bende kot giyiyorum yazları kumaş giyiyordum ama bu yaz giymeyeceğim gibi görünüyor. Allah'tan memura kıyafet serbestliği geldi. kumaş görmedim ama keten hamile pant. var onlara bakabilirsiniz.
Kızlar ikili test için kan vermiştim. Serbest beta hcg değerim 39,4 PAPP-A değerim 4,28 çıkmış. Bunlar tek başına bir anlam ifade ediyor mu bilmiyorum daha önce arkadaşlarımda gördüklerimde ense kalınlığı yaş faktörü gibi etkenlerin hepsi birlikte yorumlanıp bi grafik çıkarılmıştı. Birde ne kadar doğru bilmiyorum serbest beta hcg değerinden cinsiyet tahmini yapılabiliyor deniliyor. Sizin bir fikriniz var mı?
Cnm inan oda hiç belli olmuyor. Benim oğlumun ultrasyonda bir burnu vardı doktor bile ağzı açık kaldı . burnu uzun olacak dedi. Ama bir doğdu fındık kadar burnu var hala da öyle
hani down sendromunda burun kemiği içte oluyormuş ya böyle ölçüm de iyi çıkarsa sorun cikmiyirmus diye duymuştum. 2li taramayı yaptrmadm bn doktor sadece burn ve ense ölçümü yaptı iyi dedi zeka testi istiyormusun dedi yok dedm.
Günaydın tatlı annisler .. @Johannaaabebislerin cok tatlı masallah BBiravucmutlulukcinsiyet tahminleri başlamış hadi Allah gönlüne göre versin . Ben de 3o mart ta gidicem bakalım yüksek ihtimal gözükür diye tahmin ediyorum
Günaydın kızlar tebrik ederim BBiravucmutluluk
Rabbim gönlüne gore versin insallah bende cok merak ediyorum cinsiyeti bi an önce birseyler almak istiyorum cunku deli gibi limon yiyorum kızım olcak heralde
Bakalm kesinleşmeden alamıyorum doktor ihtimal verdi sadece 1 ay sonra kesin söylerim dedi . Artk ondn sonra baslarz ufak ufak :) limona gelince bn 3 hafta deli gbi limon yedim kizn olur dediler ama aslı yokmuş ablamda limon yems tatlıyı 7.aya kadr ağzına almams oğlu var bna da tahmin oğlan suan hayırlısı inslh gönlümüze göre olur
Selam kızlar, ben bugün ikili taramami yaptırdım bebişim 11hafta 2gunlukmuş. Çok şükür ense kalınlığı normal çıktı 0.900lu biseydi. Bide bebişim bana çok büyümüş geldi. Doktora bugun bidunya soru soracaktım bebişi görünce aklım başımdan gitti, ellerini alnına koymus kara kara düşünüyo dedi doktorum. 7cm yaziyo ultrason görüntüsünde..sizinki kaç cm
yakınız heralde bende beylikdüzünde oturuyorum medilife a gidiyorum beylildüzü kolanla medilife arasında kalıp medilife a dvam ettm siz nereye devam ediyosunuz
Ben avcilarda oturuyorum kendi doktorum avcilar medicana da, ilk gebeligimde doktorum perinatalog oldugu icin altan beyi onerdi ikili test ve 24. Haftadaki organ taramasi icin buyukcekmecedeki kolan hastanesine gittim.
Kızlar ikili test için kan vermiştim. Serbest beta hcg değerim 39,4 PAPP-A değerim 4,28 çıkmış. Bunlar tek başına bir anlam ifade ediyor mu bilmiyorum daha önce arkadaşlarımda gördüklerimde ense kalınlığı yaş faktörü gibi etkenlerin hepsi birlikte yorumlanıp bi grafik çıkarılmıştı. Birde ne kadar doğru bilmiyorum serbest beta hcg değerinden cinsiyet tahmini yapılabiliyor deniliyor. Sizin bir fikriniz var mı?
Tek basina anlam ifade etmiyor canim bunlarin hepsi hesaplanip bir oran veriliyor ona gore risk faktorunu soyluyorlar. Beta hcg 60 lara kadar olursa erkek daha yuksek olursa kiz oluyor benim beta 38 kusurlerdeydi oglum oldu yani teori bende tuttu :)
Yani bacak arasi bos bu haftalarda erkek bebeklerde kabak gibi doluluk olurdu yinede bu gozler detayli ultrasonda ( yani 24. Haftada) degisen cinsiyetler gordu. Allah gonlune gore versin arkadasim soyle pembe yanakli bir kiz cok guzel olur :)))
Yani bacak arasi bos bu haftalarda erkek bebeklerde kabak gibi doluluk olurdu yinede bu gozler detayli ultrasonda ( yani 24. Haftada) degisen cinsiyetler gordu. Allah gonlune gore versin arkadasim soyle pembe yanakli bir kiz cok guzel olur :)))