2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kızlar dünden beri sürekli çok aç hissediyorum kendimi bir anda öyle bir aç hissediyorum ki sanki yemesem bayılıcam sizde de oluyor mu böyle
canım bende sürekli oluyor aniden geliyor yemek yiyince rahatlıyorum ama bu yüzden midemle göbeğim birleşti top gibi karnım oldu

günaydın canım teşekkür ederiz teyzesi bakalım cinsiyetleri de konuşuruz inş kısa zaman sonra :)

hamile pantolonu alanlar nerden aldınız? lcw ve de factoda gördüm ben hangisi daha rahat bel kısımları farklı görünüyor netten baktığım kadarıyla.

Ablacm bizmde 1.3 çıktı ense burun hatrlamiyorum ama oda normaldi çok iyi dedi zaten gayet belliydi sanırm burnu uzn olacak babası gbi :)

Cnm inan oda hiç belli olmuyor. Benim oğlumun ultrasyonda bir burnu vardı doktor bile ağzı açık kaldı . burnu uzun olacak dedi. Ama bir doğdu fındık kadar burnu var hala da öyle

Selam kizlar

Hamile pantalonlari icin hm ye bakabilirsiniz. Penye ile butun gobegi kapatan modelleri begenmiyorsaniz benim gibi kasvet veriyorsa hm deki hamile pantlarinin belleri lastikli.

2. Li test yaptiranlar nerede yaptirdiniz? Ben ilk bebegimde buyukcekmece kolan hastanesindeki altan beyde yaptirmistim burun kemigi, ense olcumu disinda butun organlari incelemisti. Cinsiyetinide 12. Haftada kesin %100 erkek olarak soyledi. Yine ona gitmeyi dusunuyorum.
Soyle tuaf bir durum var en son doktora gittigimde bebegim son adete gore 7+4 iken ultrasonda 6+4 cikti yani bir hafta geri. Gec dollenme olmus olabilir. Ben simdi 2.li test icin son adete gore mi yoksa ultrasona gore mi randevu alsam bilemedim.

Kan pihtilmasi olan gebelerden biri de benim. Ilk bebegimin 10 haftalikken kalp atislari durmus bende kurtaj olmustum zor bir donemdi. Diger gebeligimde kan sulandirici hap kullandim. Bu gebeligimde de doktorum hemen hapa baslatti. Gobekten igne yapan annelere kolayliklar diliyorum. Insallah saglicakla kucagimiza alalim bebeklerimizi..

hamile pantolonu alanlar nerden aldınız? lcw ve de factoda gördüm ben hangisi daha rahat bel kısımları farklı görünüyor netten baktığım kadarıyla.
Hepsini h&m den aldim. Ama kilo almicakmisim gibi 38 beden aldim. Dar kiyafet bulanti artiriyor. 3 tane penye dar paca esofman altlarindan aldim onlarla yasiyorum gibi. Kotlari da bulantim gecince giycem insallah.

kızlar ben netten bakıyorum ama genelde kot pantolon var hep.iş yerinde kot giyemiyorum biraz daha şiştiğimde ne giyeceğim işe gidenler nasıl pantolonlar aldınız ya da alıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar bugün 2 li tarama ile bebise baktık gayet iyi çıktı maşallah ense kalinligi fakat yinede içim tam anlamıyla rahat etsin 3 lu ve 4 lu tarama testine gerek kalmasin diye kan numunesi aldirdik genetik tanı için yolladik bu test %99.97 doğru sonuç veriyor ve bütün genetik hastalıklar çıkıyor aklınızda olsun...test fiyatı bursada 2.200 tl...amniyosentez yapmaya gerek olmuyor...

yakınız heralde bende beylikdüzünde oturuyorum medilife a gidiyorum beylildüzü kolanla medilife arasında kalıp medilife a dvam ettm siz nereye devam ediyosunuz

kızlar ben netten bakıyorum ama genelde kot pantolon var hep.iş yerinde kot giyemiyorum biraz daha şiştiğimde ne giyeceğim işe gidenler nasıl pantolonlar aldınız ya da alıyorsunuz?
canım benim sıkıntı olmadığı için kot giyiyorum ama sen de siyah düz kot alabilirsin belli olmaz bence.ama kumaşları da ketenleri de var bu pantolonların

bende kot giyiyorum yazları kumaş giyiyordum ama bu yaz giymeyeceğim gibi görünüyor. Allah'tan memura kıyafet serbestliği geldi. kumaş görmedim ama keten hamile pant. var onlara bakabilirsiniz.

Selam kızlar drdan geldım. Cok sukur herset yolunda bebegı gordum hareket edıyodu sureklı. Cok buyumus. Ben hala aynı kılodayım hatta 300 gr vermısım Nub ıcın kım demıstı bana tup bebek bolumunde bakıyolar fln dıye benı bı etıketleyı verın bı zahmet :) cınsıyet dıgere aya sımdı bellı olmaz dedı. Hareketlerını hıssettıgımı soyledım,oda ıkıncı hamılelıkte hıssedebılırsın dedı. Bebek tam gobek delıgımın altındaymıs :)

Ay yerim cok tatli. Darisi başıma. Hala test sonucu bekliyorum

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/

Ben lcw dan almjstim oglumda hamileliklerimi cok rahat giymeye basladim kotlar rahatsiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…