatakda dönerken korkuyorum zarar vereceğim diye. annelik başka bir duyguymuş. doğduğunda kimbilir neler yapacağız. seninde ilk değilmi
Ben de oyle canim her hareketimi on kere dusunuyorum rabbime emanetler Allahim korusun hepsini. Evet ilk olacak nasipse canim hayalinde bile icim kipir kipir cok duygusalim..

MaşaAllah Rabbim daim etsin canım. Çarşamba gününe kadar git ki tekrar giriş yaptırmamış olursun canım.

Merhaba kızlar, aile hekimliğine gebeliğini haber veren var mı? Ne gibi hizmetler sunuyorlar biliyor musunuz?

Merhaba kızlar, aile hekimliğinegebeliğini haber veren var mı? Ne gibi hizmetler sunuyorlar biliyor musunuz?
merhaba, ben aile hekimine kayıt yaptırdım. gebelik takibi için gerekli testlerin hepsini yaptılar. tansiyon ölçtüler. sürekli onlarda takip edeceklermiş. birde ilerleyen haftalarda kaçıncı hafta olduğunu unuttum tetanoz aşısı vuracaklarmış

bebeğin daha sonraki aşılarını da yine orası takip ediyor değil mi? Haber vermekte fayda var o zaman :) ben 1,5 yıl önce tetanoz aşısı olmuştum, bakalım tekrarlamaya gerek duyacaklar mı

bebeğin daha sonraki aşılarını da yine orası takip ediyor değil mi? Haber vermekte fayda var o zaman :) ben 1,5 yıl önce tetanoz aşısı olmuştum, bakalım tekrarlamaya gerek duyacaklar mı
evet senle ilgilenen ebe bebeğinin ebesi oluyor. onun aşılarınıda o takip ediyor. yarın isterseniz uğrayın. 5dk kayıt yapıp kanınızı alıyorlar. bilgi veriyorlar. çok ilgilendiler benle

Tetanoz aşısını birer ay arayla dört kez vurulduysan gerek yok canim. Dün akşam Instagram'da başka aşılar da vurulmali diyordu. Ne kadar çok ayrıntı varmış

Tetanoz aşısını birer ay arayla dört kez vurulduysan gerek yok canim. Dün akşam Instagram'da başka aşılar da vurulmali diyordu. Ne kadar çok ayrıntı varmış
Kızlar ası neden vuruluyo ? Almanyadayım ılk gebelıgımde de ası fln hıc bısey dememıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…