2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Banada 28.haftada demişti ama benim 6.haftamda kuçuk bi kan geldi acile gittim hemen.orda söyledim kan uyuşmazlığı olduğunu hemen test yaptılar negatif çıktı iğneyi erken vuracaklarmis pozitif olsaydı öyle dedi. Kanamam olursa hemen gel dedi.çok şükür bi sıkıntım olmadı heralde yerleşme kanamasıydı o.

Hmmm anladım cnm. Bana negatif pozitif hiç bahsetmedi 2 iğnen var dedi. 2. Olan iğnenin sebebi: 1. çocugun kan grubu pozitif olursa 2. Çocugun kan grubununda pozitif olma olasılığı yükseliyor ve anne 2. Ye hamile kaldığı anda çocuğu vücuttan atmaya çalışıyor muşşş. Yada her ikiside zehirleniyor

Kızlaaarr nasıl gıdıyor hamılelıkler? Ilk trımestır bıttı gıbı bırsey bulantılar yavasca azAlıyor cok sukur. Ikılı test ıcın dun 12+6 da doktordaydık 1bucuk saat hıc oturmadan yurudum ve bebegım ancak ozaman ıstedıgımız yan pozısyona geldı ve ancak ozaman ultrasonda ense olcumu yapılabıldı. 1.2 cıktı sonuc doktorum hersey normal gozukuyor dedı cok sukur ama kan testı ıle tamamen anlasılacakmıs cuma gunu sonucları beklıyoruz hayırlısıyla. Kasıklarımda sancı oluyordu ve ıdrarda koku vardı ıdrar testınde ıltıhap cıktı ıdrar yolları ıcın doktor tek dosluk suda erıyen bısı verdı gece ıctım yatmadan. Umarım ıltıhap gec ıstır yoksa antıbıyotık yazcam mecbur dedı. Insallah gecer dualarınızı beklıyorum

Maşallah canım. Sağlıkla doğsun inşallah

Ablacm bizmde 1.3 çıktı ense burun hatrlamiyorum ama oda normaldi çok iyi dedi zaten gayet belliydi sanırm burnu uzn olacak babası gbi :)

Bezeler gecmiyo evet ben bir aydir kullaniyorum morluklar bazen hafifliyo ama icindeki sislikler inmiyo. Yeterki saglikla gelsinler canimda heryerimiz morarsin:)

Günaydın kızlar tebrik ederim B Biravucmutluluk Rabbim gönlüne gore versin insallah bende cok merak ediyorum cinsiyeti bi an önce birseyler almak istiyorum cunku deli gibi limon yiyorum kızım olcak heralde

10 haftalık gebeliğim var benimde miyde bulantısı yaşayanlar kokulardan tiskinme çok fenayım

Günaydın kızlar dünden beri sürekli çok aç hissediyorum kendimi bir anda öyle bir aç hissediyorum ki sanki yemesem bayılıcam sizde de oluyor mu böyle

Günaydın kızlar dünden beri sürekli çok aç hissediyorum kendimi bir anda öyle bir aç hissediyorum ki sanki yemesem bayılıcam sizde de oluyor mu böyle
bende de oluyor ama yemek yiyince de midebulantısı ve baş ağrısı yaşıyorum

hemde sürekli. acıktığımda midem bulanıyor yediğimde midem yanıyor. Garip bir kısır döngüdeyim bu ara.

Senin haftanda yemesem olcem gibi geliyordu. Ama yiyince bulantidan oluyordum. Simd bulanti bazi gunler azaldi. Ama tiksintiler geçmedi henüz. Yanma cok şuan bi de

Günaydın kızlar; 2'li testlerden güzel haberler alan arkadaşlarımıza gözleri aydın olsun, darısı başımıza.Bende düşüne düşüne stres yaptım geceleri uyuyamıyorum sürekli uyanıp saate bakıyorum.inşallah güzel haberlerle atlatırız bu testide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…