2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Nub teorisi ne cnm buradan duyup ogreniyorum ne guzel
Buarada bende bir dunya kan tahlili yaptim ama genel olarak hastalik tarama testleri dedi labaratuardaki bayan doktorada sormak aklima gelmemisti ne yalan soyliyim
Bakalim bu hafta doktor artik anlatir obur testleride ve ilk ekografim olucak oyuzden belki ense olcumu flnda yapar

Ben avcilarda oturuyorum kendi doktorum avcilar medicana da, ilk gebeligimde doktorum perinatalog oldugu icin altan beyi onerdi ikili test ve 24. Haftadaki organ taramasi icin buyukcekmecedeki kolan hastanesine gittim.
cnm merhaba bende avcılarda oturuyorum. medicana deyince faruk başeğmeze mi gidiyorsun :) bende türkan mutafoğluna gidiyorum belki duymuşsundur :)

canım hoşgeldinnnn ben tekim diyordum ama sen geldim bende ikizlere hamileyim :)

hamile pantolonu alanlar nerden aldınız? lcw ve de factoda gördüm ben hangisi daha rahat bel kısımları farklı görünüyor netten baktığım kadarıyla.
Canım ben ikisinden de aldım. Eşofman da aldım ama beli neredeyse göğüs altına kadar çıkıyor. O yüzden geriye doğru katılıyorum. Bugün ilk kez eşofmanı giydim. Şimdiye kadar normal esofmanlarla idare etmistim. Çok güzel bir his :)

canım hoşgeldinnnn ben tekim diyordum ama sen geldim bende ikizlere hamileyim :)
Saol canım :) sayfalar çok ilerlemiş olduğu için okuyamadım geçmişi :) zamanla tanırım sanırım, senin de mi tedaviyle oldu yoksa doğal mı? benim kızım da bunlar da tüp tedavisi ile oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…