2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bende dun gittiğimde çıkıntı yatay göründüğü icin kız olabilir ama kesin degil değişedebilir cunku bu haftalarda cinsel organlar daha çok gelişiyor dedi
Çıkıntı yatay olursa kız hafif dik olursa erkek oluyormus.sizce doktorun dediği gibi değişir mi kızlar yoksa bize kız mi geliyor

Canim.bende ay i senin gibiyim unutuyorum.ama cok yanlis bir sey duydum hamile.bir.kadin iki yasindaki oglunu hep kucaklamis bebek.kalca cikigi dogmus allah korusun bunu duydum dikkat etmeye basladim ben sadece.dusuk olabilir diyordum sende dikkat.et

Yani belki doğumdan kaynaklıdır normal doğumlarda çok olur kalça ve omuz çıkığı ama tabi dikkat etmekte fayda var. Ben unutuyorum çoğu zaman hamile gibi oldugumu :))

Ben aşı olmayacağım. Birçok makalede aşıların otizmle bağlantısı olduğu kanitlandi. Bircok ülkede yapilmiyor bizim gibi 3. Dunya ulkelerinde zorunlu nedense. Ama bu kisisel tercihimdir.

Canım bu durumu iyi araştırmak lazım. Bu bilinçli bir politika olabilirmiş .. Bebeği aşı yaptırmayarak ölümüne sebep olmak gibi bilinçaltı yönlendirmeler var. Türk insanının çoğu buna kanıyor deniliyor. Biz hastalıklara açık bir toplumuz.. Tabi iki taraflı güzel açıklamalar dinledim. Ve aşıdan yanayım artık... Seninde Dediğin gibi kişisel tercihtir.

günaydın kızlar. bende haftasonu alışverişe çıkıp hamile pant. almayı düşünüyorum. şişlik çok rahatsız ediyor düğme hep açık :)
cmt kontrolüm var sağlıklıysak bnde alıcam en azından bi tane sıkış sıkış rahatsız ediyo kotlar çok tayt sevmiyorum hamileyim fikrinede 2 yıl bekledkten sonra alışamadm karnım iice çıkana ya da hareket edene kdr alışamıcam heralde :)

Arkadaşıma 5. Aya kadar kız dedi doktor sonra erkek dedi :)

Kızlar ben asıyı ılk kez sızden duyuyorum. Ogluma hamıleykende oyle bısey denılmedı olmadım sımdıde. Ama orada da dr demıyomus zaten aile merkezindeki ebeler mi soyluyo? Ası olunmadan once dra sordugunuzda ne dıyo pekı?

Kuzum banada çıkıntı var erkek dedi ama bn çok erken olduğu için hc sanmıyorum doğru olduğunu . Ki inslh doğru gormustr erkk olmasını isterim ama sanki kız cikack obürnde gbi geliyor :)

Mantıklı olabilir. Arastirmaya devam edecegim. Bu tartismalar benim bebekligimde de varmış ailem bana baska bir ulkeden getirdigi aşılari kullanmış.
Ama tetanoz pislikten oluşan bir hastalık. Cok ta mümkün değil almak. Avrupada hicbir arkadasima yapilmadi mesela. Ama Amerikada zorunlu olmamakla birlikte yapilabilir listesinde.

Yani belki doğumdan kaynaklıdır normal doğumlarda çok olur kalça ve omuz çıkığı ama tabi dikkat etmekte fayda var. Ben unutuyorum çoğu zaman hamile gibi oldugumu :))
Aynen dogumdan kaynaklırıdr yoksa bebde alıyorum 3 yasındakı oglumu kucagıma. 16-17 kg

Aynen burada soz konusu bıle olmadı ası ılk kez duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…