2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ignelerden karnim delik desik mosmor zaten canim ve karnim o kadar şişki esim igne vururken gerginlikten iki parmak arasinda sıkamıyo o derece. Ilaclardan bencede diyorum.

kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsunuz? Ben hibor kullanıyorum ve kol ve bacaklarıma kendim yapıyorum, dışardaysam da göbeğime yaptırıyorum. böylece aynı yere nerdeyse 1 hafta sonra dönmüş oluyorum. siz de dr unuza sorsanız başka yere de vurabilir miyim diye rahat edersiniz bence

Canim evet sabah aksam hibor3500 kullaniyorum. Dr kol ve bacaktan da yapabilirsin dedi esim bir defa koldan vurdu ama cok acıdı gözümden yas geldi. Simdilik gobekten devam ama ilerleyince mecbur kol ve bacaga gecicem. Igne olan yerler icten cok sislik yapti bilye gibi hemsire normal dedi.

Allah sabır versin canım, ben günde 1 tane yapıyorum o bile ızdırap oluyor yani. 15 gün önce vurduklarımın ne morluğu geçti ne de bezesi. Bugün ben de sordum normal dediler, mecbur başa gelen çekilir. Hayırlısıyla doğsun kuzucuklar da morarmadık yerimiz kalmayacak bu gidişle

Insan merak edıyo gercekten. Saglıklı olsunlarda. En gec 1 ay sonra ogrenırız
Aynen canm o am hareketini görünce cinsiyetle alakalı soru sormak aklıma gelmedi bile erkek dediğini bile o an tam algilayamadm içim kıpır kiprdi hc farkı yok inslh sağlıklı olur.

Benmde cumartesi bitiyor canm 1 trimester inslh baya toparlar rahat lariz. Sağlıklı olsunlar da dediğin gbi Rabbim zorluk göstermesin :)

Himm o zamn doktorun tahmini doğru olabilir yani bakalm kısmet bnde bakt biraz %80 doğru çıkarmış tahmin inslh da doğru olur memnun olurm erkek olmasn dan farklı olduğundan degl ama kalbim erkeğe braz daha kayms durumda :)

Ignelerden karnim delik desik mosmor zaten canim ve karnim o kadar şişki esim igne vururken gerginlikten iki parmak arasinda sıkamıyo o derece. Ilaclardan bencede diyorum.
.malesef o morlardan bende de bol. Karnimsa bacaklarimda. 8 ay kullanacskmisim canim

Kızlar benim tüp bebek doktoruyla randevuya daha iki hafta var. Ben dayanamaycağım, yarın gidiyorum doktora. Hem solda ağrım var, onu da sorarım. Ultrasonun bir zararı yok nasılsa

ankara da olupda hastaneye karar vermis olan varmı etimed ve ortadogu hastanelerinden fiyat aldım

Kızlar benim tüp bebek doktoruyla randevuya daha iki hafta var. Ben dayanamaycağım, yarın gidiyorum doktora. Hem solda ağrım var, onu da sorarım. Ultrasonun bir zararı yok nasılsa
devamlımı agrı var arada sırada beni de yokluyor o agrılar normalmis rahim buyudugu icin ama aklına takılacagına gitmen daha iyi

devamlımı agrı var arada sırada beni de yokluyor o agrılar normalmis rahim buyudugu icin ama aklına takılacagına gitmen daha iyi
Canım yorulunca, üşüyünce oluyor. Doktor heyet raporu verdi. Bir aydır işe gitmiyorum. Gitmesem mi doktora? Ama çok merak ediyorum

Canım yorulunca, üşüyünce oluyor. Doktor heyet raporu verdi. Bir aydır işe gitmiyorum. Gitmesem mi doktora? Ama çok merak ediyorum
yorulunca bende de oluyor yada ani hareketlerde ama usuyunce olmadı hic..icin rahat degilse git tabi cunku 2 hafta varmıs daha icin rahatlamıs olur

Ahh canım gerçekten evladın kızı erkeği yok... İşe giderken hemen kafamı tutup dudağını uzatır öpeyim diye.. İşten gelince saatlerce sevişiriz öpülmeye doyamıyorlar. Erkek bebeklerimizi öpmekten sevmekten mahrum bırakmayalım :))))

Her ikisi ne kadar dedi canım koru hastanesinden fiyat aldım bende orda devam etmeyi düşünüyorum
etimed sezeryanla normal doguma 2000 dedi
ortadogu 2250-2750 arasıymıs epidural icin 350 tl alıyorlarmıs muaynede sgklıya 75 liraymıs
etimedi genel olarak iyi soylemisler hep sanırım oraya gidicem bende

Teşekkürler koruda da 16. Haftadan sonra paket olArak faydalanıyosunuz 7 muayene ve tüm tahliller dahil 2650 epıdurAl 400 tl bir

Aynen doğru diyorsun Rabbim nasip ediyor şükretmek gerek . Canda can ya nasıl sevmeyeceksin aklım çıktı elini hareket ederken görünce nasıl sevindim kimbilir kucağıma alsam nasıl mutlu olurum

Her ikisi ne kadar dedi canım koru hastanesinden fiyat aldım bende orda devam etmeyi düşünüyorum
Canım ben gazide yapmayı düşünüyorum. Doktorum Prof bi bayan. Özel muayene ile gidiyorum. Doğumu gazide yapacak maddi olarakta özel hastanelere göre daha hesaplı. Gatada, ank tip fak. Ve gazide bu şekilde proflar özel muayene alıyor. Digerlerini bilmiyorum tabi..Doğumada kendi ekipleriyle giriyolarmis.

ankara da olupda hastaneye karar vermis olan varmı etimed ve ortadogu hastanelerinden fiyat aldım
Canım ben gazide yapmayı düşünüyorum. Doktorum Prof bi bayan. Özel muayene ile gidiyorum. Doğumu gazide yapacak maddi olarakta özel hastanelere göre daha hesaplı. Gatada, ank tip fak. Ve gazide bu şekilde proflar özel muayene alıyor. Digerlerini bilmiyorum tabi..Doğumada kendi ekipleriyle giriyolarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…