2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hiç içmemektense iki bardak da iyi. Yoğurtta daha çok kalsiyum var. Annem hiç kalsiyum alımına dikkat etmemiş, hep dişleri çürümüş. Genç yaşta damak kullanmaya başladı. Ben de ondan korktuğumdan dikkat ediyorum:)

Kizlar ogluma biseyler alacaktim bebek magaza gezdik biraz besik baktim erkek bebislere pek bisey yok kizlarinki cok.cici elim.gitti almaya cinsiyet belli degil.ddegil.dedim napiyosun

Ya bende sut bir bardak yogurt hergun yemem ama ayran icerim bugin disimi fircalarken cok kanadi dedim bebis basladin anneden vitamin almaya korktum valla

Yoğurdu da ev yapımı denedik tadıyla pek hoşlaşmadım, bakalım hiç yememektense market yoğurdu iyidir herhalde

Hadi gözün aydın canım. Ense kalınlığı kaç çıktı . İkili test için kan verdinmi? Bnmde ölçümler yapıldı ama kan vermedm istemedm yani. Bebeğinin fotoğrafını atsna bakalm :)

Cok sagol cnm benim kusura bakma atamadim fotoyu evimde degilim yarin atiyim cinsiyet tahminide bekliyorum sonra sizden
Cunku ben doktora sordugumda niye napcan cokmu gerekli onemli diye azar isittim
Yaw ense ya 1.17 yada 1.7 dedi hersey cok iyi dedi kan testinide verdi yine pazartesi yapicam
Kalbi 160in ustundeyse hangi cinsiyet oluyordu buarada kizlar

Bide öyle deneyim bakalım canım çünkü aç karnına olmuyor... Bende başlarda ceviz süt hepsini yapıyordum 3 l su içiyordum ama bulantı ve kusmalarım başladığından beri daha dün fln yumurta yemeye başladım sahalara döncem inşallah

Kız canım

[/QUOTE]
saol canım :) ben yaptırıcam ikiliyi ama kendi hastanemde radyolog ölçüm alıyomuş ona da randevu bulamadm en yakın randevuda bnm haftam geçmiş oluo kendi doktorum ense kalınlığı fln ölçseydi bukdr zorlamazdm yaptırayım diye ama ölçmedi başka hastanede yaptırıcam salı günü kısmetse 250tl dediler

kizlar vajinada kasinma oldu benim yaa iki gundur mantar oldum galiba mantar kremi kullanan varmi aranizda ?
bn bi kere oldum kabustu resmen travazol krem ve fitil kullanmıştım ama gebelikte nekdr ne kullanılır doktora danışmak lazım bn kullandığımda hamile diildim

bnede kusmayıp yememe rağmen almamışım doktor çok ii dedi 12+1 olduk bugün bn ceviz badem dönüşümlğ yiyorum sıkılmayayım diye 1 bardak süt 2 kase yoğurt peynir suyu 3lt içiyorumdur ama yumurtayla hiç aram yok nefret ettiğim halde anca haftasonları yiyebiliyorum

nubcular benim bebeğe erkek dedi annemde rüyamda iğnr gördüm erkek olcsk diip duruyo kız istiyoruz aslında ama şimdi daha çok meraklandım kısmet artık :) sağlıklı olsunlarda

Ben çok beğendim açıkçası henüz ürünlere bakmaya başlamadım ama çok kullanışlı geldi. Taşıma kapasitesi de iyiymiş 1-1.5 yaşını geçirir herhalde.[/QUOTE]

Bir buçuk yaşındaki çocuğu zor tutarsın bunun içinde kız:)))))
Ama yürümeye başlayıncaya kadar kullanışlı oluyorlar gerçekten. Bebeği yere bırakamayacagın durumlar oluyor güzel bence ben ilkinde almadım hep kucağında gezdim kolik bebekti bu kolik olmassa alabilirim bende..

kizlar vajinada kasinma oldu benim yaa iki gundur mantar oldum galiba mantar kremi kullanan varmi aranizda ?

Ah ah bir haftadır öliyorum kaşıntıdan hiç olmadı bana bu yaşıma kadar.. Sirkeyle yıkıyoryum biraz geçer gibi oluyor ama sürekli mi yapmam lazım işyerinde sirkeyle VC ye girememki...

aynen. Hicbir ilac icmeyince sakindim son bikac gun. Simdi demirdi multivitamindi derken yine bulantim oldu. Ama 11. Haftaya gore cok cok iyiyim. 11de iyice manyaga baglamisti bulanti.

Canim elma sirkesini icme suyu ile karistirip vajinal yikama yapabilirsin. Bir de tek dis sarimsagi tek kat sargi bezine sarip, ip tutturup vajinal fitil yaparsan 2 3 gune tamamen yok oluyor. Iple geri cekmeni sagliyor sarimsagi sargi bezi. sarimsakli yogurt tuketmeni de tavsiye ederim.
Canim kalp atisi 6. Haftada ilk duydugun zaman cinsiyet tahmininde etkili. Sonraki haftalarda tum bebeklerin 160 ve ustu oluyirmus zaten.

aynen. Hicbir ilac icmeyince sakindim son bikac gun. Simdi demirdi multivitamindi derken yine bulantim oldu. Ama 11. Haftaya gore cok cok iyiyim. 11de iyice manyaga baglamisti bulanti.

Canim elma sirkesini icme suyu ile karistirip vajinal yikama yapabilirsin. Bir de tek dis sarimsagi tek kat sargi bezine sarip, ip tutturup vajinal fitil yaparsan 2 3 gune tamamen yok oluyor. Iple geri cekmeni sagliyor sarimsagi sargi bezi. sarimsakli yogurt tuketmeni de tavsiye ederim.
Canim kalp atisi 6. Haftada ilk duydugun zaman cinsiyet tahmininde etkili. Sonraki haftalarda tum bebeklerin 160 ve ustu oluyirmus zaten.

Bulanti doneminde tek yiyebildigim peynir ve yumurta idi ama surekli ekmek falan yedim diye kilo aldim. Belki simdi duzgun beslenirim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…